Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Megnyitotta kapuit az újjászületett a soproni Fagus Hotel****

2022.08.08 | 3 perc

6 év kihagyás után teljesen újjászületve visszatért a FAGUS HOTEL**** Sopron! Az elmúlt 2 évben kívül-belül megújult, és augusztus eleje óta ismét nyitva állnak a kapui.

Mesés szállásajánlatokkal tér vissza a Fagus Hotel**** Sopron>>

 

Teljes újjászületés - Fagus Hotel**** Sopron

A soproni Lővérek szívében találjátok a városban egyedülálló négycsillagos Fagus Hotelt. Az elmúlt több mint 5 évben elhagyatottan várta a sorsát, azonban 2022. augusztus 1. óta újra fogad vendégeket. A nyitást egy 2 évig tartó teljes felújítás előzte meg, aminek köszönhetően kényelmes, elegáns szobákkal, exkluzív megjelenésű wellnessrészleggel, új szaunavilággal és szaunaattrakciókkal tértek vissza.

Újjászületett a soproni Fagus Hotel - modern, elegáns szobákkal tér vissza.Újjászületett a soproni Fagus Hotel - modern, elegáns szobákkal tér vissza.

 

Megújult spa- és wellnessrészleg

A spa- és wellnessrészlegben úszómedence, élménymedence és gyerekmedence is helyet kapott. Ha picit félrevonulnátok relaxálni, a pihenőtérben található függőágyak várnak rátok.

A teljesen megújult szaunavilágban finn-, aroma-, infra- és ördög szaunát is találtok, de van gőzkabin, fűtött relaxációs fekvőpad és jégkút is.

Újjászületett a soproni Fagus HotelÚjjászületett a soproni Fagus HotelÚjjászületett a soproni Fagus Hotel - megújult a spa- és wellnessrészlegÚjjászületett a soproni Fagus Hotel - megújult a spa- és wellnessrészleg

Fantasztikus ajánltok a megújult Fagus Hoteltől>>

 

Barangolás a Lővérekben

A Fagus Hotel 144 szobájának mindegyike modern, elegáns, és úgy lett kialakítva, hogy tökéletes legyen a pihenésetek. A "Forest" szobákból és lakosztályokból gyönyörű kilátás tárul elétek a erdőre. Felfedezhetitek a Lővéreket, ahol több túraútvonalat is találtok, de akár kirándulhattok egyet a soproni TV-toronyhoz, vagy a Károly kilátó felé.

Újjászületett a soproni Fagus Hotel a festői Lővérek ölelésében.Újjászületett a soproni Fagus Hotel a festői Lővérek ölelésében.

 

Kulináris élmények

A wellness szálloda Evegreen éttermében reggel bőséges büféreggelit (7:00-10:00), este pedig sévadasztalos vacsorát kínálnak (18:00-21:30), a magyar- és a nemzetközi konyha jegyébe. Ha pedig megismerkednétek a híres soproni borvidék legjavával, az étterem borlapjáról biztosan tudtok választani.

Újjászületett a soproni Fagus Hotel - gasztronómiai kalandozások és kulináris élmények várnakÚjjászületett a soproni Fagus Hotel - gasztronómiai kalandozások és kulináris élmények várnak

 

Fantasztikus ajánltok a megújult Fagus Hoteltől>>

 

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
Szabaduljatok ki a négy fal közül és lepjétek meg magatokat egy családi nyaralással a listánkon szereplő 5 balatoni hotel bármelyikébe, ahol gyermek- és bababarát szolgáltatások széles tárházával segítenek felejthetetlenné tenni a vakációtokat! Szabadtéri gyermekpancsolók, játszóházak és felnőtteknek szánt szuper wellness lehetőségek is szerepelnek a kínálatunkban.
Budapest szívében új, panorámás skybar várja a vendégeket. Koktélozzatok a város felett a vibráló Hard Rock Hotel Budapest színes, menő és elegáns tetőteraszán!
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
6 gyerekbarát wellness szálloda elképesztő vízi világgal
2023.01.20 | 7 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness
Minden szülőnek kijár a pihenés, ezért hoztunk nektek 6 gyerekbarát wellness szállodát, ahol a család együtt töltődhet fel! Dőljetek hátra egy finom turmixszal a kezetekben a medence mellett vagy feküdjetek fel a pezsgőágyak egyikére, miközben a gyerekek épp csúszdáznak, pancsolnak vagy a vízi gomba alatt játszanak.
Tündérek lábnyomai és vad sziklavilág: 8 kivételesen szép látnivaló és kirándulóhely Magyarországon
Ismered a vízmosta Tündér lépcsőt? A Bél-kő vadregényes szikláit? Vagy az erdőben rejtőző, titokzatos Pálos kolostorromot? Ezek a csodákat tartogató kirándulóhelyszínek egytől egyig fantasztikus, hangulatos túrákat ígérnek tavaszra. Fedezd fel valamennyit!
10 különleges látnivaló Magyarországon, amit érdemes felkeresni
Bármerre járunk az országban, lépten nyomon lenyűgöző látnivalókba botlunk. Fedezzétek fel Magyarország eldugott kincseit és mesebeli tájait, és bár az érdekességek listája végtelen hosszú, mi mégis mutatunk most 10 helyet, amit érdemes felkeresni.
10 lenyűgöző kirándulóhely Budapest környékén egynapos kiruccanáshoz
Türkizkék bányató, elbűvölő vízesés, tündéri vízimalom, valamint évmilliókról mesélő barlangok, sziklák és szurdokvölgyek felé vettük az utunkat, hogy csokorba szedjük nektek a legjobb Budapest környéki kirándulóhelyeket, melyek felkereséséhez egyetlen nap is elegendő.
10 szállás privát jakuzzival, pezsgőfürdővel a szobában
2022.12.02 | 7 perc | Szállások | Wellness
Mindannyiunknak jár egy kis kényeztetés néhanapján, és van, hogy erre leginkább a négy fal között vágyunk. Ezért összegyűjtöttünk nektek 10 olyan szálláshelyet, ahol lehetőségetek van olyan szoba foglalására, amiben privát jakuzzi is rendelkezésetekre áll.