Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Időutazás2

Bádog Gundel BudapestBádog Gundel Budapest a térképen

Gyenge 2018. júniusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2018. július 4.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Mivel nem esik túl messze tőlünk, gondoltam, megnézem már magamnak ezt a média (Borbás Marcsi, internet, stb.) által agyonsztárolt helyet.
Sok-sok éve a Garay téri piac környékén laktunk (nem tévesztendő össze a Garay téren jelenleg található modern piaccal), sokat jártam oda a piac falatozó sorára lángosért, rántotthúsért, sült hurkáért, stb.
Na, a Bádog Gundelben kb. úgy éreztem magam, mint egy Garay téri falatozóban úgy 1975 környékén.
Természetesen az irdatlan méretű rántotthúst kértem, ami reklámnak kitűnő, de nem annyira olcsó, mint sokan gondolják, ugyanis nem darabra, hanem dekára megy, így minél nagyobb, vastagabb panír van rajta, annál drágább.
Egyébként a többi ételt is irgalmatlan mennyiségben adják, én szeretek sokat enni, de ennyit én sem bírok megenni. Ellentmondás, hogy - mint korábbi értékelő is írta már - a helyben nyilvánvalóan elfogyaszthatatlan mennyiségű kaja elcsomagolásával nem nagyon szeretnek bíbelődni, pedig adná magát, hogy itt szinte mindenki csomagoltat.
A tisztaság és a kiszolgálás stílusa.....hagyjuk, biztos az udvariasság hiánya is a hely folklórjához tartozik. Azt minden esetre szívesen megnézném egy Gasztroangyalban, ahogy Borbás Marcsikával is úgy beszélnek, mint az egyik előttem álló vevővel...:))
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Gyenge
Hangulat:Gyenge
Ár / érték arány:
Tisztaság:Gyenge

Bádog Gundel további értékelései

2021.11.06üzleti partnerrel
Kiváló
A lwgjobb hely ha hagyományos ízeket akarsz! Szuper kaja még szuperebb viccek és nem tudsz csalódni semmiben. Ennél jobb helyet keresve sem találsz! ( nem nem fizetett hirdetés XD)
2019.08.26egyedül
Szörnyű
Direkt megnéztem, a gugli szerint nyitva. Elmentem, nem közelről, és full be van zárva. Amíg kerestem mást a környéken a telefonon, legalább 8-10 ember járt ugyanúgy mint én, lepattantak a nagy semmiről. Pedig gondoltam kipróbálom az egekig magasztalt óriás bécsit vagy gordont. Hát nem... De nem...
2017.10.23a párjával
Átlagos
Már többször hallottunk erről a helyről, ezért kerestük fel sok más emberhez hasonlóan. Az idő megállt ezen a helyen. A tisztaság nem erősségük az egészen bizonyos, de ettől a helytől nem is igazán várhat többet az ember. Az adag félelmetesen nagy. A pénztárcát pedig rettenetesen kíméli. Az étel...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Nagyerdő Debrecen - Nyugdíjas napok
Nyugdíjas napok
2024.10.31-ig
Hotel Nagyerdő Debrecen
127.200 Ft / 2 fő / 4 éj-től félpanzióval
Hunguest Hotel Bál Resort Balatonalmádi - Legjobb ár félpanzióval
Legjobb ár félpanzióval
2024.12.24-ig
Hunguest Hotel Bál Resort Balatonalmádi
88.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Visegrád - Wellness kikapcsolódás
Wellness kikapcsolódás
2024.12.22-ig
Hotel Visegrád
99.360 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval