Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

A hamburgerforradalom egyik előfutárának második egysége

Black Cab Burger - Rákóczi út BudapestBlack Cab Burger - Rákóczi út Budapest a térképen

2015. decemberben, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2015. december 23.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Black Cab Burger Mester utcai egységét, a kézműves hamburgerek egyik előfutárát régebben néztük meg, most - nem sokkal a nyitás után - eljutottunk a Rákóczi útiba is.
Az ember rendel, fizet, kap egy sorszámot, aminek a kijelzőn való megjelenését kell figyelnie, amennyiben nem akarja, hogy a hamburger a pulton kihűljön.
Tartanak néhány átlagon felüli sört, például Iron Maiden „The Trooper” nevűt, mely messze a legjobb az összes rock-sör közül (lásd még AC/DC, Motörhead) s emellett még néhány magas-középvonalas angol ale-t.
Az egyik pultossal hamar lezongoráztuk a legjobb budapesti kézműves sörlelőhelyeket és legjobb söröket. Elég idegesítő, hogy 1000 forintos söröket műanyagpohárból kell itt inni.
Maga a hamburger korrekt, ők a könnyed, az egész világra kiterjedő láncok által is használt zsemlét részesítik előnyben, a ketchup kissé kommersznek tűnt, a húspogácsa viszont jó volt. Tartják a szintet annyi biztos. Jó hely, de nincs benne legjobb 10-ben.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:
Fényképek (9)
Black Cab Burger - Rákóczi út Budapest - BelsőBlack Cab Burger - Rákóczi út Budapest - BelsőBlack Cab Burger - Rákóczi út Budapest - Étlap/itallapBlack Cab Burger - Rákóczi út Budapest - Étel/italBlack Cab Burger - Rákóczi út Budapest - EgyébBlack Cab Burger - Rákóczi út Budapest - Étel/italBlack Cab Burger - Rákóczi út Budapest - Étel/italBlack Cab Burger - Rákóczi út Budapest - Étel/italBlack Cab Burger - Rákóczi út Budapest - Belső

Black Cab Burger - Rákóczi út további értékelései

2017.05.29kollégákkal
A Mester utcai, elsőként megnyílt egységük a múlt héten nem igazán hozott lázba, de úgy alakult, hogy itt a Rákóczi úton hamarabb voltam, még márciusban, ez könnyebben megközelíthető, a belváros forgalmas ütőerének számító Rákóczi úton, az Uránia Mozi mellett. A belső tér tágas, a berendezés...
2016.10.08a párjával
Összességében tetszett a hely, nagyon szép, tiszta, modern és fiatalos. Budapesti árakhoz viszonyítva mondhatjuk, hogy reális, de mint vidéki ember, nekünk kissé drága volt. Viszont nagyon nagy pozitívum, hogy szinte mindent magadnak választasz meg a hamburgeredben, a mérettől elkezdve a...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Residence Siófok - Pünkösd
Pünkösd
05.16-20.
Hotel Residence Siófok
122.800 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Thermal Hotel Visegrád - Örökifjak 62+
Örökifjak 62+
2024.12.24-ig
Thermal Hotel Visegrád
Kérd ajánlatunkat!
Hunguest Hotel Bál Resort Balatonalmádi - Legjobb ár félpanzióval
Legjobb ár félpanzióval
2024.12.24-ig
Hunguest Hotel Bál Resort Balatonalmádi
88.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval