Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Jó kis hely a Francia Intézeten belül

Café Dumas Étterem & Kávézó BudapestCafé Dumas Étterem & Kávézó Budapest a térképen

2015. decemberben, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2015. december 6.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Egy étterem számára elég jó ajánlólevél, ha a Francia intézet keretén belül működik. Nem is volt kétségünk, hogy ha beülünk, nem fogunk csalódni.
Barátságos a beltér, udvarias a kiszolgálást, hamar megértették, hogy nem jóllakni akarunk, hanem enni valamit, ketten kértünk egy menüt.
Előételnek avokádós pirítóst rendeltünk, ezt követte a rántott halfilé rizzsel és tartárral majd a Creme brullée. Az avokádókrém kellemes, római köményes volt, a hal tőkehalnak tűnt, minden esetre nem volt pangasius-íze, a creme brullée-n kissé vastag volt az égetett cukorréteg, de azért ütötte a mércét ez is. Szódát kértünk, mert a borokat drágállottuk s egyébként is kell néha pihentetni a májat két kocsma között, a mi esetünkben a Bástya borozó és a Marionette között. (A legolcsóbb bor a Gere Kékoportó volt, mely pohárra 920 forintot kóstált. Sörben csak kommersz tételeket tartanak.)
Jó ár érték arányú ebédet ettünk itt, ajánljuk másoknak is a helyet.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (11)
Café Dumas Étterem & Kávézó Budapest - Étlap/itallapCafé Dumas Étterem & Kávézó Budapest - Étlap/itallapCafé Dumas Étterem & Kávézó Budapest - Étlap/itallapCafé Dumas Étterem & Kávézó Budapest - Étlap/itallapCafé Dumas Étterem & Kávézó Budapest - BelsőCafé Dumas Étterem & Kávézó Budapest - BelsőCafé Dumas Étterem & Kávézó Budapest - BelsőCafé Dumas Étterem & Kávézó Budapest - Étel/italCafé Dumas Étterem & Kávézó Budapest - Étel/italCafé Dumas Étterem & Kávézó Budapest - Étel/italCafé Dumas Étterem & Kávézó Budapest - Étlap/itallap

Café Dumas Étterem & Kávézó további értékelései

2017.12.15a párjával
Kiváló
Az ár/érték arányról nem tudok írni, mivel a gyerekektől kaptuk "A Bor Világa élmény katalógus"-t melyből választottuk ki a Café Dumas-t. Választásunk oka: nem ismerjük a francia borokat (a több magyar borvidék borát már inkább). A hely viszonylag kicsi és úgy tűnt több a törzsvendég mint a...
2015.09.05családjával
Kiváló
Nagyon tetszett. Kellemes környezet. Dunára néző terasz. Gyors, udvarias kiszolgálás. Kellemes ételek, bőséges adagok. Ketten ettünk egy gulyást és egy sajttálat. Finom kávé. Szívesen ajánlom.
Népszerű szállások a környéken
Ensana Thermal Hévíz - Wellness élmények előfoglalással
Wellness élmények előfoglalással
2024.12.23-ig
Ensana Thermal Hévíz
88.290 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Sungarden Hotel Siófok - Aranyifjaké a SunGarden
Aranyifjaké a SunGarden
2024.10.18-ig
Sungarden Hotel Siófok
82.440 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Elixír Mórahalom - 2 éjszakás ajánlat
2 éjszakás ajánlat
2024.12.21-ig
Hotel Elixír Mórahalom
95.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval