Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Megszégyenülve kullogtunk el.

Négy Muskétás Étterem-Söröző BudapestNégy Muskétás Étterem-Söröző Budapest a térképen

Szörnyű 2016. májusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2017. május 1.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Ehhez az étteremhez fűződik életem legszörnyűbb éttermi "élménye".

Nagybátyám meghívására mentünk, aki meg akarta mutatni nekünk a helyet, mert korábban sokat kajált ott a haverjaival, és állítólag nagyon finom ételek vannak (nekünk erről az alábbiak miatt sajnos nem sikerült meggyőződni, azóta meg nem volt kedvem ide visszamenni).

Valamit elcseszhettek a foglalással (vagy egyszerűen csak mohók voltak, és nem volt szívük egy nagyobb társaság foglalását visszautasítani), mert nyolc fős társaságunkat a foglalás ellenére az egyik helyiség közepére, konkrétan a pincérek/vendégek által használt út közepére ültették le.

Látható volt, hogy ha mi ott ülünk, a belső asztalokhoz a vendégek és a pincérek nem fognak tudni bemenni, amikor ezt jeleztem nagybátyámnak, közölte, őt nem érdekli, biztosan megoldják valahogy, ha ide ültettek minket.

No, úgy kívánták megoldani, hogy a pincér nagybátyámat és a másik azon az oldalon ülő családtagot arra jövetelekor fel akarta állítani, hogy neki most be kellene oda menni felszolgálni. Nagybátyám meg közölte, hogy azt ugye nem gondolják komolyan, hogy az étkezés alatt majd 2-300-szor fel fognak állni a ki-be járkálás miatt.

No végül is már rohadtuk kínos, beszólogatástól sem mentes helyzet alakult ki (a belső asztalnál ülők nekünk rótták fel, hogy a pincér nem tud bemenni hozzájuk a rendelésükkel), végül is mi álltunk fel (még a rendelés megérkezése előtt) és kullogtunk ki szinte megszégyenülve az étteremből, mert látható volt, hogy tarthatatlan a helyzet.

De úgy gondolom, nem nekünk kellett volna szégyellnünk magunkat, hanem aki miatt ez a helyzet kialakult!

Lehet, hogy egyébként egy jó helyről van szó, és igazságtalannak tűnik a "szörnyű" értékelésem (ezt eddig nem is használtam), de még így, több hónap távlatából is csak ez a szó jut eszembe arra, amit akkor ebben az étteremben családunk átélt!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Hangulat:Szörnyű

Négy Muskétás Étterem-Söröző további értékelései

2023.10.01barátokkal
Ismét kissé romlott a hely, de még mindig negéri. A borjúláb, a specialitásuk frissnek érződik. Ritkán kissé nem annyira átsült. A házi boruk isteni és olcsónak számít. Viszont van olyan étel, amit mikrón melegítenek...
2023.09.08egyedül
Az ARC-ra mentem a Bikás parkba, mától van, és éppen alkalmas volt előtte beugrani ide egy ebédre. Ma is népszerű, úgy látszik, pincér kijött elém köszöni, meg, hogy mit szeretnék, mondtam, enni, nos van kint is, bent is, korlátozott mértékben, sok asztal foglalt. Ez jót jelent, akkor jó a hely....
2023.07.09barátokkal
Szörnyű
A 2 évvel ezelőttihez képest az étel mennyisége a felére csökkent, az ára viszont a duplája lett azóta. A híres rántott borjúlábuk 2 db ujjnyi vastag csík bepanírozva, amiből csak a panírt érezted mert annyira keskeny volt benne a hús 4700-ért. A körete sótlan, félig megfőtt krumpli volt...
Népszerű szállások a környéken
Ambient Hotel Sikonda - Nyugdíjas ár félpanzióval
Nyugdíjas ár félpanzióval
2024.12.20-ig
Ambient Hotel Sikonda
95.642 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Caramell Premium Resort Bük, Bükfürd? - Caramell a legjobb áron
Caramell a legjobb áron
2024.12.23-ig
Caramell Premium Resort Bük, Bükfürd?
95.030 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Xavin Harkány - Pihentető wellness napok
Pihentető wellness napok
2024.06.10-ig
Hotel Xavin Harkány
89.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval