Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Trendi és túlértékelt

Spíler Original - Gozsdu Udvar BudapestSpíler Original - Gozsdu Udvar Budapest a térképen

Gyenge 2015. decemberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2015. december 15.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
A Gozsdu udvar központi részén található a Spíler, az egyik legismertebb itteni étterem-pub, ami hétvégenként egyúttal szórakozóhely is DJ-vel, zenével, főleg a külföldi - tehetős - fiatalokra alapozva.
Nekem több szempontból is csalódást okozott a hely, pedig inkább jó véleményeket hallottam/olvastam róluk eddig.
Az étterem valójában nem egy zárt, falakkal körülvett helyiségben található, hanem csak egy körbefóliázott terasz, ebből következően így december tájban nagyon hideg és huzatos. Persze azt nem tudhatom, hogy ez minden részére igaz-e, minden esetre ahová engem ültettek, az ilyen szempontból is nagyon szerencsétlen helynek bizonyult. A másik probléma az volt, egy átjáróházban éreztem magam, alattam nem padló vagy kövezet, hanem egy vasrácsozat volt, ami folyamatosan berezgett és bemozgott, amikor valaki elment az asztal mellett, márpedig folyamatosan jöttek-mentek a felszolgálók leginkább, mivel ráadásként az ő fő vonulási útvonaluk mellett volt ez a "remek" asztal. Amúgy nem volt egyáltalán teltház, így nem tudtam mire vélni ezt a gáláns ajánlatot, minden esetre így utólag értékelve kifejezetten rosszul esett.
Ambivalens érzéseim voltak végig, a felszolgáló fiatalember jópofáskodása, színlelt - nem természetes - udvariaskodása az előbbiekkel együttvéve még inkább mesterkéltnek, felszínesnek és hiteltelennek hatott.
Az étlap egyszerű, a konyha nem mutat meglepetéseket, a bisztró vonalon belül is átlagosnál gyengébb a kínálat. Úgymond "rendes" étel, ami normális főételnek is beillene, alig van rajta. Kenyérlángosok, burgerek, némi saláta, köretek, pár desszert között 4 féle magyaros étel (gulyás, csirkepaprikás, lecsó, sült kolbász).
A választás nem volt egyszerű, és ez esetben nem a bőség zavara miatt. Végül a csirkés quesadilla mellett döntöttem, a kiírás szerint humusszal és paradicsom salsával (1580 Ft), valamint kértem még hozzá egy vegyes salátát (680 Ft). Nem lenne haszontalan az étlapra ráírni, hogy a saláta mégis miket tartalmaz, ugyanis a quesadilla összetétele sem egyezett a leírtakkal. A humusznak nyomát sem láttam, ellenben volt belerejtve pár karika jalapeno erős paprika, ami szintén sehol sem volt említve az étlapon és a pincér sem mondta, de szerencsére megtaláltam és ki tudtam szedegetni, mielőtt ráharaptam volna.
Az ital "rendelés" is furcsán sikerült, gyakorlatilag úgy kaptam egy üveg szénsavmentes és hidegre hűtött ásványvizet, hogy ezt nem is rendeltem meg (csak annyiról volt szó, hogy amíg kitalálom, mit szeretnék, hozzon-e egy vizet a pincér, amire én igent mondtam azzal a pontosítással, hogy egy pohár sima víz jó lesz), de mindegy, ezen túltettem magam, utálok reklamálni vagy "pattogni" egy étteremben, nem is szoktam megtenni.
Az étel átlagosnál gyengébb volt, a tészta széle száraz és langyos, az összetevők már eleve bele voltak keverve, kivéve az igencsak kis mennyiségű paradicsom salsa, bár amúgy is volt már a töltelékben paradicsom, annyi különbséggel, hogy az nagyobb kockákra volt felvágva. A salátában sem volt semmi extra, 3 vékony karika retek, zöldsaláták, 2 gerezd paradicsom és ennyi.
Összességében majdnem 3000 Ft-ot nagyon nem ért meg, hogy rosszul éreztem magam és az étel sem volt finom.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Gyenge
Hangulat:Gyenge
Ár / érték arány:Gyenge
Tisztaság:
Fényképek (25)
Spíler Original - Gozsdu Udvar Budapest - Külső képSpíler Original - Gozsdu Udvar Budapest - BelsőSpíler Original - Gozsdu Udvar Budapest - Étlap/itallapSpíler Original - Gozsdu Udvar Budapest - BelsőSpíler Original - Gozsdu Udvar Budapest - BelsőSpíler Original - Gozsdu Udvar Budapest - BelsőSpíler Original - Gozsdu Udvar Budapest - Étel/italSpíler Original - Gozsdu Udvar Budapest - Étel/italSpíler Original - Gozsdu Udvar Budapest - BelsőSpíler Original - Gozsdu Udvar Budapest - MosdóSpíler Original - Gozsdu Udvar Budapest - BelsőSpíler Original - Gozsdu Udvar Budapest - BelsőSpíler Original - Gozsdu Udvar Budapest - BelsőSpíler Original - Gozsdu Udvar Budapest - BelsőSpíler Original - Gozsdu Udvar Budapest - Külső képSpíler Original - Gozsdu Udvar Budapest - Külső képSpíler Original - Gozsdu Udvar Budapest - Külső képSpíler Original - Gozsdu Udvar Budapest - Külső képSpíler Original - Gozsdu Udvar Budapest - Külső képSpíler Original - Gozsdu Udvar Budapest - Külső képSpíler Original - Gozsdu Udvar Budapest - Külső képSpíler Original - Gozsdu Udvar Budapest - Külső képSpíler Original - Gozsdu Udvar Budapest - Külső képSpíler Original - Gozsdu Udvar Budapest - BelsőSpíler Original - Gozsdu Udvar Budapest - Külső kép

Spíler Original - Gozsdu Udvar további értékelései

2023.01.06a párjával
Kiváló
Szuper volt a gulyás, sok hússal forrón, ahogy szeretem. Aztán jött a marhapörkölt megijedtem az adagtól, sok volt a hús, de ez volt a legnagyobb gond, a petrezselymes krumpli finom volt jól megy mellé. Olivér jófej, hagytam neki jó jattot, megérdemelte az ételért főleg. Az az angol sapkás...
2016.08.12barátokkal
Átlagos
Szerda este, ha esik az eső, hova mehet Pesten az ember? Hát persze, hogy a Gozsdu udvarban található a romkocsmák közül választ. A mi választásunk a Spílerre esett, tele volt emberekkel, nagyon trendi a berendezés, a dekoráció, még a mosdóban található antik tükör is tetszett. Itt is a...
2016.06.21barátokkal
Szörnyű
Egy júniusi ebédre tértünk be ide bár ne tettük volna ! Köszönés angolul , mikor meghallották , hogy magyarok vagyunk - pofa vágás! Egyetlen pincér aki kedves volt 15 perc múlva eltűnt a süllyesztőben! Hosszasan várakoztunk az italra is nem az ételre ! Hozzá kell tennem rajtunk kívül 2 asztal...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Karos Spa Zalakaros - Karácsony
Karácsony
12.23-27.
Hotel Karos Spa Zalakaros
79.800 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Yacht Siófok - Pünkösd
Pünkösd
05.16-20.
Hotel Yacht Siófok
57.979 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Duna Relax Hotel Ráckeve - Nyaralás Duna Relax módra
Nyaralás Duna Relax módra
06.21-08.31.
Duna Relax Hotel Ráckeve
Kérd ajánlatunkat!