Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Trófea-módra korlátlanul

Trófea Grill Étterem - Óbuda BudapestTrófea Grill Étterem - Óbuda Budapest a térképen

2015. júliusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2015. július 12.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Azzal kezdem, hogy részemről annak mindig praktikus oka van, ha egy ilyen típusú helyen eszem, s nem elsősorban a kulináris élvezetek miatt teszem ezt; pl. kisgyerekekkel vagyunk, akik nem bírnak várni az ételekre, de amúgy is lutri, hogy amit választanak, s végül megeszik-e vagy sokan vagyunk, és mindenkinek más az ízlése, családi összejövetel vagy éppen céges vacsora... Az általam eddig meglátogatott Trófea éttermek közül (Visegrádi u., Király u., Mexikói út, Margit krt.) azonban berendezés és kialakítás szempontjából ez tetszett a legjobban. Kicsit rusztikus, magyaros hangulatú, van nagyon tágas belső nyitott terasz, amely magyaros hangulatú, benn pedig vannak kisebb, szeparált különtermek, tengerészes ill. századelős dekorációval. Az asztalok nincsenek túl szorosan bezsúfolva, így az eltérő asztaltársaságok nem zavarják egymást. Koncepció tekintetében a megszokottak szerint működik mindent itt is, adott időintervallumra szól a fix áras "belépő", ezalatt lehet enni-inni korlátlanul, kivéve röviditalok. Itt is vannak friss, pácolt húsok, amelyeket személyre szólóan frissen sütnek meg a látványgrillben. A levesek piros zománcos lábosban vannak, ezzel kicsit látványosabbá teszik a pultot.
A felnőtt ár kedvezőbb, mint a Visegrádi u. vagy a Király utca, itt azonban a gyerekeknek csak 3 éves korig ingyenes, utána 150 cm magasságig van 50%-os kedvezmény.
Születés- és névnapra kap az ünnepelt egy csokitortát tűzijátékkal. Vasárnap van a gyerekeknek animátor/bohóc, néhány ingyenes programmal.
Az egyik alkalmazottal beszélgetve megtudtam, hogy valójában a Trófea 2 céget takar, hozzájuk a Zugló és az Újbuda tartozik még.
Az ételek szépen, kulturáltan vannak tálalva és folyamatosan töltik fel a fogyatkozó készletet. Elegendő alkalmazott áll a vendégek rendelkezésére, nem kellett "vadászni" rájuk.
Csapatos etetésre praktikus hely, de összességében azért megvan a tömegétkeztetés hangulata a dolognak.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (20)
Trófea Grill Étterem - Óbuda Budapest - Külső képTrófea Grill Étterem - Óbuda Budapest - Külső képTrófea Grill Étterem - Óbuda Budapest - EgyébTrófea Grill Étterem - Óbuda Budapest - Külső képTrófea Grill Étterem - Óbuda Budapest - Külső képTrófea Grill Étterem - Óbuda Budapest - BelsőTrófea Grill Étterem - Óbuda Budapest - BelsőTrófea Grill Étterem - Óbuda Budapest - BelsőTrófea Grill Étterem - Óbuda Budapest - BelsőTrófea Grill Étterem - Óbuda Budapest - BelsőTrófea Grill Étterem - Óbuda Budapest - BelsőTrófea Grill Étterem - Óbuda Budapest - BelsőTrófea Grill Étterem - Óbuda Budapest - BelsőTrófea Grill Étterem - Óbuda Budapest - Étel/italTrófea Grill Étterem - Óbuda Budapest - Külső képTrófea Grill Étterem - Óbuda Budapest - Étel/italTrófea Grill Étterem - Óbuda Budapest - Étel/italTrófea Grill Étterem - Óbuda Budapest - BelsőTrófea Grill Étterem - Óbuda Budapest - BelsőTrófea Grill Étterem - Óbuda Budapest - Külső kép

Trófea Grill Étterem - Óbuda további értékelései

2023.07.11barátokkal
Kiváló
Mivel eredetileg nem ide terveztük a szülinapi bulit, de helyhiány miatt itt töltöttük el a bulinkat. Nem bántuk meg. Jók voltak a kaják, és a kiszolgáló személyzet is remek volt. Csak ajánlani tudom másoknak is. Remek estét töltöttünk el itt az étteremben.
2021.10.16barátokkal
Gyakran jártunk erre a helyre. Nagyon sok családi ünnepet ide szerveztünk. Az esküvői ebédet is itt tartottuk meg, amiért egy meghívót kaptunk ajándékba, 2 személy részére, amit egy év múlva lehetne felhasználni. Ez nagyon szép gesztus volt a Trófea vezetőség részéről. Viszont betegség miatt, nem...
2021.09.12barátokkal
Kiváló
Mivel már többször jártam az étteremben ezért a névnapomra meglepett a trófea grill Óbuda egy névnapi vacsorával. A köszöntésnek nagyon örültem és kaptam egy tortát is ami nagyon meghatott. Minden nagyon jó volt és a barátaim is jól érezték magukat. Még biztos hogy meglátogatjuk ezt a helyet és...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Villa Völgy Eger - Szobaárak félpanziós ellátással
Szobaárak félpanziós ellátással
2026.04.01-ig
Hotel Villa Völgy Eger
125.114 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
63.147 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Palace Hotel Hévíz - Pezsgő tavasz Hévízen
Pezsgő tavasz Hévízen
2024.06.30-ig
Palace Hotel Hévíz
77.189 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval