Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

kellemes Napsugár a természet közelében

Napsugár Hotel Gyopárosfürdő GyopárosfürdőNapsugár Hotel Gyopárosfürdő Gyopárosfürdő a térképen

2015. márciusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2015. április 2.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Bár 4 éjszakát terveztünk eltölteni a hotelben, csak kettőt maradhattunk, személyes ok miatt.
Lakosztályt kaptunk, valójában egy családi szobát, egy tágas, franciaágyas "nappalival", előtérrel, társalgóval, egy kétágyas hálófülkével és fürdővel. Meg is lepődtem , azt hittem félreértés, de a recepción nagyon kedvesen elmondták, hogy idejében foglaltunk, és más jelentkező nem volt, akinek ilyen méretű szobára szüksége lett volna.
A személyzet minden tagja nagyon készséges, udvarias, mosolygós, minden kérésünket teljesítették. Mivel ahogy említettem, hamarabb el kellett jönnünk, készítettek nekünk az útra szendvicseket, és becsomagoltak hozzá két gyümölcsjoghurtot is, amelyhez - és ezen lepődtem meg igazán - rendes fém kiskanalat adtak. Ha legközelebb arra járunk, visszaviszem:)
Látszott, hogy jó gazda gondosságával bánnak az adottságokkal.
A tágas szobát vidám színekkel festették, bár volt légkondi, a zsalugáteres ablakok mindegyikére tettek szúnyoghálót, így a nyugodt, szinte erdei, tó közeli környezetben tudtunk nyitott ablaknál aludni. Sajnos az idő nagyon szeles volt, ami az egyik éjjel a zsalugátereket is megmozgatta és zajjal járt, de egyébként valóban a nyugalom szigete, ahogy az egyik értékelés elnevezte.
A franciaágy nekem megfelelt, a feleségemnek kissé kemény volt a matrac.
Az étterem kifejezetten tetszett, a falak kőburkolata szép látvány volt.
Az első nap a vacsora még svédasztalos volt, öt féléből lehetett választani, elsősorban a magyaros ízeket kedvelőknek, mert fűszeres, és az én ízlésemmel ellentétben sósabb is volt.
Csodálkoztam azon, hogy Orosháza mellett nem volt a választékban csirke. A süteményeket cukrászdából hozták, itt nm érvényesült a háziasság, viszont nagy volt a választék.
A második vacsora már menüválasztásos lett, mivel kevés volt a vendég. Hivatalosan kétféle levesből és kétféle másodikból lehetett választani, de mivel a feleségemnek egyik leves sem felelt meg, felajánlottak számára egy harmadikat.
Mindkét második fogást kipróbáltuk, meg is kóstoltuk, és sokkal finomabbak voltak, mint az első esti svédasztalos, le is fényképeztem, hogy a tálalás és a mennyiség is látható legyen.
A hotel külön előnye, hogy fedett, zárt folyosón át lehet menni a gyógyfürdőbe. A lefoglalt csomagunkban benne is volt minden napra a belépőjegy, ami valójában egy "óra" volt, amivel bármikor átmehettünk, visszajöhettünk, ami nagyon kényelmes volt.
A hotelben kialakítottak egy finn szaunát, ezt azonban nem próbáltuk ki, mert bár mérete miatt több személy is elfér benne, de nem volt mellette zuhanyozó és pihenőágyas rész, és ezt így kényelmetlennek ítéltük.
A remek vizű, tiszta, gondozott gyógyfürdő közelsége okán valószínűleg visszatérünk még.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:
Ár / érték arány:
Kényelem:
Szolgáltatások:
Étkezés:
Elhelyezkedés:Kiváló
Fényképek (7)
Napsugár Hotel Gyopárosfürdő Gyopárosfürdő - SzobákNapsugár Hotel Gyopárosfürdő Gyopárosfürdő - SzobákNapsugár Hotel Gyopárosfürdő Gyopárosfürdő - SzobákNapsugár Hotel Gyopárosfürdő Gyopárosfürdő - VendéglátásNapsugár Hotel Gyopárosfürdő Gyopárosfürdő - VendéglátásNapsugár Hotel Gyopárosfürdő Gyopárosfürdő - SzobákNapsugár Hotel Gyopárosfürdő Gyopárosfürdő - Szobák

Napsugár Hotel Gyopárosfürdő további értékelései

2019.03.29gyerekekkel
Unokával utaztunk tetszett hogy, külön szobába volt elhelyezve de a mi szobánkban viszont nehézkes volt a közlekedés a szűk hely miatt. Szuper volt a korlátlan fürdő használat lehetősége és a szárító a szobában - nagyon jó ötlet. Glutén mentes étkezési igényemet előre jeleztem sajnos az ételek...
2019.03.29gyerekekkel
Átlagos
Unokával utaztunk, az tetszett hogy, a gyermek különszobában került elhelyezésre viszont a két ágyas szobában a szűk hely miatt igen nehézkes volt a közlekedés. Nagy örömünkre szolgált a ruhaszárító. Gluténmentes étkezési igényünket előre jeleztük ennek ellenére a reggelihez szükséges...
2019.03.26a párjával
Kiváló
Nagyon tetszett a személyzet kedvessége, udvariassága. Korlátlanul járhattunk át a fürdőbe. Az ételek választéka nem túl széles,három-féle főétel volt, viszont nagyon ízletes, friss volt minden.A szoba kicsit szűkös volt, de volt szárító!!Ár-érték arány kiváló.Tetszett a szombat esti...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Alföld Gyöngye Hotel Orosháza - Nyár, napsütés, pihenés
Nyár, napsütés, pihenés
2024.08.31-ig
Alföld Gyöngye Hotel Orosháza
42.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től teljes panzióval
Hotel Forrás Szeged - Fergeteges csobbanás
Fergeteges csobbanás
2025.04.13-ig
Hotel Forrás Szeged
54.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Bordűr Wellness Hotel és Szőnyegmúzeum Békésszentandrás - Napi árak félpanzióval
Napi árak félpanzióval
2025.01.02-ig
Bordűr Wellness Hotel és Szőnyegmúzeum Békésszentandrás
74.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval