Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Családi hétvége

Oxigén Family Hotel NoszvajOxigén Family Hotel Noszvaj a térképen

Átlagos 2016. februárban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2016. május 4.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Van egy pici (2 éves) fiam, miatta választottuk ezt a "baba barát" hotelt.
Nagyon jónak találtuk az (előre)online bejelentkezést ami felgyorsítja a szobák elfoglalását. Be lehetett x-elni, hogy mit kérünk a szobánkba. Sajnos nagy csalódás ért ezzel kapcsolatban! Mi kértünk egy cumisüveg melegítőt és egy fellépőt a mosdóba. Kiságyat nem kértünk, mert közöttünk alszik a gyerkőc. Mikor megérkeztünk tényleg gyorsan elfoglalhattuk a szobánkat, de ahogy beléptünk rögtön az ajtóban egy kiságy fogadott,benne egy babakád. (babakádat sem kértünk!)Amit aztán egész hétvégén kerülgettünk. Cumisüveg melegítő, fellépő sehol. A szobánk egyébként nagyon szép, tiszta és igazán kényelmes volt. 3 szem alma ajándékként bekészítve.
Első utunk a játszóházba vezetett. Nagyon barátságos, jól felszerelt gyerek részleg, kedves animátorokkal. A két éves nagyon élvezte de még a 14 évest is rá tudták venni az animátorok, hogy bekapcsolódjon a programokba. Nagyon jó, hogy a kicsik ehetnek, ihatnak egész nap! (Hipp termékeket!)Ami negatívum, hogy úgy járkálhatnak ki-be a gyerekek, hogy senki nem foglalkozik velük! Szívesen ott hagytuk volna a kicsit amíg apával kicsit kettesben pihizünk, de így nem mertük ott hagyni!
A welness részleg a látványával és az illatával elsőre elvarázsolt!Kicsit jobban szétnézve viszont mindenhol rozsda! Nagyon jó, hogy természetes fertőtlenítőt, sót használnak. De sajnos a só szétmarta például a kavicságy szélét ami éles és balesetveszélyes is szerintem. Mindezek ellenére az egész család nagyon jól érezte magát a welness részlegben. A picinek igazi paradicsom volt. A tinédzser lányom szinte ki sem jött a pihenőből ahol konnektorok és a wiffi biztosította az ő kikapcsolódását. A férjem élvezte a jakuzzit, dögönyözőt. Én pedig kipróbáltam egy jó kis masszázst.
Az étterem tiszta és kellemes hangulatú. A felszolgálók nem épp a legképzettebbek és nem is túl kedvesek. A reggelit és a vacsorát is a bőséges választék, finom ízek jellemzik. Viszont délben étlapról lehet ebédelni, ami elég szegényes.
Délután sétáltunk a kertben. Bár február volt, mégis szép, rendezett és tiszta volt a kert. Kellemes volt benne sétálni. Jó időben több lehetőséget is tartogat a kert mind a gyerekek, mind a felnőttek részére.
Amit még meg kell említenem, mert nagyon rosszul érintett, az a gyerekeknek szóló pecsétgyűjtő füzetecske. Kaptak a lurkók egy-egy füzetet, hogy gyűjtsék a pecséteket a programokon. Akinek betelik a füzete annak távozáskor ajándék volt ígérve. Olyan lelkes volt ott minden gyerek! Az enyémek is! Aztán mikor kijelentkeztünk és mutattuk a betelt füzeteket a hölgy elénk rakott egy kosarat, csupa kopott, törött vacakkal, hogy abból válasszanak ajándékot, nagyon csalódottak voltak! Pedig ők a jövő vendégei! Szóval,ezt inkább nem kellett volna!
Összességében mi nagyon jól éreztük magunk ajánlani tudom családok számára. Hogy visszatérjünk, ahhoz azonban keveset jelentettek.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:
Ár / érték arány:
Kényelem:Kiváló
Szolgáltatások:
Étkezés:Átlagos
Elhelyezkedés:

Oxigén Family Hotel további értékelései

2023.08.12gyerekekkel
Az ételek nagyon finomak voltak,és változatos. A szoba szép, és kényelmes àgy. Személyzet nagyon kedves! Viszont nem volt meleg víz a szobában,két kisgyermekkel voltam és a szálloda bárja túlárazott, és a vacsoránál 1 liter víz,1490 Ft volt,ez sajnos nagyon szomorú. A szobánkat egyszer sem...
2023.03.10családjával
Kiváló
A szálloda nagyon szép helyen fekszik, óriási kerttel . A személyzet kedves, segitőkész. Az ételek finomak és sokfélék. A gyermekkel utazók nem fognak csalódni. Egész nap programok várják a gyermekeket. A kicsik számára a játszóházban egész nap térítésmentesen biztosítva van bébi étel, többféle...
2022.09.12gyerekekkel
A wellness rèszlegen túl sok klórt használtak. Férjemnek teljesen tönkre ment egy fürdőnadrágja, az enyémnek is fakult a színe. A kèt pezsgőfürdőből csak az egyik működött. A gőzkabin nem üzemelt. Ami pozitív, hogy valóban nagyon gyermek centrikus a hotel ès a szemèlyzet is....

Az Oxigén Family Hotel legnépszerűbb csomagjai

Oxigén Family Hotel Noszvaj - Oxigén Wellness Félpanzióval - teljes előrefizetéssel
Oxigén Wellness Félpanzióval - teljes előrefizetéssel
Kérd ajánlatunkat!
2025.01.01-ig
Oxigén Family Hotel Noszvaj - Pünkösd (min. 1 éj)
Pünkösd
Kérd ajánlatunkat!
2024.05.20-ig
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - 2 éjszakás ajánlat félpanzióval
2 éjszakás ajánlat félpanzióval
2025.01.06-ig
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
82.460 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval
Hotel Kapitány Sümeg - Kedvezményes ajánlat
Kedvezményes ajánlat
2024.06.21-ig
Hotel Kapitány Sümeg
114.880 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval
Hotel Eger Park - Kedvezményes ajánlat fürdőbelépővel
Kedvezményes ajánlat fürdőbelépővel
2024.12.24-ig
Hotel Eger Park
81.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től kiváló félpanzióval