A Hotel Relax Sárvár központjától mindössze néhány perc sétára helyezkedik el; a 2006 nyarán épült szálloda 50 barátságos stúdióval és apartmannal várja vendégeit, melyek saját fürdőszobával, felszerelt konyhával, és kényelmes szobával.
Csendes,nyugodt helyen fekszik. Tágas,kényelmes apartmanok,jól felszerelt konyhával. A városközpont 5 perc,a fürdő 15 perc kényelmes sétával elérhető. Ingyenes parkolási lehetőség,nagy udvar játszótérrel. Gyermekbarát hotel. Este érdemes megnézni a főtéri szökőkút fényjátékát zenei aláfestéssel. A szállodát bátran ajánlom minden korosztálynak.
Kényelmeas,kultúrált szálláshely. Ár-érték arány kimagaslóan jó! Kedves a személyzet. Talán a reggeliző lehetne tágasabb! Minden egyébbel maximálisan elégedettek voltunk. Remélem a jövőben ismét ellátogathatunk ebbe a hangulatos fürdővárosba. A környék is rengeteg látnivalót rejteget.
A sárvári fürdőben szerettünk volna kikapcsolódi egy hosszú hétvégén, így találtunk erre a szállásra a város szélén, de még közel a fürdőhöz. Szolíd áraival győzött meg minket. A szoba tágas, kényelmes apartman volt, a konyhában ugyan hiányzott egy-két eszköz azért. A reggeliző egyszerű, kicsi és zsúfolt, a választék nem túl széles, de naponta váltakozik. A masszázs szolgáltatást is igénybe vettük, hibátlan volt.