Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Soproni hétvége

Erhardt Panzió SopronErhardt Panzió Sopron a térképen

Átlagos 2016. szeptemberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2016. szeptember 19.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Az idei Gourmet Fesztiválon ismertem meg az Erhardt Étterem és Panziót, a tulajdonossal jót beszélgettünk, finomak voltak az ételek, így örömmel fogadtam el az invitálását, miszerint ha legközelebb Sopronban járunk, szálljunk meg náluk.
Az élet úgy hozta, hogy a látogatásra szeptemberben sor került, egy kiállítás megnyitóra, majd hosszú hétvégére utaztunk el Sopron gyönyörű és hangulatos városába.
A Panzió nincs rossz helyen, bár a belvároson kívül helyezkedik el, a Várkerülettől még kell gyalogolni pár percet. Saját parkoló nincs a panziónál, hanem a közelli Halász utcában lehet beállni egy zárt parkolóba. Valószínűleg itt nemcsak szállóvendégek parkolnak, mivel szombaton este már annyira tele volt, hogy volt olyan autó, aki más mögé állt be, bízva abban, hogy másnap reggel ő fog korábban kihajtani.
A panzió szép tiszta, jól karbantartott, viszont a berendezése nagyon egyszerű. A fürdőszoba felszereltsége csalódást keltett. 3 napra kaptunk 2 főre 2 db mini szappant. Nincs se hajszárító, se tusfürdő, sampon. A legtöbb helyen ezt falra szerelt adagolóval vagy kis kiszerelésű mintákkal oldják meg. A fürdőben rendes pohár vagy fogkefetartó helyett csupán 2 db műanyag eldobható poharat találtunk, amely leborult, ha beletettük a fogkefét vagy a fogkrémet.
A szobában a televíziónak nem volt hangja, és a személyzet ezt a problémát nem tudta orvosolni, mivel senki nem értett a televízió/távkapcsoló működéséhez.
A szobában nem lehet rendesen elpakolni a ruhákat, mivel az előtérben lévő szekrényben nincsenek polcok, csak akasztós rész. Végül az íróasztal alá pakoltunk be, ami valószínűleg a minibár részére kialakított hely lehet. Minibár nem volt a szobában. Így ha bármilyen ruhát akartunk kivenni, be kellett bújni az íróasztal alá. Nem volt elegendő konnektor a szobában, csak úgy tudtuk a telefontöltőt és a számítógépet használni, ha valamelyik lámpa zsinórját kihúztuk.
A szobában nem lehet besötétíteni, mivel a függőny túl vékony és világos, és keskenyebb, mint az ablak szélessége. Volt a szobában wifi, de elég gyengén működött, pl. előfordult, hogy a keresőt sem tudta megnyitni, illetve képeket nem mindig lehetett betölteni.
A személyzet kedves, segítőkész, bár a nagy éttermi forgalom miatt nagyon elfoglaltak, mindig sietnek.
A reggelinél a svédasztalos részlegben csak kenyér, zsemle, gyümölcslé, joghurt, dzsem és gyümölcs volt kitéve, a meleg ételt étlapról kellett megrendelni. Nem kellett sokat várni, és minden igazán finom volt. A kávé, bár szintén gépi, de jó minőségű.
Legközelebb valószínűleg másik helyet fogunk szállásként keresni Sopronban járva, viszont az étkezés tekintetében valóban igényes hely.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:Átlagos
Kényelem:Átlagos
Szolgáltatások:Átlagos
Étkezés:Kiváló
Elhelyezkedés:Átlagos
Fényképek (13)
Erhardt Panzió Sopron - Külső képErhardt Panzió Sopron - Külső képErhardt Panzió Sopron - SzobákErhardt Panzió Sopron - BelsőErhardt Panzió Sopron - SzobákErhardt Panzió Sopron - SzobákErhardt Panzió Sopron - SzobákErhardt Panzió Sopron - SzobákErhardt Panzió Sopron - SzobákErhardt Panzió Sopron - BelsőErhardt Panzió Sopron - VendéglátásErhardt Panzió Sopron - Külső képErhardt Panzió Sopron - Vendéglátás

Erhardt Panzió további értékelései

2016.04.14a párjával
Kiváló
2015 júliusában töltöttem el párommal egy éjszakát ebben a Panzióban. Kocsival és gyalogosan is egyszerűen megközelíthető, bár gyalogosan pl. a vasúttól rá kell szánni egy 20 percet, de addig gyönyörködhet az ember a városban! :) A személyzet készséges, segítőkész és nagyon előzékeny. A szoba...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Civitas Hotel Sopron - Napi ár reggelivel
Napi ár reggelivel
2025.01.03-ig
Civitas Hotel Sopron
31.114 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Ensana Thermal Sárvár - Wellness élmények előfoglalással
Wellness élmények előfoglalással
2024.11.01-ig
Ensana Thermal Sárvár
75.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től bőv. félpanzióval
Hotel Írottkő K?szeg - Senior pihenés az Alpok lábánál
Senior pihenés az Alpok lábánál
2024.12.24-ig
Hotel Írottkő K?szeg
69.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval