Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Szezonon kívül is nyitva

Molinari Kávézó SzilvásváradMolinari Kávézó Szilvásvárad a térképen

2016. januárban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2016. február 21.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Az év egyik leghidegebb napján sikerült ellátogatni a Szalajka-völgybe, ráadásul hétköznapon. A kisvasút megállójánál és az egész völgyben nem találtunk egyetlen vendéglátó helyet sem nyitva, a kisvasút sem járt (sőt még az illemhelyek is mind zárva voltak), így nagyon megörültünk, amikor a gyalogtúránk után a bekötő útról kifordulva megpillantottuk a Molinari Kávézót, ami ráadásul még nyitva is volt.
Kellemes meleg fogadott bennünket, jól esett egy kicsit átmelegednünk és pihennünk. Az olasz Molinari kávéféléken kívül forró Tatra tea, forró csokoládé (420 Ft-ért fehér, fekete, kókuszos és mogyorós) is várja az átfagyott vendégeket, de szerepelnek a kínálatban egri borok, 8 féle üveges sör (Ászok, Kozel, Dreher, Kőbányai, Pilsner, Miler) és csapolt Kozel, valamint Schiszler Pálinkák.
Egyszerűbb ételeket is lehet kapni, többféle hamburgert, szendvicset, egyszerűbb frissensülteket (mirelitből) és édességeket.
Az árak barátságosak.
Jó időben a kinti terasz pácolt faasztalainál is lehet üldögélni.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:
Fényképek (10)
Molinari Kávézó Szilvásvárad - Külső képMolinari Kávézó Szilvásvárad - EgyébMolinari Kávézó Szilvásvárad - BelsőMolinari Kávézó Szilvásvárad - BelsőMolinari Kávézó Szilvásvárad - BelsőMolinari Kávézó Szilvásvárad - Étlap/itallapMolinari Kávézó Szilvásvárad - Étlap/itallapMolinari Kávézó Szilvásvárad - Étlap/itallapMolinari Kávézó Szilvásvárad - Étel/italMolinari Kávézó Szilvásvárad - Mosdó

Molinari Kávézó további értékelései

2017.09.07a párjával
Megmondom őszintén, először nem sokat vártam ettől az étteremtől. Szokásos helyi gyorsbüfének gondoltam, EHETŐ ételekkel. Tartottam is a rántott karfiol minőségétől, amit általában félnyersen szolgálnak, de nem itt! Kiválóan elkészítették akkora adagban, hogy nem bírtam az egészet megenni! Az...
2016.07.24a párjával
Kiváló
Mindenkinek csak ajánlani tudjuk! Isteni és laktató hamburgerek. Fantasztikus hangulat és kiszolgálás. Barátias környezet. Az egyedi meglepetés koktéljukat mindenkinek ajánljuk! Köszönjük ezt a két felejthetetlen estét! Norbi és Betti A Pesti pár. :)
Népszerű szállások a környéken
Lilla Apartmanházak Szilvásvárad - November 1.
November 1.
10.31-11.03.
Lilla Apartmanházak Szilvásvárad
Kérd ajánlatunkat!
Szent István Hotel Eger - Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
2024.06.16-ig
Szent István Hotel Eger
63.742 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza - A Mátra felfedezése a legjobb áron
A Mátra felfedezése a legjobb áron
2026.04.12-ig
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza
102.740 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval