Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Kellemes időtöltés apró kellemetlenségekkel

Szalajka Liget Hotel & Apartmanházak SzilvásváradSzalajka Liget Hotel & Apartmanházak Szilvásvárad a térképen

Átlagos 2014. áprilisban, családjával járt ittÉrtékelt: 2014. április 26.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Először voltam ilyen kategóriájú szálláson, párom viszont már sokadszor, és a véleményünk egybecseng. A személyzet kedves és udvarias volt, nagyon hamar alkalmazkodtak a szokásainkhoz, és apró gesztusokkal könnyítették meg, tették személyessé az ottlétünket. A szállás elhelyezkedése nagyon jó, hegyoldalban, panorámával, a főépület mögött/mellett fenyőerdővel, oldalt-szemben további hegyekkel övezve. Az udvarban kis játszóteret is kialakítottak sok játékkal, öt-hat motorral, kis biciklivel, még wc-t is helyeztek el mellette, hogy ne kelljen csak azért visszamenni a szállásra, egyszóval sok apró pozitív megoldást láttunk. A főépület elegáns, tágas, de emberléptékű, látszik, hogy minden a vendégek kényelmét szolgálja.
Mi egy tetőtéri szobában laktunk, ami szép volt, a berendezése ízléses és minden igényt kielégítő. Gondunk az ablakkal volt, ami elektronikusan nyílt és csukódott, ez nagyon erős zúgással járt, és mivel tetősíkban volt, eső esetén (akár éjjel 2-kor is) automatikusan lezárt, ezzel a szívbajt hozva ránk. Annyira hangos volt a működtetése, hogy amikor a szomszéd szobában használták, azt hittem, a mi szobánkban kapcsolt be valami. Ehhez társult a tetőtér melege, már a folyosón is trópusi volt a klíma (áprilisban, amikor kint 18-20 fok és változó felhőzet volt, el sem tudom képzelni, mi lehet itt nyáron). A pár csepp eső miatt nem tudtunk szellőztetni, a légkondi viszont szinte hajszárító erősséggel zúgott, ami mellett nem tudtunk pihenni, így folyamatosan szakadt rólunk a víz, amíg a szobában voltunk. Ráadásul a folyosóról a zajok kifejezetten zavaróan, de még a szomszédos szobából is elég erősen beszűrődtek.
A wellness részleg nem volt rossz, bár nem igazán használtuk ki. A konditerem számomra jól felszereltnek tűnt, viszont jobban megnézve sok olyan apró hibát láttam, amit szinte fillérekből helyre lehetett volna hozni, hogy ne keltse az igénytelenség érzetét (pl. rozsdafoltok az ajtófélfán, amihez elég lett volna egy kis festék, vagy a sószobában a téglákat tartó vastálca eltakarása, ami úgy nézett ki, mint egy kiszuperált bádog virágalátét...) Ezek persze apróságok, de mivel szuperiornak minősíti magát a szálloda, kissé illúziórombolók.
A büféreggeli és vacsora kielégítő és ízletes volt, de a választéktól nem estünk hasra, viszont 9-kor a rántotta-félékből már csak vakarékok voltak az edények szélén, nem tudom, újratöltötték-e volna, ha kérjük, de más véleményeket olvasva már nem vagyok ebben biztos.
Összességében kellemes hely, de szerintünk nem négy csillagos a színvonala, és ennélfogva az ár-érték arányát sem tartjuk túl jónak.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:Gyenge
Kényelem:Gyenge
Szolgáltatások:Kiváló
Étkezés:
Elhelyezkedés:Kiváló

Szalajka Liget Hotel & Apartmanházak további értékelései

2020.10.07a párjával
Remek hétvégét töltöttünk a hotelben. Csendes, nyugodt hely. Az időjárás is kellemes volt. A szoba kényelmes volt, sajnos kilátás nem volt. Az ellátás megfelelő, ételek finomak voltak. Az viszont zavart, hogy a személyzet szolgált ki bennünket. Két ember ehhez túl kevés. A wellnessrészleg nem...
2020.01.22családjával
Kiváló
Először apartmanházba kaptunk szállást 2019 tavaszán, összel pedig 2.emeleti hotelszobában. Apartmanház világa csodálatos, tágas, családias, nem zavar senki, gyönyörű a kilátás! A 2.emeleti szobával annyi volt a problémánk, sajnos a kilátást, panorámát nem élvezhettük a tetőtéri ablakok miatt....
2019.08.22gyerekekkel
Átlagos
Augusztusban töltöttünk el 1 hetet a hotelben, a férjemmel és a kisfiunkkal. Sokkal jobbra számítottunk : -a hotel kissé lepukkant: foltos ágynemű, itt-ott hiányos burkolat, penész a fürdőszobában stb -a takarító személyzet rendkívül barátságos volt, ellenben a recepciósokkal és a pincerekkel....
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Lilla Apartmanházak Szilvásvárad - November 1.
November 1.
10.31-11.03.
Lilla Apartmanházak Szilvásvárad
Kérd ajánlatunkat!
Szent István Hotel Eger - Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
2024.06.16-ig
Szent István Hotel Eger
63.742 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza - A Mátra felfedezése a legjobb áron
A Mátra felfedezése a legjobb áron
2026.04.12-ig
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza
102.740 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval