Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

A legkitűnőbb!

Szalajka Liget Hotel & Apartmanházak SzilvásváradSzalajka Liget Hotel & Apartmanházak Szilvásvárad a térképen

Kiváló 2016. januárban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2016. január 25.
Ajánlom a helyet másoknak is!
2016. január 22-24-én egy különleges, élménydús hétvégét töltöttünk feleségemmel a Szalajka Liget Hotelben. Oly sok kellemes benyomás ért minket, hogy azokat feltétlenül szeretném megosztani másokkal is.
Már a belépéskor azonnal érződött, hogy egy kellemesen nyugodt,"emberi" helyre érkeztünk. A recepciós személyzet törődött velünk, gyorsan végeztünk a formaságokkal.
A szoba és fürdőszoba meleg, barátságos, tiszta, az ágyak kényelmesek.
Reggelinél és vacsoránál olyan változatos, bőséges és finom ételeket kínáltak, hogy nehéz volt a döntés. Olyan voltam, mint gyermek a játékboltban: mindenből szerettem volna kérni. Ebédnél a menüből választottunk, de itt sem tudtunk tévedni: nagyon finomakat ettünk nagyon alacsony áron.
A személyzet kivétel nélkül profi módon tette a dolgát. A recepción a szobákban dolgozók az éttermi személyzet vagy a wellness részleg dolgozói mindig mosolygósan kedvesek, előzékenyek, udvariasak voltak. Én még ilyent eddig sehol nem láttam.
Az egész épület tiszta, illatos (az étteremben nincs ételszag) és annyira barátságos, hogy az ember szinte otthon érzi magát.
Szalajkavölgy egy különleges természeti szépség az egyébként is szép Bükk hegységben. A szálloda a völgy bejárata közelében fekszik, itt egész nap lehet túrázni az erdőben. Mi túra után lazultunk a wellness részlegben, ahol szinte minden van. A jakuzziban folyamatosan pezseg a forró víz, nem csak félóránként tíz percet. Szauna hőmérséklet 90 fok, kültéri medence vize 28 fok. És ezt körforgásban: szauna, medence, jakuzzi.. abba sem lehet hagyni. Azt már biztos, hogy nyáron sokat fogunk fallabdázni is.
Annyira jól éreztük magunkat, hogy még ott elhatároztuk, hogy nyáron visszatérünk, de már az egész családdal.
Köszönjük szépen!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Kényelem:Kiváló
Szolgáltatások:Kiváló
Étkezés:Kiváló
Elhelyezkedés:Kiváló

Szalajka Liget Hotel & Apartmanházak további értékelései

2020.10.07a párjával
Remek hétvégét töltöttünk a hotelben. Csendes, nyugodt hely. Az időjárás is kellemes volt. A szoba kényelmes volt, sajnos kilátás nem volt. Az ellátás megfelelő, ételek finomak voltak. Az viszont zavart, hogy a személyzet szolgált ki bennünket. Két ember ehhez túl kevés. A wellnessrészleg nem...
2020.01.22családjával
Kiváló
Először apartmanházba kaptunk szállást 2019 tavaszán, összel pedig 2.emeleti hotelszobában. Apartmanház világa csodálatos, tágas, családias, nem zavar senki, gyönyörű a kilátás! A 2.emeleti szobával annyi volt a problémánk, sajnos a kilátást, panorámát nem élvezhettük a tetőtéri ablakok miatt....
2019.08.22gyerekekkel
Átlagos
Augusztusban töltöttünk el 1 hetet a hotelben, a férjemmel és a kisfiunkkal. Sokkal jobbra számítottunk : -a hotel kissé lepukkant: foltos ágynemű, itt-ott hiányos burkolat, penész a fürdőszobában stb -a takarító személyzet rendkívül barátságos volt, ellenben a recepciósokkal és a pincerekkel....
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Lilla Apartmanházak Szilvásvárad - November 1.
November 1.
10.31-11.03.
Lilla Apartmanházak Szilvásvárad
Kérd ajánlatunkat!
Szent István Hotel Eger - Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
2024.06.16-ig
Szent István Hotel Eger
63.742 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza - A Mátra felfedezése a legjobb áron
A Mátra felfedezése a legjobb áron
2026.04.12-ig
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza
102.740 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval