Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Nem találtam a 4. csillagot!

Szalajka Liget Hotel & Apartmanházak SzilvásváradSzalajka Liget Hotel & Apartmanházak Szilvásvárad a térképen

Átlagos 2015. júliusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2016. május 21.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Szívesen megfogalmazom észrevételeimet, tapasztalásaimat.

A 103 - as szobát kaptuk, merthogy elfogadtuk az ajánlatban szereplő 1. emeleti erdőre néző lakóegységet. Terasszal.
Hát én erről azt gondolom, hogy egy erdőre néz a szobánk, ami az erdő felől az első emeleten van. És van terasz.
Ezzel szemben a szoba egy domboldali ritkás fasorra nézett, amelytől egy járda választotta el. Mindez a terasz szinten!! Szóval ott járt kelt, aki akart a szobánkkal egy szinten! ( földszinten )

A 103- szoba teraszán rejtélyes módon állandó ételszag terjengett és csörömpölés hallatszott! Gondolom valamilyen konyhai szellőző mellé kaptunk négy csillagot!! Még jó, hogy nem tudtuk nyitva hagyni a teraszajtót, hiszen a földszinten voltunk!! Így kint maradt az ételszag nagyja, viszont nem tudtunk szellőztetni.

Megítélésem szerint három szakáccsal dolgoznak, mivel az elkészített ételek jelentős minőségbeli különbséget mutattak! Mind állagban, mind pedig ízesítés tekintetében. A konferenciateremben található asztalok ( nem biztos, hogy az összes - két különböző asztalnál étkeztünk ott ) nem standard magasságúak! Mintegy 5 -7 cm-rel alacsonyabbak a kelleténél. Kifejezetten kényelmetlen volt ott étkezni!

A biliárd asztal kritikán aluli állapotban, élvezetes játékra alkalmatlan volt. A dákókról nem is beszélek, de hát az legyen mindenkinek sajátja! A csocsó asztal hol elfogadta a bedobott érmét - hol nem.

A személyzet minden tagja elbűvölően kedves, segítőkész. A szoba kényelmes. A zárt parkoló kevés. A vizes szolgáltatásoknál kicsit becsapottnak éreztem magam. Fiam aktív vizilabdás, én már senior korosztály,így fontos dolog a szálláshely választáskor az úszómedence. Hát nem sikerült jól kommunkiálni a vízmélységet!! Ez a 100 pár centi pont arra jó, hogy szuperül lehet benne fürödni. És szerencsére az emberek szeretnek fürödni, viszont nem lehet tőlük úszni! Kénytelenek voltunk eljárni úszni egy medencés szállodából.

Összességében az a benyomásom, hogy egy nagyon szép környezetben egy szenzációs személyzettel megerősített hotel, mindenből egy kicsit szolgáltatással. Én nagyon kerestem a negyedik csillagot! Talán, ha szabad nekem ötletet adni, a kisgyermekkel érkezők irányában lenne szerencsés erősíteniük. És ezt korrektül közölni azokkal is ( velünk ) akik kicsit nagyobb sráccal utaznak!

Nem volt ez rossz. De ár - érték arányban jó sem!

Munkájához kívánok sok sikert, a hozzám hasonló kritikusokhoz türelmet, az élethez jó egészséget!

Üdvözlettel:

Csizmadia Csaba
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:Gyenge
Kényelem:
Szolgáltatások:Átlagos
Étkezés:Átlagos
Elhelyezkedés:Kiváló

Szalajka Liget Hotel & Apartmanházak további értékelései

2020.10.07a párjával
Remek hétvégét töltöttünk a hotelben. Csendes, nyugodt hely. Az időjárás is kellemes volt. A szoba kényelmes volt, sajnos kilátás nem volt. Az ellátás megfelelő, ételek finomak voltak. Az viszont zavart, hogy a személyzet szolgált ki bennünket. Két ember ehhez túl kevés. A wellnessrészleg nem...
2020.01.22családjával
Kiváló
Először apartmanházba kaptunk szállást 2019 tavaszán, összel pedig 2.emeleti hotelszobában. Apartmanház világa csodálatos, tágas, családias, nem zavar senki, gyönyörű a kilátás! A 2.emeleti szobával annyi volt a problémánk, sajnos a kilátást, panorámát nem élvezhettük a tetőtéri ablakok miatt....
2019.08.22gyerekekkel
Átlagos
Augusztusban töltöttünk el 1 hetet a hotelben, a férjemmel és a kisfiunkkal. Sokkal jobbra számítottunk : -a hotel kissé lepukkant: foltos ágynemű, itt-ott hiányos burkolat, penész a fürdőszobában stb -a takarító személyzet rendkívül barátságos volt, ellenben a recepciósokkal és a pincerekkel....
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Lilla Apartmanházak Szilvásvárad - November 1.
November 1.
10.31-11.03.
Lilla Apartmanházak Szilvásvárad
Kérd ajánlatunkat!
Szent István Hotel Eger - Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
2024.06.16-ig
Szent István Hotel Eger
63.742 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza - A Mátra felfedezése a legjobb áron
A Mátra felfedezése a legjobb áron
2026.04.12-ig
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza
102.740 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval