Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Reggeli - vacsora

Park Hotel Pelikán étterme SzombathelyPark Hotel Pelikán étterme Szombathely a térképen

2016. augusztusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2016. augusztus 30.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Pelikán Park Hotelben szálltunk meg, így a reggelit a Pelikán Villa Étteremben fogyasztottuk el, amely közös telken található a szálloda épületével, de külön épületrészben. Reggelit 10 óráig szolgálnak fel, de nem okozott gondot, hogy nem sikerült 10-ig elhagynunk az éttermet, és az ételeket sem kezdték el látványosan elpakolni. A reggeli svédasztalos, a választék bőséges, bár minden nap ugyanazokat a fogásokat készítették. Rántotta, koktél virsli, sült bacon, sült paradicsom, grill zöldségek - minden alkalommal cukkini és gomba, bundás kenyér a melegpultban, sajttál (5-6 féle), gyümölcsjoghurt, több féle sonka és felvágott, paradicsom, uborka, paprika, olívabogyó, kapribogyó, szárított paradicsom, gyöngyhagyma, mini dzsem. A 3-ból 2 reggelen a rántotta valami vizes vagy olajos (?) lében úszott. 2 féle gépi Sió üdítő (narancs, alma), jó féle gépi kávé (Cafe Perté). Folyamatosan töltik fel a készletet.
Egy alkalommal vacsoráztunk is, az adagok hatalmasak, erre nem igazán voltunk felkészülve, így sok étel megmaradt és sajnos veszendőbe ment (nem szeretem, ha feleslegesen kell ételt kidobni sem otthon, sem másutt), és hűtő hiányában nem tudtuk elcsomagoltatni vagy elvinni. Rántott csirkemellet és tepsis burgonyát ettek a gyerekek, a gyerek adag bőven elment volna másutt egy normál felnőtt adagnak. A főfogások 2 nagy szelet hússal, hatalmas tányéron, rengeteg körettel érkeztek. A barbecue tarja jól el lett találva, a hús és a szósz is. A leves nagyon ízletes és jól fűszerezett volt. A desszert képviselőfánk inkább amolyan házgyári hatású volt, egyáltalán nem kiemelkedő.
Az árak véleményem szerint magasak, az italok kifejezetten túlárazottak. Itallapot amúgy nem kaptunk, így azok árát csak a számlán láttuk.
A személyzet vegyes, egy részük segítőkész volt, mások kissé unottnak tűntek. Hogy ez esetleg a leterheltségükből adódik-e, vagy csak nem szeretik a munkájukat, ezt nem tudom megítélni.
A kinti terasz kellemes, a belső részben kicsit erős volt a klíma. Van egy emeleti galéria rész is, de az le volt végig zárva.
A mosdó normális.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:

Park Hotel Pelikán étterme további értékelései

2022.05.23a párjával
Szóval, mit is eszünk, ha itt lakunk? Félpanziós ellátmányunk lehetővé tette, hogy a reggelit és a vacsorát a hotelben fogyasszuk el. Valószínűleg elég kevesen voltak ilyen kondíciókkal itt, mert az első este lesétálva az étterembe, azt kérdezte az idősebb úr, hogy a százvalahányas vagy 308-as?...
2017.03.09üzleti partnerrel
Átlagos
Kb két év után tértem vissza (ld. Süllyedő színvonal)egy üzleti ebédre. Régen hallottam, hogy itt létezik egy háromfogásos lehetőség: háromféle levesből, ötféle főételből és háromféle desszertből lehet választani. Örömmel láttam, hogy tiszta terítő várt minket, emlékeim szerint régebben ez nem...
2015.05.11a párjával
Gyenge
Nagyon sokszor jártunk már itt vasárnapi svédasztalos ebéden, nagycsaládostul. Nyaranta grillételek is készülnek. A színvonal erősen csökkenő tendenciát mutatott, úgyhogy úgy döntöttünk többet nem megyünk. Utolsó látogatásunk tapasztalatait írom le. Az ételek mennyisége és választéka...
Népszerű szállások a környéken
P4W Hotel Residence Szombathely - Napi árak reggelis ellátással
Napi árak reggelis ellátással
2024.08.19-ig
P4W Hotel Residence Szombathely
27.500 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Ensana Thermal Sárvár - Wellness élmények előfoglalással
Wellness élmények előfoglalással
2024.11.01-ig
Ensana Thermal Sárvár
75.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től bőv. félpanzióval
Vulkán Wellness Hotel és Kemping Celldömölk - Napi ár félpanzióval
Napi ár félpanzióval
2024.12.21-ig
Vulkán Wellness Hotel és Kemping Celldömölk
37.260 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval