Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Velencei wellness

Velence Resort & Spa VelenceVelence Resort & Spa Velence a térképen

Átlagos 2016. októberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2016. október 19.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Október 16-án érkeztünk párommal a szállodába 3 nap, 2 éj wellness pihenésre. Már régóta szemezgettem ezzel a hotellel és most sikerült megszállnunk is itt. De csalódás volt, sokkal jobbra számítottunk mindketten. Valahogy egy 4 csillagos szállodától én többet várnék el. A személyzettel alapjaiban nem volt problémánk, aranyosak, segítőkészek, barátságosak voltak mind a recepción, mind a takarítók. Félpanziót fizettünk. Ez két vacsorát jelentett. Egyikkel sem voltunk megelégedve, választékból is láttam már bővebbet és az ízvilág is hagy kivetnivalót maga után. 2. napon volt valami nyugdíjas konferencia, ami után az összes nyugdíjas jött áztatni. Velük volt tele a wellness és a csendes pihengetést felváltotta a vénasszonyos nyüzsi, tőlük zengett az egész wellness és hely is alig volt a medencékben. Este 21:30-ig van nyitva a wellness, mi még vacsora után lementünk, szerencsére akkorra már a tömeg is eltűnt. Negyed tízkor jött az ott dolgozó kolléga, hogy hagyjuk el a medencét. Többen voltuk, nem értettük,ha fél tízig vannak nyitva, miért zavarnak ki minket negyedkor? Ez nagyon negatívként hatott. A fürdőköpeny első használat után nyilván vizes lett,gondoltuk,másnapra megszárad, mert hát mégis kellemetlen belebújni vizesen. Nem száradt meg, szerettem volna a takarítóktól kérni,de sajnos nem tudtak adni, mondták, hogy ők is várják a mosodát. Nem volt kellemes folyamatosan a vizes köntösbe belebújni. Máskor sose jártam még így, lehet azért, mert nagyobb radiátor volt,amire kiterítve meg tudtuk szárítani, de itt erre sem volt mód. Ami nekünk még nem tetszett, hogy a kinti medencét csak úgy lehetett megközelíteni, hogy először kimentünk a szabadba, a hidegbe, az udvarra és úgy tudtunk bemenni a medencébe. A másik medencébe volt átjárási lehetőség a benti medencéből, csak épp az a kapu zárva volt. Nem mellesleg az a medence hűvösebb vizű is volt. Bár a másik külső medence is lehetett volna melegebb. A szobával különösebb gond nem volt, bár felhoznám ismét, hogy egy 4 csillagos hoteltől nem foltos szőnyeget várnék, gondolom korábban ez az ki lett rá öntve és azt úgy hagyták. Nekünk csalódás volt. :( Jobbra számítottunk.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:
Tisztaság:Átlagos
Ár / érték arány:Átlagos
Kényelem:Átlagos
Szolgáltatások:
Étkezés:Átlagos
Elhelyezkedés:Kiváló

Velence Resort & Spa további értékelései

2021.12.24a párjával
A szálloda csodaszép helyen található, a szobából a Velencei-tó látványa meseszép Az étterem kínálata és a szállás tisztasága javítható lenne.
2021.09.07gyerekekkel
Kiváló
Ez a hely a kisgyerekes családoknak a legideálisabb szállodája. Kiváló ételek, luxus körülmények, remek wellness.
2020.10.13a párjával
Átlagos
Mondhatnám, számomra csalódás volt. Maga a szálloda kívülről és a recepciós rész impozáns. Mi a főépületben kaptunk szobát, az első emeleten. Én úgy gondolom, hogy egy 4 csillagos szállodában, ne legyen a szobák falánál a folyosón, málló festék, salétrom. Elviselhetetlenül kényelmetlen, és...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hanga-lak Velence - Augusztus 20.
Augusztus 20.
08.15-20.
Hanga-lak Velence
58.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től ellátás nélkül
Hotel Bellevue Esztergom - Tavaszi előfoglalási akció
Tavaszi előfoglalási akció
2024.06.16-ig
Hotel Bellevue Esztergom
70.467 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Visegrád - Wellness kikapcsolódás
Wellness kikapcsolódás
2024.12.22-ig
Hotel Visegrád
99.360 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval