Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Kiválóan felszerelt parasztház egy gyönyörű zsákfaluban

Bakonyi Vadász Háza BakonykútiBakonyi Vadász Háza Bakonykúti a térképen

Kiváló 2023. júliusban, családjával járt ittÉrtékelt: 2023. augusztus 26.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Már érkezéskor rabul ejtett a környék és az udvar. Árnyat adó fák, üde virágok, kellemes, friss levegő, szépséges parasztház, fa mennyezettel, faragott kapuval. És persze, a Bakonyi Vadász szobrával.
Hatalmas a ház, és szerencsére egy időben csak egy vendégnek (illetve együtt érkezőknek) adják ki. Van itt minden. Két hűvös hálószoba, friss ágyneművel, egy nagy társalgó kandallóval, tv-vel, kanapékkal, párnákkal, takarókkal. Kényelmes, kellemes. A konyha csodálatosan felszerelt, a tiszta konyharuháktól kezdve, edények, kávéfőzők, kávé, tea Legszívesebben két hétig maradtunk volna. A pici fürdőszoba zuhanyzós, külön WC-vel. A folyosóról és az udvarról is megközelíthető a szauna, egy tiszta, kellemes pihenőhelyiségben. Az udvaron, a ház tövében, a teraszon van a fadézsa, amit rendelésre parajdi sós, meleg vízzel töltenek fel. Ez is, és a szauna díja is külön fizetendő.
Varázslatosan szép a környék, hangulatos a kert, a ház, a madárcsicsergéses csend, nyugalom. Köszönjük ezt a csodás vendéglátást! Ajánlani tudom mindenkinek, családi pihenésként, vidám baráti összejövetelhez. Magyarázatot fűznék a pontozásomhoz: személyzet helyett a kedves, nagyon figyelmes tulajdonosokat értem, és az étkezés alatt azt a sok mindent kávé, tea, cukor stb, amivel a szállás el volt látva.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:
Kényelem:
Szolgáltatások:Kiváló
Étkezés:Kiváló
Elhelyezkedés:Kiváló
Fényképek (19)
Bakonyi Vadász Háza Bakonykúti - EgyébBakonyi Vadász Háza Bakonykúti - EgyébBakonyi Vadász Háza Bakonykúti - EgyébBakonyi Vadász Háza Bakonykúti - EgyébBakonyi Vadász Háza Bakonykúti - EgyébBakonyi Vadász Háza Bakonykúti - Medence/kertBakonyi Vadász Háza Bakonykúti - Külső képBakonyi Vadász Háza Bakonykúti - KörnyékBakonyi Vadász Háza Bakonykúti - Medence/kertBakonyi Vadász Háza Bakonykúti - KörnyékBakonyi Vadász Háza Bakonykúti - Külső képBakonyi Vadász Háza Bakonykúti - Külső képBakonyi Vadász Háza Bakonykúti - Külső képBakonyi Vadász Háza Bakonykúti - Külső képBakonyi Vadász Háza Bakonykúti - WellnessBakonyi Vadász Háza Bakonykúti - SzobákBakonyi Vadász Háza Bakonykúti - SzobákBakonyi Vadász Háza Bakonykúti - SzobákBakonyi Vadász Háza Bakonykúti - Egyéb
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Károlyi Kastély Hotel & Restaurant Fehérvárcsurgó - Pünkösd
Pünkösd
05.16-20.
Károlyi Kastély Hotel & Restaurant Fehérvárcsurgó
41.580 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Holiday Hotel Csopak - Előrefizetési kedvezmény
Előrefizetési kedvezmény
05.31-09.08.
Holiday Hotel Csopak
27.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
CE Plaza Hotel Siófok - Balatoni családi vakáció
Balatoni családi vakáció
06.02-09.01.
CE Plaza Hotel Siófok
42.900 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval