Aminda étterem értékelései

Értékelései
31
79
78
336
21
2
1224

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Aminda értékeléseit!

Olvasd el Aminda étterem értékeléseit!

Aminda értékelései

Most csak egy kávéra -

Hotel Agora Étterem Siklós

2019. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. május 22.
Bőséges ellátást kapunk a közeli szálláson, így csak egy kávét kívántunk egy hangulatos helyen. Az Agora szálló A felszolgáló készségesen hozta a fémszékre az ülőpárnát, a kávét is, ami elég jó volt. Habár az asztalt kicsit megviselte az időjárás, na meg a ládákban tartott növényeket is, azért elég kellemes hely.
Megosztom
Nekem nem jött be -

Art Cafe Balassagyarmat

2019. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. május 22.
Nem szeretem az olyan vendéglátó helyeket, amelyek ki akarnak tűnni valamivel, de nem az elfogyasztható ételek vagy italok minőségével. Ez kávézó nem lenne rossz – mert nagyon jó helyen van Balassagyarmaton – ha nemcsak elég erős Segafreddo kávét tudna nyújtani, hanem (ha már kávézó), lenne még ízletesebb de nem erősebb hosszú kávé, tejes kávé, capuccino, stb.
Megosztom
Egy igazi cukrászda -

Szilágyi Cukrászda Zalakaros

2018. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. május 16. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Kifogástalan tisztaság, hagyományos, kényelmes bútorok, kedves, egyenruhás felszolgálók, és süteményillat. Ilyen egy igazi cukrászda. És csodálatos sütemények, torták, forró csoki, tea… Frissek, változatosak, nem túl édesek. Normális áron. Ez Zalakaroson van, és ha nem lenne a lakóhelyemtől ennyire messze, akkor legalább hetente eljönnék ide, és kipróbálnám az összes süteményt és tortát.
Megosztom
Kedves cukrászda szokásos cukrászsütikkel -

Nagyi Vintage Kuckója Hévíz

2018. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. március 19. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az első igazán hideg-szeles késő őszi napon szinte beestünk a menedéket nyújtó habos-fehér cukrászdába, ami pont a gyönyörűséges Kék Templommal szemben van. Nagyon kedves volt a fogadtatás. Meleget kaptunk egy kis villanykandallóból, teát, kávét, figyelmes kiszolgálással. Válogattunk a sütemények között is.
Megosztom
Étterem a vadasparkban -

Zselicvad Étterem Bőszénfa

2018. novemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. február 11. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Jó benyomást keltő étterem, habár szinte egy lélek sem volt itt a kora délutáni időben, ezért mi is csak üdítőre (gyári) és kávéra (szokásos íz és mennyiség) ültünk be. A terem tágas, tiszta, az asztalok szépen terítettek, a már tradícionális agancsok, agancs-csillár és egyéb vadász-díszítések között.
Megosztom
Forró csokoládék - amilyent csak akartok -

La Rotonda Caffé Kaposvár

2018. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. február 4. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A fákkal szegélyezett, szépen rendbe hozott épületek közti sétálóutcában, az egyik cukrászdára esett a választás, lehet, éppen a „kirakatban” lévő kényelmes hely miatt. Nagyon jó választás volt, a forró csoki kínálatuk széles skálájú. A hagyományosat választottam, aminek hagyományos íze volt, a kávé is kifogástalan.
Megosztom
Jó önkiszolgáló, jó helyen, de drágán -

Fakanál Étterem Budapest

2018. novemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. január 16. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Iszonyatosan sokan voltak ezen a csípősen hideg szombaton a vásárcsarnok „Fakanál” nevű éttermében, 90%ban külföldiek, akik lökdösődve, kiabálva nyomultak valamerre (nem is mindig előre), a nem túl tágas helyen, így nagyon nehéz volt kiválasztani azt az édességet, amivel egy kicsit le lehet ülni.
Megosztom
Jó, de (még) nem az igazi -

Malackert Étterem Domonyvölgy

2018. novemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. január 5. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nem kifejezetten feltűnő és nem is forgalmas helyen van ez a – szerintem – jobb sorsra érdemes, falusias kisvendéglő. Habár a „régi” 3as Aszód-Gödöllő közti szakasza erdős-ligetes, szemben a Gödöllői Dombvidék Tájvédelmi Körzet, a Hungaroring, és a Domony-völgyi festői szépségű víztározó, homokos strandja is jól elérhető közelségben van.
Megosztom
Bőségtálak nagyevőknek -

Hármaskönyv Fogadó étterme Alsópetény

2018. novemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. január 3. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nem hinném, hogy bárki is el tudna itt fogyasztani egy egyszemélyes menüt - úgy értem, leves vagy előétel, egy bármilyen húsétel második fogásnak és desszert. Egy rendkívül kedves faluban található az étterem, ami a nevét az ebben a községben, Werbőczy István 1514ben itt összeállított törvénykönyvként alkalmazott kötetéről kapta.
Megosztom
Kulináris élmények és csodálatos hangulat -

Hotel Kardosfa Ökoturisztikai és Konferenciaközpont étterme Szenna

2018. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. január 3. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Több napon keresztü fogyasztottunk itt a félpanziós vacsrán kívül ebédet, leveseket, valamilyen húsételt és desszerteket. A kis vendégkörre számító étterem kínálata nem kifejezetten bőséges, néhol fel lehet ismerni az „alapötletet”, de ettől függetlenül nagyon jóízű, kellemesen és diszkréten fűszerezett a melegétel választék.
Megosztom
8 oldalon / 78 találat


TérképX