Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!
Aminda
401161683
Országjáró - 95 városban járt márFelfedező - 68 helyen első értékelőNépszerű író - 383 hasznos szavazat7 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 1683 feltöltött kép
Fotói
1683 fotó
Itt járt már

Aminda adatlapja

183Értékelés
40
116
1683
Bemutatkozás
Szeretek utazni, étteremben enni (persze főzni is, de ez nem tartozik a témához), és nagyon jó dolog, hogy vannak ilyen oldalak, ahol meg lehet osztani a véleményünket. Megpróbálok objektív lenni, habár nehéz néha - befolyásoló lehet a társaság, akivel megosztjuk ezeket az órákat vagy napokat, számít az időjárás, és a saját hangulatunk is.
Így utazok, így járok étterembe
Imádom a spontaneitást - és beülni egy olyan étterembe, kocsmába, ami éppen a hangulomnak felel meg, vagy megtetszett. Egy szállás választásánál azért érdemes jobban odafigyelni. És egy hosszabb pihenésnél, vagy ha nagyobb (fontos) társasággal választunk éttermet, akkor feltétlenül vegyünk figyelembe néhány hozzáértő, objektív véleményt.
Ilyen vagyok
Környezettudatos  •  Ár-érték figyelő  •  Táplálkozástudatos  •  Ínyenc  •  Nyugalomra és csendre vágyó  •  Természetbarát  •  Akció-figyelő  •  Aktívan pihenő  •  Gyógyvízben ázó  •  Wellness-mániás
Regisztráció2014.05.08
Utoljára itt2021.09.14

Néhány kiemelt értékelés

Kiváló 2016. július 3.barátokkal járt itt
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Az Ittjártam oldalán nagyon sok biztatót olvastam erről az étteremről, és nemrégen külföldi vendégeimmel kerestem fel. Számítottam rá, hogy nem fogok csalódni, a legelső benyomás viszont mégsem volt teljesen pozitív: a nagy hőségben, a vasúti sínek előtt van csak lehetőség parkolni, és a kerthelyiség is egy kicsit elhagyatott benyomást keltett.
5Ételek / Italok
5Kiszolgálás
5Hangulat
4Ár / érték arány
5Tisztaság
Felhasználó fényképei:
Katlan Tóni Vendéglője A Malomhoz Veresegyház - Katlan Tóni Vendéglője A Malomhoz Veresegyház - Katlan Tóni Vendéglője A Malomhoz Veresegyház - Katlan Tóni Vendéglője A Malomhoz Veresegyház - Katlan Tóni Vendéglője A Malomhoz Veresegyház - Katlan Tóni Vendéglője A Malomhoz Veresegyház - Katlan Tóni Vendéglője A Malomhoz Veresegyház - Katlan Tóni Vendéglője A Malomhoz Veresegyház - Katlan Tóni Vendéglője A Malomhoz Veresegyház - Katlan Tóni Vendéglője A Malomhoz Veresegyház -
Még több kép (7 db) >>
Kiváló 2014. május 8.a párjával járt itt
Hároméjszakás csomag keretén belül voltam itt a párommal, áprilisban. A szálloda a mediterrán hangulatú városka központjában, csodás fagyizó és még csodásabb pék szomszédságában, a gyógyfürdőhöz viszonylag közel volt - mégis csendes, pihenésre, kikapcsolódásra alkalmas.
5Személyzet
5Tisztaság
5Ár / érték arány
4Kényelem
5Szolgáltatások
4Étkezés
5Elhelyezkedés
Felhasználó fényképei:
Átrium Hotel Harkány - Átrium Hotel Harkány - Átrium Hotel Harkány - Átrium Hotel Harkány -
Még több kép (1 db) >>
Átlagos 2015. november 12.családjával járt itt
Az élvezetek egyike, hogy egy élménydús kastélylátogatás után be lehessen ülni, megpihenni egy jó kávéra (kapucsinóra, tejeskávéra, üdítőre, esetleg egy pohár borra, stb), még áthatva a látványtól, fáradtan, de nagyon kellemes hangulatban.
3Ételek / Italok
2Kiszolgálás
3Hangulat
2Ár / érték arány
4Tisztaság
Felhasználó fényképei:
Kastély Kávézó Keszthely - Kastély Kávézó Keszthely - Kastély Kávézó Keszthely -