Aminda étterem értékelései

Értékelései
25
56
53
239
11
1
637

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Aminda értékeléseit!

Olvasd el Aminda étterem értékeléseit!

Aminda értékelései

Gyönyörű környezet, közepes konyha -

Tengerszem Étterem Jósvafő

2017. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. december 10. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nincs sok választása annak, aki egy kiadós barlangtúra vagy kirándulás után szeretne jóllakni. A Tengerszem Étterem szinte a barlang bejáratánál, pazar kilátással kínálja magát. Még este sem lehet eltévedni, hangulatos kivilágítás hívogatja az arra járót. A kétszintes, és kinti terasszal ellátott étterem a 60as éveket idézi.
Megosztom
Jó konyha, kellemes hely, jó áron -

Nosztalgia Étterem Kistarcsa

2017. novemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. december 10. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Gyakran járok ezen az úton, és mindig csodálkozva vettem észre az utcán parkoló autók tömegét az étterem előtt, a túloldalon, hosszú sorokban. Első látásra semmi különös, így hát egy kisebb társasággal kipróbáltam. Azért asztalt foglaltam, de a hétköznap kora délután nem volt zsúfolt, parkolót is az étterem bejárata előtt találtam.
Megosztom
2017. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. november 22. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Azért is, mert Hódmezővásárhely központjában van (a cukrászda mellett van egy térkép is, aki nem ismeri a várost, tájékozódhat), mert egy árnyas, gondozott parkban veszi körbe, tiszta, és hangulatos hely. A belső rész is nagyon jól néz ki, de mi most inkább kint kértünk kávét és fagylaltot, pedig nehéz volt választani a sokféle és gusztusos sütemény és krém láttán.
Megosztom
Kellemes felfrissülés -

Lilaakác Étterem Abony

2017. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. szeptember 2. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Melegben, elég fárasztó vezetés közben (mert nem autópályán – habár az sem jobb – és mezőgazdasági járműveket előzgetve, kerülgetve) láttuk meg az éttermet. Gyakran érzem magam kényelmetlenül, amikor bejelentem, hogy csak egy kávét kérünk, pedig ebédidő van. Felesleges volt az aggodalmam, a felszolgáló kedves és készséges volt, hozta a kért kávét, a limonádét.
Megosztom
Sokkal jobbat érdemelne a hely! -

Malomkert Hotel étterme Nagybörzsöny

2017. júliusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. július 31. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
2 – 3 évenként visszatérünk ebbe a nagyon kedves, festői faluba, a Börzsönybe. Legutóbb az aránylag új éttermét kerestük fel, hogy ebédeljünk. A terem elég nagy, de nem zavaró, a belső tér mennyezete ügyes ácsszerkezet, kellemes látványt nyújt. A teremben tisztaság, falusias hangulat, a felszolgáló kedves, azonnal jön.
Megosztom
ahol a Brownie a legfinomabb -

IL Monte Pizzéria Badacsonytomaj

2017. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. július 26. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Sütemény-kutatás közben találtuk ezt az éttermet, ami az egyik utca felől fagylaltozó. A hátsó kerthelységben - ami nagyon kellemes, árnyékos volt – csak 3 féle süteményből lehetett választani, így a Brownie mellett döntöttünk. Fenséges volt. Ennyire finomat ebben a kategóriában még nem kóstoltam. Hozzá egy almalé – és már másra nem is jutott hely.
Megosztom
Felfrissülés a Régi idők udvarában -

Régi Idők Udvara Tihany

2017. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. július 26. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Szomjúságtól gyötörve tántorogtunk be az első helyre, már dél volt, ezért meg is kérdeztem, lehet-e csak inni valamit. Néhol morognak emiatt, sőt finoman ki is raknak, de itt nagyon előzékenyen kérdezte, mit iszunk, azonnal hozta is az ízletes bodzaszörpöket. Kellemes hűvös volt, amit az állandó vízcsobogás (nagyon szellemes ötlet!
Megosztom
Közepes étteremben elég jó ételek -

Tonett Étterem és Pizzéria Budapest

2017. júniusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. július 25. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egy kisebb társasággal jöttünk be ide, ebédelni, már jóval ebédidő után. Nem is bántam, hogy a belső teremben egy szál hely sem volt, nekem sötétnek, nem kifogástalanul tisztának, ételszagúnak és nagyon melegnek tűnt. A kerthelyiségben legalább levegő volt, és a fallal szemközti oldalon lévő kicsit kókadt örökzöldek legalább természetesebb közeget nyújtottak, és a „retrós” hangulat sem volt annyira zavaró.
Megosztom
Önkiszolgáló a strandon, bőséges választékkal, nagy adagokkal -

Napsugár Étterem Cserkeszőlő

2017. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. június 13. - 4 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A panzió „jóvoltából” étkeztünk itt, mert egyébkén eszembe nem jutott volna, hogy a strand önkiszolgálójában álldogáljak sorba, ebédre vagy vacsorára várva, izzadtan és olajszagban… Végül is viszont, annak ellenére, hogy a panzió, vagy a nemzetközi és jó nevű szállásfoglaló jelezhette volna előre, hogy a szállástól legalább félkilométernyit kell gyalogolni, nem volt kellemetlen.
Megosztom
Legközelebb nem csak kávézok itt! -

City Grill Gyorsétterem & Kávézó Szarvas

2017. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. június 13. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Kellemes hely, tiszta, világos, üde színekkel, nem is zajos, jól el lehetne itt tölteni az időt, finomakat eszegetve, az asztalon lévő étlapok alapján – amin pizzák, grillek, hot-dogok – de mi csak egy kávé erejéig tértünk be ide. Ezt viszont hozta is a kedves felszolgáló hölgy, azonnal, tejeskannával, kétféle cukorral, vízzel.
Megosztom
6 oldalon / 53 találat


TérképX