Aminda étterem értékelései

Értékelései
32
81
87
340
21
2
1283

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Aminda értékeléseit!

Olvasd el Aminda étterem értékeléseit!

Aminda értékelései

Nagyon jó csárda -

Kemencés Csárda Ópusztaszer

2019. júliusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 16.
Igazi csárda-hangulatot lehet találni az ópusztaszeri Kemencés csárdában: kívül virágok, bent faburkolat és szép fabútor, használati tárgyak, fokhagyma- és paprika-füzér, kockás abrosz, kékfestő kendők. Még a zárás előtt is kedvesen és készségesen szolgáltak ki minket, pedig már a helységben egyedüli vendégek voltunk.
Megosztom
2019. júliusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. július 11.
Kecskemét belvárosában ez nyerte meg leginkább a tetszésemet, hogy a már délelőtt is perzselő alföldi nap elől beüljünk valahova felfrissülni. A süteményes pult csábító volt, ki is próbáltunk 3 félét a választékból. Az ízek viszont átlagosnak mutatkoztak, és nem voltak nagyon frissek. Mint ahogy a felszolgálók sem, többször is kellett jelezni, hogy fizetni szeretnénk.
Megosztom
Kellemes önkiszolgáló, elég jó választékkal -

Liget Bistro-Cafe Veresegyház

2019. júniusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. július 11.
A korábbi CBA is üzemeltetett itt egy hasonló jellegű önkiszolgálót, a környezet és a választék nagyjából megegyezik. Már jóval ebédidő után is lehetett választani különböző frissensültek, saláták, készételek közt. Az íz és minőség azért nem lépi túl egy átlagos önkiszolgáló étterem kereteit. A kiszolgálás átlagos, az árak elviselhetőek.
Megosztom
Szép helyen van -

Móló Cafe & Bar Keszthely

2019. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. július 11.
A hely nemcsak szép – Keszthely mólójának a végén, körben a Balaton víztükre és csak az égbolt, amibe néhány platán sziluettje rajzolódik – de egyeduralkodó is a vendéglátóhelyek közt, a környéken egyáltalán nincs más „beülős” hely kávéra, üdítőre. A cafébar zárt helysége előtt és mögött is terasz van, növényekkel, közepes tisztasággal.
Megosztom
Kellemes hely a Malomtó előtt -

Tópart Bisztró Tapolca

2019. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. július 6.
Van úgy, hogy az ember (lánya) csak azért ül be valahova, hogy élvezze a hely szépségét, auráját. És, mert jobban esik egy kávé, tea, turmix (mert az is van) … vagy egyéb mellett, na, meg nem is illik csak úgy ott üldögélni, én egy limonádét választottam. A fagyik lehet jók voltak, de nem nyerte meg a tetszésemet.
Megosztom
2019. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. július 4. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
35 fokos melegben nagy keletje van a limonádéknak, amiket a Büfé árul, több ízben: szamóca, bodza és citromos, 200 forintért egy decit. Naranccsal, citrommal, jégkockával jól megpakolva adják, vízálló papírpohárban (pozitívum), amit még a vonatra is fel lehet vinni, ha úgy adódik. Kellemesen hűvös és édes, a pohár alján még marad bőven a cukorból.
Megosztom
2019. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. július 1.
Észrevettem, hogy az utcai fagylaltárusításnál itt minden napszakban sorba állnak, ha nem is mindig sokan, míg a közelinél szinte soha. Egyértelmű, hogy mi is ezt, kézművesként hirdetett fagylaltot akartuk megkóstolni. Gyors a kiszolgálás, pillanatok alatt sorra kerülünk, és élvezettel lehet nyalogatni a közheli padokon.
Megosztom
Almalé a Balaton partján -

Mangó Beach Balatongyörök

2019. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. július 1.
A strand, ahol ez a strandbüfé van, estefelé nyitva, nem kell belépőt fizetni. A bőséges szállodai vacsora után jó volt ide beülni, inni valamit, és gyönyörködni az esti Balatonban. A kinti hely elég jól néz ki, zene elviselhető, és nem túl hangos, a kiszolgálás gyors, szakszerű, a kis üveg almalé hűvös és elég drága.
Megosztom
Gyönyörű kilátás, kedves kiszolgálás -

Szeparé Kávézó & Étterem Szarvas

2019. júniusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. július 1. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Ezért a környezetért és kilátásért a Körösre, és a túlsó oldalon lévő mocsári ciprusokra, érdemes ellátogatni ide. Kellemes berendezésű, kétszintes étterem, minden tiszta, a délutáni napfényt a teraszon kifeszített ernyő szűri meg, de nagy melegben sajnos ez sem elég. A kiszolgálás kedves, figyelmes, az ételválaszték a szokásos, a tálalás mutatós, és az általunk választott ételek íze is hagyományosak.
Megosztom
Most csak egy kávéra -

Hotel Agora Étterem Siklós

2019. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. május 22.
Bőséges ellátást kapunk a közeli szálláson, így csak egy kávét kívántunk egy hangulatos helyen. Az Agora szálló A felszolgáló készségesen hozta a fémszékre az ülőpárnát, a kávét is, ami elég jó volt. Habár az asztalt kicsit megviselte az időjárás, na meg a ládákban tartott növényeket is, azért elég kellemes hely.
Megosztom
9 oldalon / 87 találat


TérképX