Aminda étterem értékelései

Értékelései
23
49
48
141
10
1
527

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Aminda értékeléseit!

Olvasd el Aminda étterem értékeléseit!

Aminda értékelései

ahol a Brownie a legfinomabb -

IL Monte Pizzéria Badacsonytomaj

2017. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. július 26.
Sütemény-kutatás közben találtuk ezt az éttermet, ami az egyik utca felől fagylaltozó. A hátsó kerthelységben - ami nagyon kellemes, árnyékos volt – csak 3 féle süteményből lehetett választani, így a Brownie mellett döntöttünk. Fenséges volt. Ennyire finomat ebben a kategóriában még nem kóstoltam. Hozzá egy almalé – és már másra nem is jutott hely.
Megosztom
Felfrissülés a Régi idők udvarában -

Régi Idők Udvara Tihany

2017. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. július 26.
Szomjúságtól gyötörve tántorogtunk be az első helyre, már dél volt, ezért meg is kérdeztem, lehet-e csak inni valamit. Néhol morognak emiatt, sőt finoman ki is raknak, de itt nagyon előzékenyen kérdezte, mit iszunk, azonnal hozta is az ízletes bodzaszörpöket. Kellemes hűvös volt, amit az állandó vízcsobogás (nagyon szellemes ötlet!
Megosztom
Közepes étteremben elég jó ételek -

Tonett Étterem és Pizzéria Budapest

2017. júniusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. július 25.
Egy kisebb társasággal jöttünk be ide, ebédelni, már jóval ebédidő után. Nem is bántam, hogy a belső teremben egy szál hely sem volt, nekem sötétnek, nem kifogástalanul tisztának, ételszagúnak és nagyon melegnek tűnt. A kerthelyiségben legalább levegő volt, és a fallal szemközti oldalon lévő kicsit kókadt örökzöldek legalább természetesebb közeget nyújtottak, és a „retrós” hangulat sem volt annyira zavaró.
Megosztom
Önkiszolgáló a strandon, bőséges választékkal, nagy adagokkal -

Napsugár Étterem Cserkeszőlő

2017. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. június 13.
A panzió „jóvoltából” étkeztünk itt, mert egyébkén eszembe nem jutott volna, hogy a strand önkiszolgálójában álldogáljak sorba, ebédre vagy vacsorára várva, izzadtan és olajszagban… Végül is viszont, annak ellenére, hogy a panzió, vagy a nemzetközi és jó nevű szállásfoglaló jelezhette volna előre, hogy a szállástól legalább félkilométernyit kell gyalogolni, nem volt kellemetlen.
Megosztom
Legközelebb nem csak kávézok itt! -

City Grill Gyorsétterem & Kávézó Szarvas

2017. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. június 13.
Kellemes hely, tiszta, világos, üde színekkel, nem is zajos, jól el lehetne itt tölteni az időt, finomakat eszegetve, az asztalon lévő étlapok alapján – amin pizzák, grillek, hot-dogok – de mi csak egy kávé erejéig tértünk be ide. Ezt viszont hozta is a kedves felszolgáló hölgy, azonnal, tejeskannával, kétféle cukorral, vízzel.
Megosztom
Tradicionális étterem, jóízű ebéddel -

Hotel Aqua-Lux Étterme Cserkeszőlő

2017. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. május 23. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Mivel nem volt még az igazi fürdőszezon, a kevés üzemelő étterem totál telt-házas volt, (vasárnap lévén), annyira, hogy még remény sem volt, hogy egy bő félórán belül megebédelhessünk. A Hotel Aqua-Lux szállodánál láttuk, hogy az éttermet nemcsak a szállóvendégek használhatják, így betértünk ide. Szerencsére!
Megosztom
Változatos sütemények, vegyes benyomások -

Monostor Cukrászda Zirc

2016. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. január 25. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Első pillantásra egy bájosan vonzó kisvárosi (tegyük hozzá: az egyik legszebb kisvárosé) cukrászda, ami stílusosan és nem hivalkodóan bújik meg a Zirci Ciszterci Apátság oldalában. Második pillantásra a bőség és változatosság, hatalmas sütemények.
Megosztom
Ínyencségek hangulatos környezetben -

Kemencés Étterem Zirc

2016. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. december 29. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Szállóvendégként gyakran vacsoráztunk, vagy tértünk be egy-egy desszertre és forró italra a szálloda melletti étterembe. Mindig fontos az első benyomás: itt, kellemes összhangja a színeknek, a fehér függönyös ablakok, boltívek, zöld dekoráció, és a terem végében egy kandalló. A választék mindig széles volt, magyaros, vegetárius, vadételek, többféle változatos köret és saláták, sütemények.
Megosztom
Tökéletes harmónia -

Trattoria al Forno Veresegyház

2016. novemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. november 22. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Ezt az éttermet az Ittjartam-ról választottam, mert a barátaimmal egy igazán jó „olaszos” étterembe akartam menni. Kicsit mindig tartok az idézőjeles olaszos helyektől, mert többnyire még a neveket is rosszul írják, az ételek pedig nem olaszosak. Ebben nem csalódtam, sőt, nem is vártam ennyire finoman kidolgozott, részletekre is gondot fordító étteremre egy vidéki kisvárosban.
Megosztom
A legjobb fagyi és kiváló sütik -

Sulyán Cukrászda (Veresegyház) Veresegyház

2016. júliusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. szeptember 25. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nem feltűnő helyen található a szépen fejlődő Veresegyházon ez a cukrászda, de érdemes meglátogatni, a város miatt is. Országos szinten itt kapható az (egyik) legjobb fagyi, választék, minőség, ár szempontjából is, és gyakran van valami új különlegesség. A sütik is ellenállhatatlanok: például az egyik kedvencem a francia-krémes, meg a… de nem akarom felsorolni most őket, tessék inkább kipróbálni!
Megosztom
5 oldalon / 48 találat


TérképX