Aminda étterem értékelései

Értékelései
37
89
101
355
24
2
1593

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Aminda értékeléseit!

Olvasd el Aminda étterem értékeléseit!

2019. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. január 30.
Olvastam, hogy a Lipóti Pékség is egy üzletlánc. Elég sok, főként a Dunántúlon lévő üzletük van, ahol a pékárun kívül, a helytől függően lehet kávét, süteményeket, szendvicset, kávét kapni, beülni, beszélgetni, internetezni. Itt Pápán bőséges volt a választék, finom a kávé és a tea mézzel (de kár, hogy ez nem magyar méz volt), kellemes a hangulat a déli nyüzsgés ellenére.
Megosztom
Gyorsbüfé a centrumban -

Viktória Bisztró Veresegyház

2019. decemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2020. január 30.
Valami gyors, meleg ételre vágytunk, ami se nem pizza, se nem hot-dog, se nem melegszendvics. Így került sor a veresegyházi Viktória bisztróra, ahol ugyan várni kellett, de nem túl sokat a valóban hatalmas adag bécsi szeletre. Íz átlagos, a szalmakrumpli szintén. A hely kicsi, de megfelel annak a célnak, hogy gyors, olcsó ételeket kínáljon a környékbelieknek.
Megosztom
2019. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. január 30.
Szóval… nem ízlett. A vanília még csak-csak, de a házi készítésű diófagylalt egyáltalán nem. Kesernyés, avas ízt éreztem, nem is ettem meg az adagot. Egyébként nem voltak drágák a gombócok, és kifejezetten jól néztek ki, amíg a hűtőpultban voltak, a diós is, megszórva darált dióval rendesen, ez egyébként a fagylaltban is érezhető volt.
Megosztom
Palacsinták a Bakony egyik legszebb részén -

Hotel Odvaskő Étterme Bakonybél

2019. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. január 22.
Varázslatos helyen van a Hotel Odvaskő – ez Bakony egyik legszebb része. Valami édességre meg egy forró italra vágytunk, de leginkább talán a hely varázsa vonzott be minket az Étterembe. Rusztikus hangulat, nehéz faszékek és asztalok, de tisztaság, minden szinte új, a hatalmas fák által szűrt napfény ragyog be az ablakon.
Megosztom
Egy nagyon jó cukrászda -

Orchidea Cukrászda Balassagyarmat

2019. novemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2020. január 22.
Érdeklődtem, hogy hol van a városban egy olyan cukrászda, ahol süteményeket lehet enni, és ezt ajánlották. Kellemes hely, tiszta, udvarias, gyors felszolgálással. Elég sok sütemény van, jók, habár az ízek a szokásos cukrászdai-sütemény-kategóriába tartoznak. Tetszett, hogy a helységben van ivóvíz- automata, ingyenes, és nem a pultnál kell kérni.
Megosztom
Menü olcsón, hangulatos környezetben -

BrewDog Bar Budapest

2019. decemberben, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2020. január 20.
Egy nagyobb társaságnak előre rendelhető menüjét kóstoltam meg. Kétféle választás volt, az egyik húsmentes, gesztenyekrém leves, csilis rizs. A húsos jobb volt, a leves üde zöldségekkel, a hús jól átsült, de nem száraz és kellemesen fűszerezett. A hagymás burgonya inkább burgonyapüré volt, amiből nem sajnálták sem a zsiradékot, sem a paprikát, sem a hagymát.
Megosztom
(Többnyire) finom vacsorák egy csodás étteremben -

Hasik Étterem Döbrönte

2020. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. január 20.
Döbrönte egy csodás kis falu, közel Pápához és közel a Bakonyhoz. És ebben a csodás kis faluban van egy csodás étterem (meg szálló is, de most az étteremről van szó). Igazi élmény volt, amikor tányér-szervízes vacsorát kínáltak a vendégeknek – szállóvendégek és vacsoravendégek részére.
Megosztom
Valóban kifogástalan! -

Szepi Fogadó Étterme Szendehely

2019. novemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2020. január 20.
Ez egy kiváló étterem, szép környezetben, viszonylag közel a fővároshoz. Kisebb társasággal érkeztünk, nem is ebéd- és nem is vacsoraidőben. Jól esett a meleg fogadtatás ebben a hideg késő őszi időben, és ez látszott, érződött az étteremben is. Tisztaság, minőségi bútorok, fa és tégla mellett hófehér függönyök és abroszok.
Megosztom
Második kísérlet, de nem jött be. -

Marika Konyhája Veresegyház

2019. novemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. december 10.
Valamikor már jártam itt, és nem alakult ki bennem az a vágy, hogy újból eljöjjek. Viszont az utunk erre vitt, hát, gondoltam, talán most jobb lesz. Tévedtem. Szombat, aránylag hosszú sorba állás, nem nagyon tetszett a helység sem és elég sokat kellett várni a frissensültre. Zaj, ételszag. A húsleves nagy adag, zsíros, tésztával, bőséges húsdarabokkal, jellegtelen ízzel.
Megosztom
Bőséges, jó ételek -

Svejk Vendéglő Balassagyarmat

2019. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. december 10.
Az Ittjártam oldal ajánlására kerestük fel. A központtól egy rövid gyaloglásra található, de az étteremmel szemben van saját parkoló is. Egy személyes tálat kértünk kettőnknek, ami a jóízű levesek után bőven elég volt. A kínálat elég változatos, az étel jó, habár nem különleges. Tetszett, hogy a vízhez citromot is felszolgáltak. Az árak nagyon kedvezőek.
Megosztom
11 oldalon / 101 találat


TérképX