Aminda étterem értékelései

Értékelései
32
84
91
352
24
2
1349

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Aminda értékeléseit!

Olvasd el Aminda étterem értékeléseit!

Aminda értékelései

Egy étterem a Szépasszony-völgyben -

Nótafa Kisvendéglő Eger

2019. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. szeptember 26.
Egymást érik a különböző éttermek és borozók Szépasszonyvölgyben, lehet válogatni ízléstől és pénztárcától függően. Egyébként nem drágák, a hely kellemes, de parkolásért még vasárnap is fizetni kell. A parkolóhoz közel lévő Nótafába ültünk be, nem énekelni, nem borozni, csak ebédelni. Elég nagy volt a forgalom, ehhez képest a kiszolgálás aránylag gyors.
Megosztom
Pazar kilátás és figyelmes kiszolgálás -

Hotel Síkfőkút Étterem Noszvaj

2019. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. szeptember 26. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Elsősorban a kilátás az, ami megragadja az erre járót, sőt még azt is, aki csak képen látta a tóra nyíló földig érő ablakokkal és üvegajtókkal körbevett félköríves fedett teraszt. Egyébként van a belső részben is kellemes étterem, de a fő „attrakció” a terasz, ami még folytatódik egy teljesen nyitott résszel, ahol még a dohányzóknak is jut hely és tányér.
Megosztom
Bőséges ebéd a szőlőlugasban -

Alabástrom Étterem Bogács

2019. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. szeptember 16. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nem ezt az éttermet tűztem ki célul, de ez közel volt a fürdőhöz, és az éhség rendet bont, hát bementünk, én elég kétkedve. Viszont amikor elértem a hátsó teraszt, már biztos voltam benne, hogy nem megyek tovább. Régmúlt meleg nyári délutánokat idéző faasztal, fehér hímzett terítővel, párnás padokkal hívott, két oldalról szőlőlugas (tele jóízű szőlővel), mögötte a benti rész boltíves, virágos ablakával.
Megosztom
Finom kávé és fagylaltok az árnyas fák alatt -

Fekete Sas Kávéház Hódmezővásárhely

2019. júliusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. szeptember 16. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egy hangulatos, hűs oázis a már majdnem 40 fokra forrósodott városban. A fák közelsége, a napernyők pihentető árnyékot adtak, órákig lehetett üldögélni ezen a kellemes helyen egy nagyon finom kávéval, hűs gyümölcsös limonádéval, vagy fagylalttal. Utóbbiból, a karamellfagylalt különleges ízével kiemelkedően jó volt! A felszolgálás nagyon figyelmes és kedves, az árak kedvezőek.
Megosztom
Nagyon jó csárda -

Kemencés Csárda Ópusztaszer

2019. júliusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 16. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Igazi csárda-hangulatot lehet találni az ópusztaszeri Kemencés csárdában: kívül virágok, bent faburkolat és szép fabútor, használati tárgyak, fokhagyma- és paprika-füzér, kockás abrosz, kékfestő kendők. Még a zárás előtt is kedvesen és készségesen szolgáltak ki minket, pedig már a helységben egyedüli vendégek voltunk.
Megosztom
2019. júliusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. július 11. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Kecskemét belvárosában ez nyerte meg leginkább a tetszésemet, hogy a már délelőtt is perzselő alföldi nap elől beüljünk valahova felfrissülni. A süteményes pult csábító volt, ki is próbáltunk 3 félét a választékból. Az ízek viszont átlagosnak mutatkoztak, és nem voltak nagyon frissek. Mint ahogy a felszolgálók sem, többször is kellett jelezni, hogy fizetni szeretnénk.
Megosztom
Kellemes önkiszolgáló, elég jó választékkal -

Liget Bistro-Cafe Veresegyház

2019. júniusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. július 11. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A korábbi CBA is üzemeltetett itt egy hasonló jellegű önkiszolgálót, a környezet és a választék nagyjából megegyezik. Már jóval ebédidő után is lehetett választani különböző frissensültek, saláták, készételek közt. Az íz és minőség azért nem lépi túl egy átlagos önkiszolgáló étterem kereteit. A kiszolgálás átlagos, az árak elviselhetőek.
Megosztom
Szép helyen van -

Móló Cafe & Bar Keszthely

2019. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. július 11. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A hely nemcsak szép – Keszthely mólójának a végén, körben a Balaton víztükre és csak az égbolt, amibe néhány platán sziluettje rajzolódik – de egyeduralkodó is a vendéglátóhelyek közt, a környéken egyáltalán nincs más „beülős” hely kávéra, üdítőre. A cafébar zárt helysége előtt és mögött is terasz van, növényekkel, közepes tisztasággal.
Megosztom
Kellemes hely a Malomtó előtt -

Tópart Bisztró Tapolca

2019. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. július 6. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Van úgy, hogy az ember (lánya) csak azért ül be valahova, hogy élvezze a hely szépségét, auráját. És, mert jobban esik egy kávé, tea, turmix (mert az is van) … vagy egyéb mellett, na, meg nem is illik csak úgy ott üldögélni, én egy limonádét választottam. A fagyik lehet jók voltak, de nem nyerte meg a tetszésemet.
Megosztom
2019. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. július 4. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
35 fokos melegben nagy keletje van a limonádéknak, amiket a Büfé árul, több ízben: szamóca, bodza és citromos, 200 forintért egy decit. Naranccsal, citrommal, jégkockával jól megpakolva adják, vízálló papírpohárban (pozitívum), amit még a vonatra is fel lehet vinni, ha úgy adódik. Kellemesen hűvös és édes, a pohár alján még marad bőven a cukorból.
Megosztom
10 oldalon / 91 találat


TérképX