Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Országtorta 2019.

Maródi Cukrászda HévízgyörkMaródi Cukrászda Hévízgyörk a térképen

2019. augusztusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2019. október 7.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Maródi Cukrászda fővárosi egységében többször is jártunk már a 13. kerületben, a Jászai Mari téren. Nem is tudtam, hogy a központjuk, egyúttal a sütőüzemük és az alapító család székhelye is a pest megyei Hévízgyörkön található. A több szintes, elegáns családi ház földszintjén kialakított cukrászda elegáns, szépen berendezett, tiszta.
Üvegezett teraszról lehet belépni a cukrászdába. Mindkettő országtortát lehetett már náluk kapni, a málnás és a gesztenyés közül én az utóbbit választottam (800 Ft/szelet). A pultos hölgytől megtudtuk, hogy ezekben a napokban mindkét cukrászdájukban ezek a sláger termékek ezekben a napokban, és elegendő mennyiséggel készültek a rohamra. A gyerekeket mindazonáltal sokkal inkább a fagylaltok érdekelték, amelyek szerintem nem kimagaslóak.
Az értékelés annyiban nehéz, hogy maga az ország tortája véleményem szerint az idei évben sem lett annyira ütős, viszont itt korrekt módon, az eredeti receptet betartva készítették el. A gesztenyén kívül még áfonya a jellemző összetevő.
Korábbi évek országtortáit is folyamatosan kínálják, egyebekben az ún. fősodratú süteményeket, tortákat készítik.
Egy kis üveg Kinley gyömbér 300 Ft-ba került.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (17)
Maródi Cukrászda Hévízgyörk - Külső képMaródi Cukrászda Hévízgyörk - BelsőMaródi Cukrászda Hévízgyörk - Külső képMaródi Cukrászda Hévízgyörk - Étel/italMaródi Cukrászda Hévízgyörk - Étel/italMaródi Cukrászda Hévízgyörk - Étel/italMaródi Cukrászda Hévízgyörk - Étel/italMaródi Cukrászda Hévízgyörk - Étel/italMaródi Cukrászda Hévízgyörk - Étel/italMaródi Cukrászda Hévízgyörk - Étel/italMaródi Cukrászda Hévízgyörk - Étel/italMaródi Cukrászda Hévízgyörk - Étel/italMaródi Cukrászda Hévízgyörk - MosdóMaródi Cukrászda Hévízgyörk - MosdóMaródi Cukrászda Hévízgyörk - Étel/italMaródi Cukrászda Hévízgyörk - BelsőMaródi Cukrászda Hévízgyörk - Külső kép

Maródi Cukrászda további értékelései

2024.02.17barátokkal
Hétköznap lévén nem volt nagy a forgalom. Mi a barátnőmmel bementünk egy jó kávéra és sütire. Ez a cukrászda kívülről is nagyon tetszetős, belül is kellemes hangulatú. A választás nehéz volt a sok szép édesség között, de mindketten meg voltunk elégedve az ízvilággal. Különleges volt ez a krémes....
Népszerű szállások a környéken
Erzsébet Királyné Szálloda Gödöllő - Kedvezményes ár reggelivel vagy félpanzióval
Kedvezményes ár reggelivel vagy félpanzióval
2024.12.23-ig
Erzsébet Királyné Szálloda Gödöllő
40.590 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza - Felejthetetlen pillanatok
Felejthetetlen pillanatok
2026.04.20-ig
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza
60.435 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Aquarell Cegléd - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.12.22-ig
Hotel Aquarell Cegléd
89.610 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval