ZigZag étterem értékelései

Értékelései
115
160
2444
1852
175
10
43883

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg ZigZag értékeléseit!

Olvasd el ZigZag étterem értékeléseit!

ZigZag értékelései

Nyári ebéd a téren, a városi élet is lehet kellemes -

Alma Nomad Bakery Budapest

2018. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. június 21.
Helyszín az 5. kerület szíve, a Kamermayer tér a Deák tér és a Váci utca között, a tér "főszereplője" a Gerlóczy Kávéház, no és a soha véget nem érő építkezés, útfelújítás. A prémium kategóriás finomságokban (húsok, felvágottak, sajtok, borok, mediterrán szószok, olajok, lekvárok, szendvicsek, stb.
Megosztom
Nagyik és unokák kedvence -

Hámori Cukrászda Budapest

2018. áprilisban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. június 19.
Über-retró cukrászda Józsefvárosban a Horváth Mihály téren, a templom mögötti egyik árnyékos sarkon. Hiába saroképület, olyan az elrendezés, hogy ha valaki nem ismerős erre és nem tudja a pontos címet, akkor észre sem lehet venni a főútról. Ennek ellenére kortól függetlenül a környékbeliek jól ismerik, kedvelik.
Megosztom
Bement a maci a Málnába -

Málna The Pastry Shop Budapest

2018. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. június 19. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nem tudom, ki hogy van vele, én a mgam részéről - persze képletesen - még mindig siratom a Zazzi Cukrászda bezárását, amely számomra újhullámosan vagy sem, de a sütemény vonalon az etalont jelentette. Ahogy azt a média több helyütt is leközölte, a Zazzi tulajdonosai sajnos a befejezés és bezárás mellett döntöttek.
Megosztom
Árban verhetetlen, minőségben van hová fejlődni -

Mamba Cukrászda - Kispesti Piac Budapest

2018. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. június 19.
Házgyári sütöde jellegű cukrászda a Kispesti Piacon, jó láthatósággal, a villamosmegálló felőli oldalon. Elsősorban a nagyon kedvező áraival hódítanak, szinte hihetetlen, de számos süteményt 150 Ft-os darabáron lehet kapni. Itt azért igaz a régi mondás, miszerint olcsó húsnak. . . Az alacsony árak gyenge minőséggel párosulnak, leginkább a nem minőségi alapanyagok használata az, ami nekem nem tetszett.
Megosztom
Halak a tányéron, halak a Dunában -

Szegedi Halászcsárda Budapest

2018. januárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. június 18.
Nagy múltú, turisták körében is rendkívül népszerű magyaros halétterem a pesti Duna-parton, fullos dunai panorámával, kilátással a Gellért-hegyre, Citadellára, Budai Várral, Szabadság hídra. Egy olyan étterem, ahová szívesen elhoznék külföldi vagy vidéki barátokat, rokonokat, mert maga a hely is élményszámba megy.
Megosztom
Finomságok minden napra -

All Day Coffee Budapest

2018. februárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. június 18.
Világutazó-gasztroblogger hölgy szívélyes és lelkendező ajánlásában olvastam erről az eldugott kis kávézóról az Astoria Hotel szomszédságában egy irodaépület bejárata mellett. A falból egy igen aprócska félkör cikkelyt hasítottak ki, s alakítottak benne ki egy kávézót. Őszintén szólva, nekem ez már túlságosan pici, nyomasztó volt a helyszűke minden pozitívuma ellenére.
Megosztom
2018. áprilisban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. június 18.
Meglehetősen lelombozó, mondhatni haldokló környék, X. kerület, Kőbánya-Városközpont, egy kétszintes körfolyosós bérház földszintjén található ez a pékség és kávézó. Kijárattal és kiülős kis terasszal a ház belső udvarán. Nem tudom pontosan megfogalmazni, hogy mi rejlik benne, de volt egy felettébb kellemes, megnyugtató hangulata.
Megosztom
2018. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. június 18.
Igen aprócska fagyizó a Levendula hálózatból, a helyszín a 13. kerület újlipótvárosi része, a Jászai Mari téren. Azon kevés Levendula egység közé tartozik, akik a téli időszakra sem zárnak be, a "holt"szezonban azonban csak fagyi helyett süteményt is árusítanak.
Megosztom
2018. májusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. június 18.
Jó a lokáció, belváros, sétálóutca. Budapesten jó pár Levendula fagyizóban megfordultam már így a kínálat és ízvilág szempontjából tudtam, hogy mire lehet számítani. A lila bicikli itt sem hiányzott a dekorációból. Évről évre előrukkolnak új ízekkel is Levenduláék, bár a régi sláger-ízeket is megtartják.
Megosztom
2018. márciusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. június 18.
Az IKON Étterem Kazincbarcika szélén, a Borsodchem Szálloda földszintjén található, és nemcsak szállóvendégek részére áll nyitva. A főétkezésekről nem tudok nyilatkozni, azt láttam, hogy kínálnak ebédmenüt. Reggeli tekintetében svédasztalos a kínálat, melegételek közül tükörtojás, zöldséges rántotta és főtt virsli volt, szóval abszolút a szokásos dolgok, egy 3 csillagos hotel szintjén, mindenféle extrák nélkül.
Megosztom
245 oldalon / 2444 találat


TérképX