ZigZag étterem értékelései

Értékelései
122
181
2613
1997
208
10
47640

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg ZigZag értékeléseit!

Olvasd el ZigZag étterem értékeléseit!

ZigZag értékelései

Alkoholos filc -

Kávé Pacza Budapest

2018. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. október 23.
Egy meglepően kellemes kis kávézó a Széll Kálmán tér felett, a sarkon, ahol a Várbusz a meredek Várfok utcán megindul a Bécsi kapu felé a Várba. A teraszon teltház, ez a dohányos törzsvendégek törzshelye. A pultban egy vagány, tűzrőlpattant fiatal lány szolgált ki, akinek mindenkihez volt egy kedves szava.
Megosztom
A város legjobb étterme -

Ambrózia Étterem Kazincbarcika

2018. márciusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. október 23.
Az ittjartam. hu értékelései alapján ez Kazincbarcika város legjobb étterme. A város szívében egy forgalmas közlekedési csomópontban található, az emeleten panzió, a földszinten étterem funkcióval. A saroképület körül zöld parkos rész, fedett terasszal, ez a nyári időszakra alkalmas, nem fűtött. A benti rész klasszikusan kialakított, kissé retró, a 80-90-es éveket idéző.
Megosztom
Kiváló fiatalos szusizó -

Sushiroll Budapest

2018. szeptemberben, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2018. október 23.
Kicsi, de hangulatos, fiatalos szusizó a Corvin sétányon. Talán a város legjobb ár-érték arányú sushi lelőhelye jelenleg. Az érdekessége, hogy a sushi itt nem felkarikázva, hanem egy rúdban kapható, azonban egy késsel (akár az itt kapott műanyag késsel is működik) gyorsan autentikusra vághatjuk magunknak, én is így tettem, 6 darab jön ki egy rúdból.
Megosztom
Empátia a Vöröskeresztnél -

Empathy Cafe & Bistro Budapest

2018. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. október 23.
Elég sokat cikkeztek a közelmúltban megnyitott kávézóról, amelyet a Magyar Vöröskereszt 5. kerületi, Arany János utcai főépületében alakítottak ki. A helyszínválasztás szerintem nagyon jó, közel a metró, a Bajcsy, a Bazilika. A berendezésben a letisztult skandináv egyszerűség volt az irányadó, fenyőbútorok, minimál design, kicsit indusztriális, az újhullámos kávézókat idéző mostanában trendi vonalvezetés.
Megosztom
Vietnami bisztró az Andrássy úton -

VIN.VIN City Étterem Budapest

2018. szeptemberben, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2018. október 23.
A Málna Bárba indultam, de végül inkább ide tértem be. A kis vietnami bisztró a közelmúltban nyitott az Andrássy úton. A Vin. Vin neve ismerősen csenghet, hiszen egy nagyobb vietnami éttermük régebben üzemel a 13. kerületben a Magyar Posta székháza mellett. Az angyalföldi bázishoz képest itt a dizájn más, friss, modern, fiatalos, nemzetközibb, inkább a turistákat megcélozva, míg a korábbi egy kicsit üzemi menzás, egyszerűbb hangulatú.
Megosztom
Jó kis sváb pékség -

Wiedermann Pékség Dunakeszi

2018. októberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. október 23.
Dunakeszin a Fő út Duna felőli (páros) oldalán található. A Fő úttal párhuzamosan van egy párhuzamos 1 sávos bekötőút, itt le is lehet parkolni, közvetlenül a pékség előtt. Népszerű, forgalmas hely, én is a bejárat előtt várakozó emberekre figyeltem fel az autóból. Ha a helyiek itt veszik a kenyeret szombaton délelőtt, akkor az nem lehet véletlen!
Megosztom
2018. októberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. október 22.
Egy kis bevásárlóközpont Göd és Dunakeszi között. Pepco, DM, AlphaZoo, Tesco. Ingyenes parkolási lehetőség, és a hasonszőrű fővárosi létesítményekhez képes itt kisebb a tumultus. A parkolóban a Tesco bejárata előtt a Döner-es kioszk komoly népszerűségnek örvend. Folyamatosan áll a sor, türelmesen várakoznak az emberek, bent a talpalatnyi helyen 4-en dolgoznak egymás keze alá.
Megosztom
2018. októberben, csoporttal járt itt
Értékelt: 2018. október 21.
A "látványpékség" kategória végre értelmet nyert. Ez voltaképpen azt jelenti, hogy látszatpékség, hiszen nincsenek pékek, helyben nem készül semmi, csak gyors sütésű egyen-termékek olcsó alapanyagokból, állománynövelőkkel.
Megosztom
Retró melegszenyó -

Travel Kávézó Vác

2018. októberben, csoporttal járt itt
Értékelt: 2018. október 21.
A váci vasútállomással szemben lévő kívülről szép, polgári épület, belül retró hatású, de összességében kellemes hangulatú kávézó, ahol el lehet ütni az időt a vonat indulásáig. Sok ülőhelyük van belül, továbbá egy kinti teraszt is kialakítottak, számos további asztallal, paddal. Parkolni a vasútállomás ingyenes P+R parkolójában lehet.
Megosztom
Magyar arcba magyar kolbászt -

Kolbász Box Budapest

2018. októberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. október 21.
Talán egy hete nyitott magyaros, ahogy neve is mutatja, a kolbászra épülő gyorsétkezde a Ferenciek tere szomszédságában. Két féle sült kolbászt (csípős, csemege) szálban vagy párban, valamint burgereket készítenek, amelyben a húspogácsa szintén kolbászhúsból készült. Én egy kolbász menüt választottam (1890 Ft), amelyben rácsos házi krumpli, egy ital (dobozos Cola termék vagy Szentkirályi ásványvíz) és egy házi öntet szerepel.
Megosztom
262 oldalon / 2613 találat


TérképX