ZigZag étterem értékelései

Értékelései
119
174
2541
1911
188
10
45796

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg ZigZag értékeléseit!

Olvasd el ZigZag étterem értékeléseit!

ZigZag értékelései

Egy csészéből kettő lett -

OneCup Espresso Bar - Buda Budapest

2018. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 16.
A One Cup espresso bar a most - már egy ideje, de még mindig - trendi újhullámos, avagy specialty kávézók közé tartozik. Az első egységük a pesti oldalon, a Kálvin térnél van, jártam náluk 1-2-szer, finom a kávé és a csapat is kedves. Az újabb egységüket a budai oldalon, a Móricz Zsigmond körtér közelében nyitották meg, ahol van még rajtuk kívül néhány kávé-lelőhely, ugyanakkor úgy tűnik, kereslet is mutatkozik iránta.
Megosztom
Felejtős kínai, ide többet nem jövünk -

Tang Város Kínai Étterem Budapest

2018. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 15.
Ez a kínai étterem már évek óta működik a 13. kerületben, de eddig nem merészkedtünk be. A szomszédos cukrászdában vásároltunk sütit, és a kislányommal bejöttünk ide is, mivel láttuk a színes fotókat a kirakatban, nemcsak kínai ételeket, de szushit is, ami az akkor névnapos fiam egyik kedvence.
Megosztom
Az új cukrászda jól trombitált -

Trombitás Cukrászda Budapest

2018. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 15. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Idei nyitású cukrászda a 13. kerületben, Újlipótváros és Vizafogó határán, a Dózsa György úti M3 megálló közelében. Egy kis kioszk-szigetet alakítottak itt ki még a 70-es években, amikor a környező lakótelepek épültek, az ABC-n kívül egy rissz-rossz kínai étterem van mellettük, illetve mögöttük egy elég nagy parkoló (fizető övezet hétköznap 6 óráig).
Megosztom
Csorba kiköszörülve -

Csabi Íz Budapest

2018. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 15.
A korábbi negatív értékelést követően úgy gondolom, az a korrekt, ha megírom, hogy egy újabb próbálkozás alkalmával sikerült nyitva találni Csabiékat. A reggeli órákban. Többféle saláta, néhány szendvics. A pultos úr szabadkozva jelezte, sajnos a pékáruk még nem érkeztek meg, de bármelyik percben várják a szállítmányt.
Megosztom
Liszt Ferencnek tetszene-e? -

Lisztró - Bor.Gasztró.Bisztró Budapest

2018. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 15.
A Liszt Ferenc téri kitelepülős, teraszos étterem-sor egyik tagja, amely már több éve tartja magát. Mind a helyiek, mind a külföldiek körében népszerű ebédidőben és az esti órákban is. Nevét a térről, illetve a szomszédos Zeneakadémiához köthető ikonikus zeneszerzőről kapta, egy érdekes szójátékkal. A hétköznap elérhető ebédmenü ár-érték arányban okos választás.
Megosztom
Mindenes gyorsétkezde -

Móricz Burger Budapest

2018. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 15.
Mindenféle gyorsételt árusító kioszk a Móricz Zsigmond körtéren, barátságos árfekvésben. Magyar, török, görög, amerikai, mexikói étkek, ki mire vágyik. A benti rész nagyon szűkös, a pultnál kell rendelni és fizetni és gyakorlatilag elvitelre lehet bármit vásárolni, mert helyben nem igazán lehet leülni. Burgerek, hot-dog, BBQ, saláták, csirkeszárny, nachos.
Megosztom
2018. augusztusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 15.
2018. áprilisában nyílt ez az indiai étterem a Ráday utcában. Pontosan emlékszem rá, hogy pár évvel ezelőtt már szintén működött itt egy másik indiai étterem, akik később átköltöztek a 32-esek terére. A berendezés, elrendezés ugyanúgy maradt, mondjuk, túl sok variáció nincs is. A szűk beltérben elfér 5 asztal, belül van a pult, innen nyílik a konyha, ahol több mint 20 éves gyakorlattal rendelkező indiai szakács főz.
Megosztom
Az élet túl rövid egy rossz kávéhoz is -

Szalonspicc Borbár & Kávézó Budapest

2018. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 15.
"Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk", ehhez a szlogenhez, amelyet a Szalonspicc falán olvastam, annyi kiegészítő megjegyzést tennék, hogy szerintem ahhoz is túl rövid, hogy rossz kávét igyunk, szóval kávéfronton van még hová fejlődni. Helyszín a II. kerület, a Mammut Plaza és a Fény utcai piac mögött, a sétálóutca eleje, a Millenáris is csak pár méternyi távolságra.
Megosztom
Átlagnál jobb kínai gyorsétterem -

Olive Gyorsétterem Budapest

2018. áprilisban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 14.
Átlagosnál színvonalasabb kínai gyorsétterem az Astoria Hotel mellett. Két szintes, a rendelés, fizetés a földszinten a pultnál történik önkiszolgáló rendszerben. A magasabb színvonalat több szempontból értem: lényegesen szélesebb választék az ételekből, igaz, a Magyarországon kínai gyorsban kapható ilyen-olyan szószos, szójás, édes-savanyú, szezámos bundás csirke itt is alap, de ezeken túlmenően van néhány izgalmasabb, érdekesebb fogás is.
Megosztom
2018. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 14.
A Petkó Pékség első egysége mellett a vasútállomásról a belváros felé tartva mentem el a Prohászka Ottokár úton, de csak kívülről tudtam benézni, mert nem voltak nyitva. Az Alba Plázában a földszinten viszont nyitva találtam őket.
Megosztom
255 oldalon / 2541 találat


TérképX