ZigZag étterem értékelései

Értékelései
126
198
3008
2260
236
10
53064

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg ZigZag értékeléseit!

Olvasd el ZigZag étterem értékeléseit!

ZigZag értékelései

Frissen sült a fánk -

Lángos Vár Sajószentpéter

2019. márciusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. május 22.
Egyszerű kisbüfé a Fő út mellett. A kifőzdében, ahol ebédeltünk, érdeklődtünk cukrászda iránt, ajánlottak is egyet, szintén a Fő út mellett, csak a páratlan oldalon, de sajnos az éppen zárva tartott. A Lángos Várba így véletlenül futottunk bele, de nem bántuk meg. A benti részben van 4-5 kisebb asztal, valamint az épület előtt is egy kis kiülős terasz.
Megosztom
Egy gombóc sárgabarack -

Capri Fagyizó Szombathely

2018. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. május 21.
Fagylaltárusító kis kioszk Szombathely belvárosában. Nincs belső tér, ülőhely, gyakorlatilag csak elvitelre lehet venni a fagyit tölcsérben vagy pohárban. A szombathelyi Savaria Karnevál során többször is utunkba akadt, elég jó, központi helyen található, közvetlen környezetében zajlottak az események, az esti felvonulás is errefelé haladt el, napközben pedig számos árus kínálta itt a környéken a portékáját.
Megosztom
Mentes sütiző és fagyizó -

Sugar Free Monkey Budapest

2019. áprilisban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. május 21. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nehezen észrevehető új - vagy legalábbis nekem újdonságként hatott - cukrászda a Ráday utca elején, a Kálvin tértől az első sarkon. Hasznos volt az értékelés előttem, mert ez alapján a pontos cím ismeretében már könnyű volt rátalálni. Talán lassan kezdik megismerni az emberek vagy csak véletlenül tévedtek be, minden esetre kb. az asztalok felénél ültek ottjártamkor.
Megosztom
A fővárosig elért a híre -

Kira Vendéglő Békés

2018. júniusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. május 21.
Immáron 8 éve, hogy megnyitott Békés kisvárosában egy családi házból kialakított kocsma helyén a Kíra Vendéglő. Nem titkolják, sőt büszkén hirdeti úgy az éttermet az alapító házaspár, hogy ez az ország első cigány vendéglője. A névválasztás is "családon belül marad", a tulajdonosok kislányát is így hívják.
Megosztom
Ragu, brassói, aranygaluska -

Földes Józsi Bisztrója - Bazilika Budapest

2019. májusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2019. május 21.
Földes Józsi első vendéglője a Margit híd budai hídfőnél évekkel ezelőtt nagyon is rendben volt. Ők költöztek át a Kolosy térre, ahol viszont elég komoly probléma akadt az étellel. Ezek után igen kíváncsi voltam, hogyan fognak szerepelni a Sas utcai szintén új nyitású bisztróban.
Megosztom
Terasz a Majki-tó partján -

Vendéglő a Négy Remetéhez Oroszlány

2018. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. május 20.
Mesés környezetben fekvő retró hangulatú vendéglő, közvetlenül a Majki-tó partján, a teraszról szép panoráma a tóra és a környező buja, zöld vidékre. A vendéglő melletti gyalogút vezet a Kamalduli remeteség bejáratához, így a látogatók többsége onnan érkezik az étterembe a kulturális programot követően. A beltér nagy méretű, elég sok asztal van, amelyet kisebb rendezvényekre (pl.
Megosztom
Tradicionális értékek őrzői -

Adler Étterem Budaörs

2018. októberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. május 20.
Évtizedes tradíciókkal rendelkező, családi üzemeltetésű étterem az Ófaluban, amelyet a 18. században többségében német ajkú szőlőtermesztő gazdák népesítettek be. Egykori 19. századi borospincéből és présházból alakították át az épületet, amelynek földszintjén a vendéglő, az emeleten panzió található, továbbá a kert felé fedett grillterasz.
Megosztom
A két jóbarát -

Komló és Tehén Budaörs

2019. áprilisban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. május 19.
Jópofa, fiatalos, ötletes bisztró Budaörs főútja mellett. A bejárat a földszinten nyílik, de az étterem az emeleten található némi lépcsőzést követően. Beépített veranda, egyszerű berendezés és asztalok, gyenge megvilágítás. Komló, azaz sör - hazai (pl. Rothbeer, Etyeki, Hedon, First) és cseh (Holba, Cerna Hora) kézműves söröket kínálnak, valamint tehén, azaz marhahús és burgerek - helyben készülnek, a kézműves hamburgerek nyomvonalán.
Megosztom
Kávét szövetkezeti alapon -

Coop Roastery & Specialty Coffee Budapest

2019. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. május 19.
Új nyitású - legalábbis számomra - kis kávézó a Dob utcában. Mivel nem volt ismerős a márka meg úgy egyébként a kávézóról sem hallottam, olvastam sehol próbáltam utánakeresni. Egy közösségi kávétermelő Kft-ről van szó, bár hogy ez pontosan mit is jelent, sajnos nem tudom.
Megosztom
Kitűnő ételek, érdemes kipróbálni -

Platán Restaurant & Café Tata

2019. áprilisban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. május 19.
Az egyik legjobb vidéki fine dining étterem hazánkban, a csodálatos Tatai-tó partján a romantikus tóparti sétányon, a vár közelében. Az első látogatás nekem sem sikerült jól, mivel aznapra csak hirdették az ebédmenüt, de a valóságban nem volt elérhető. A panaszomat azonban nagyon profin és korrekt módon, mondhatni gálánsan kezelték.
Megosztom
301 oldalon / 3008 találat


TérképX