ZigZag étterem értékelései

Értékelései
111
147
2365
1775
157
9
42179

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg ZigZag értékeléseit!

Olvasd el ZigZag étterem értékeléseit!

ZigZag értékelései

Nincs készpénz, van színház -

K:antin Budapest

2018. áprilisban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. április 17.
A K:antin a város szívében, a Ferenciek tere metrómegálló és a Váci sétálóutca közelében, a Katona József Színház aulájában kapott helyett, elképzelésem szerint az előadások idején afféle színházi büféként is funkcionál. A berendezés fiatalos, romkocsmás, beton tartóoszlopok oszladozó festékkel, a falon poszterek az aktuális színházi bemutatókról, egyszerű asztalok, tágas, levegős tér, hatalmas belmagasság.
Megosztom
Sok marketing, kis siker -

Pöriző Budapest

2018. áprilisban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. április 17.
Az Arany János utcai metrómegálló kijáratánál lévő bódés ételsor egyik egysége a mexikói ételekben utazó Papitos és a szintén magyar találmány Kolbice között. Egy pici pult az egész, a kisablakban lehet rendelni, de nemhogy ülőhelyük, asztaluk, de még egy állópultjuk sincs, ahol helyben lehetne enni (miközben a szomszédos Papitosnak és a Retró Lángosnak is vannak ülőhelyik, igaz csak műanyag kerti székek, de akkor is van).
Megosztom
Itt a tavasz, itt a fagyi -

Gelato - Ice Cream Shop - Allee Budapest

2018. áprilisban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. április 11.
Helyszín: XI. kerület, Allee Bevásárlóközpont, 1. emelet, a mozgólépcsőnél. A napsütéses idő végre elérkezett, s ezzel párhuzamosan az emberek fagyi iránti vágya és érdeklődése is hirtelen megugrott. Bár a plázákban télen-nyáron lehet fagyizni, nekem ehhez kell a jó idő is, s úgy láttam, ezzel nem voltam egyedül, mert folyamatosan jöttek az emberek a Gelato fagyispultjához.
Megosztom
Az egészség az új trend -

Healthy Kitchen - Lurdy Ház Budapest

2018. áprilisban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. április 11.
A Lurdy-házban a tavaszi ásványbörzén jártam, így adódott, hogy itt egyek valami gyorsat az emeleti vendéglátó sziget egyik egységénél. Mivel sokszor megfordultam már itt, nagyjából ismertem a kínálatot, s a korábbi alkalmakkor gyakorlatilag már mindet teszteltük. A Healthy Kitchen, azaz Egészséges Konyha névre hallgató sarki étkezde a közelmúltban nyílt, de meg nem mondom, kik voltak itt előttük.
Megosztom
2018. áprilisban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. április 11.
A Madal újhullámos kávézó immár 3 helyen kínál kiváló minőségű kávékat Budapest belvárosában. A másik két kávézójuk az 5. kerületben található, ez a legrégebbi, a Jászai Mari téren. A nyitást követően jártam már itt, azóta bővültek, szépültek, a feliratok stílusa változott, a dizájn azonban továbbra is letisztult, skandináv minimál maradt.
Megosztom
Másodjára is tetszett -

Sakana & Sakura Sushi Bar Budapest

2018. áprilisban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. április 11.
A Klinikák és a Nagyvárad tér közelében található viszonylag új keletű, japán ételeket kínáló étterem egy új építésű lakóház aljában, kellemes park és játszótér közelében. Néhány hónap különbséggel két alkalommal ettem már itt. Először egy kuponos akcióval rákos-csirkés bento boxot, másodszor a múlt héten családdal, gyerekekkel együtt.
Megosztom
Olasz-magyar baráti találkozó -

Oliva's - Genuine Italian Food Budapest

2018. márciusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2018. április 2.
A Váci utca elején, az Erzsébet híd budai hídfőjénél található olasz étterem, amely elsősorban turistákra specializálódott. Nyáron árnyékolt teraszt működtetnek, a téli időszakban a belső térben kb. 20 vendégnek tudnak egyidejűleg asztalt biztosítani, azaz egy kis befogadóképességű vendéglőről van szó. Fiatalos berendezés, sok piros színnel, az asztalok meglehetősen közel vannak egymáshoz.
Megosztom
2018. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. április 1.
A Rákóczi téri vásárcsarnok a fővárosban a kisebbek közé tartozik, azonban a 4-es metró építésével egyidejűleg magát a csarnok épületét és a környéket is szépen rendbe hozták, felújították. Legalábbis kívülről. A benti részben a földszinten a bal hátsó sarokban csoportosulnak a büfék, vendéglátós egységek. Nincs sok, de valószínűleg a helyi igényeket lefedik.
Megosztom
2018. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. március 31.
Sajnos az elmúlt években sem érkezett újabb értékelés, pedig egy olyan fagyizóról van szó a Westendben, amely a nyitás óta töretlenül népszerű. A Westenden belüli helyük is stabil, az alagsori vendéglátós sziget sarkában, a garázs felé vezető ajtó mellett. Télen-nyáron minden nap nyitva vannak, egész évben árusítanak fagylaltot, nagyjából mást - süteményt, tortát - azonban nem, talán még kávét.
Megosztom
2018. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. március 20.
5. kerület, Vigyázó Ferenc utca, illusztris környezet, mellettük a MÁK, velük szemben a Costes Downtown étterem. Ha délben megyek/mennék ki a Govindába ebédelni, akkor általában kígyózó sorok fogadnak, így általában később, 13 óra után érdemes indulni. Ennek ellenére rajtam kívül más még nem írt ide értékelést, pedig népszerű hely. Sok külföldi is megfordul itt.
Megosztom
237 oldalon / 2365 találat


TérképX