ZigZag étterem értékelései

Értékelései
107
137
2097
1513
146
9
36170

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg ZigZag értékeléseit!

Olvasd el ZigZag étterem értékeléseit!

ZigZag értékelései

Hány óra van Hong Kongban? -

Fröccsterasz Budapest

2017. szeptemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. szeptember 23.
Erzsébet tér, a város szíve, a volt Terminál Étterem helyén a kibővült Fröccsterasz, ahol már nemcsak inni és teraszozni lehet, de ételfronton is előreléptek. A Terminál berendezésén nem sokat módosítottak, a bárpult és a konyha (üvegfal mögötti látványkonyha) helyileg ugyanott maradt, illetve a mosdók is az alagsorban. A leggyengébb láncszem a személyzet.
Megosztom
Friss próbálkozás -

Kishusom Budapest

2017. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. szeptember 23.
A Madách téren nyitott meg a közelmúltban W. Rozina második vendéglátós helye a Bestiát követően, kapott is elég jó média-visszhangot. A hozsannázás alapján én azért többre számítottam, kissé túlzásba estek a méltatók, úgy érzem. Ez egy kis kolbászozó vagy hot dogozónak is nevezhetjük. Nagyon pici hely a Madách téren, minden irányból körbevéve ilyen-olyan evős-ivós helyekkel.
Megosztom
Családi sütizés -

Nosztalgia Cukrászda Budapest

2017. szeptemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2017. szeptember 22.
A gyerekek sütire és marcipánra vágytak. A világhálón a kereső azt adta ki, hogy a Nosztalgia Pesterzsébet legjobb cukrászdája, így nem volt kérdéses, hogy ott a helyünk. Saját parkolójuk nincs, de ebben a zöldövezeti kertes házas városrészben nem okoz gondot a parkolás. Két szintes, nagy méretű sarokház, valószínűleg családi vállalkozás a cukrászda.
Megosztom
Ütős ebédmenü -

Attaboy Bistro Budapest

2017. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. szeptember 22.
Az Attaboy már évek óta szerepel a meglátogatandó helyek listáján nálam, nem is értem, hogy eddig hogy nem bírtam idáig eljutni, pedig benn van a belvárosban, a Síp és a Dohány utca saroknál. A népszerűbb hamburgerező helyek közé tartozik, bár pár évvel ezelőtt többet hallottam róluk, most mintha csendesebb lenne körülöttük a levegő, nincs média-hakni.
Megosztom
Figyelj a házszabályokra! -

Neked Csak Dezső Budapest

2017. szeptemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. szeptember 22.
Kézműves söröző a Dohány és a Síp utca sarkán. Eredetileg nem ide terveztünk bejönni, de a szemben lévő másik sörözőben a zárórára hivatkozva visszapattantunk az ajtóban dohányzó alkalmazottakról. Dezsőéknél éppen amerikai futball meccset néztek egy asztalnál a szurkolók, vidám volt a hangulat. A pultos úrról hamarosan kiderült, hogy ő a Csupor egyik tulajdonosa.
Megosztom
Szilvás pite fahéj fagylalttal -

Refuge Bistro Budapest

2017. szeptemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. szeptember 21.
Nem ide terveztünk jönni, csak útközben belebotlottunk, s mivel nem ismertük, de kívülről izgalmasnak tűnt, betértünk. A pultos kislány nagyon aranyos és mosolygós volt, de egyáltalán nem volt képben. Fogalma sem volt a kézműves sörökről és az étlappal kapcsolatosan sem volt a helyzet magaslatán.
Megosztom
Bényei ételspecialitások -

Magita Hotel & Étterem Erdőbénye

2017. márciusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. szeptember 21.
A Magita Hotel étterme a szállodaépület földszintjén található. A szállóvendégeknek itt szolgálják fel a reggelit (svédasztalos) és a vacsorát azok részére, akik félpanziót kértek, de fogadnak kizárólag étkezésre betérő vendégeket is. Márciusban még nagyon csendes volt a környék, a szálloda és az étterem is, nem indult még be a szezon, és éppen konferenciát sem tartottak náluk.
Megosztom
2017. áprilisban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2017. szeptember 21.
Helyi barátaim és kollégáim szerint a legjobb török étkezde a városban. Helyileg a belváros szívében, az Árpád Fürdő mellett, de a Romkerttől is csupán pár méterre található. Több éve működik sikeresen, népszerűsége töretlennek látszik. Aki fine dining helyre, különleges kulináris élményekre vágyik, annak nem ajánlom, viszont aki szeret kiadós, tartalmas, laktató ételeket enni jó áron és kedveli a török ételeket, azoknak jó választás lehet.
Megosztom
Nagymami kávézója -

Café Antico Székesfehérvár

2017. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. szeptember 21.
A Café Antico Fehérvár belvárosában található, nagyon közel a 67 Étteremhez. Az épület nagyon tetszetős kívülről, rusztikus, a kávézó belülről nagymama szalonja hangulatú, hófehér csipkés asztalterítővel, virágmintás festett porcelánokkal. A dekorációban azért akadt néhány elem, ami már a giccs határát súrolta szerintem.
Megosztom
A fehérvári fine dining -

67 Étterem & Bistro Székesfehérvár

2017. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. szeptember 20.
Miért 67? A válaszra könnyen rá lehet jönni, a tulajdonos 1967-ben született, de nemcsak ő, hanem több barátja is, akikkel közösen megálmodták és létrehozták ezt a fine dining éttermet Székesfehérvár belvárosában egy szépen felújított régi ház földszintjén. Csendes, macsaköves utca, zöld kapu.
Megosztom
210 oldalon / 2097 találat


TérképX