ZigZag étterem értékelései

Értékelései
123
183
2732
2108
215
10
49662

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg ZigZag értékeléseit!

Olvasd el ZigZag étterem értékeléseit!

ZigZag értékelései

Cappuccino féláron -

MrSale Café Budapest

2019. januárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. január 20.
A MrSale férfi ruhaboltot már évek óta ismertük, a családból édesapám ruhatárában is találni innen több elegáns ruhadarabot. Azt viszont, hogy kávézójuk is van, egyáltalán nem tudtam, innen az ittjartam. hu-ról értesültem, mert nemcsak írok, hanem olvasom is mások értékeléseit, innen is merítek új ötleteket, tippeket. Ez például nagyon is betalált.
Megosztom
Vadcseresznyét próbáltál már? -

Kávé|Szünet Budapest

2019. januárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. január 20.
Modern, fiatalos kávézó az Árpád híd metróállomás közelében. A kiülős terasz még télen is "üzemel". A beltérben a most divatos dizájn köszön szembe, skandináv minimál, fehér-barna, egyszerű, letisztult fenyőbútorok, szabályos elrendezésben, de a "hozzuk be a természetet" törekvés is megjelenik a fűzöld színek és a zöld mohát idéző falikép által.
Megosztom
A porcelánok királya a gin -

Castrum Caffe & Bar Budapest

2019. januárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. január 20.
Kissé megkopott, félhomályos, de összességében szimpatikus kis söröző a budai Duna-parton, a Halász utca sarkán. Nyáron a kinti teraszról remek panoráma a Dunára és szemben a pesti oldalra, legfőképpen a Parlamentre. Bent pincehelyiség, évtizedes bútorokkal az asztalok nagyon közel vannak egymáshoz. Ha betér egy nagyobb baráti társaság, gyakorlatilag ki is lehet rakni a "megtelt" táblát.
Megosztom
Zokni másodszor -

Zokni Kávézója Budapest

2019. januárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. január 17.
Az előző értékelőhöz hasonlóan én is ismertem Zokni (Sock's) kis kávézóját a Dohány utcában, de azt nem tudtam, hogy Angyalföldön van egy komolyabb kávézójuk, ami egyben sütiző és amolyan kis bisztró is. Helyileg a Honvédkórház és a Teve utca között található egy kis mellékutcában. Szép, takaros és tiszta a berendezés, a sütemények kínálata kifejezetten széles, sokszínű.
Megosztom
Pizzaszelet az Egyetem téren -

Pizza Forte - Egyetem tér Budapest

2019. januárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. január 17.
A Pizza Forte a közelmúltban nyitott meg egy kis egységet a SonkaArcok és a Vén Diák étterem között. Csupán egy kiszolgáló pult és egy kis bárasztal, amihez valójában nem lehet leülni, mert pont az ajtóba van berakva, mondjuk máshová nem is fért volna. Viszont a téren több ülőhely is van a szabad téren, padok és modern térkövek, amelyekre le is lehet ülni.
Megosztom
Átalakult itt is a környék -

Starbucks - Egyetem tér Budapest

2019. januárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. január 17.
Az Egyetem tér is átalakult, cserélődtek a vendéglátó helyek, persze nem mindegyik, itt is maradt pár fix pont, például a Vén Diák már évtizedek óta. Bezárt viszont elég rövid nyitva tartást követően a Lipóti Pékség. Az egykori Alibi Bisztró helyén Starbucks kávézó nyílt. A belső tér kialakítása sokat nem változott, bár az adottságok - hosszú, viszonylag szűk folyosó alakzat- erősen lekorlátozzák a lehetőségeket.
Megosztom
2019. januárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. január 16.
A Lipóti Pékség ezen egysége a Kálvin téren a metró aluljáróban található, a 3-as metró kijárata és a Ráday utca felé vezető lépcső között. Helyben étkezésre még talpon álló üzemmódban sincs lehetőség, mivel nincs asztal vagy pult sem kialakítva, vélhetően helyhiány és/vagy területfoglalási engedély hiányában.
Megosztom
Csodavárás -

Placc Café Budapest

2018. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. január 16.
Egy kedves, kitűnő, méltán népszerű - és emiatt rendszerint zsúfolt - picinyke kávézó a Műegyetemnél, a Gellért tér szomszédságában. Kitűnő kávé, bűbájos személyzet, kellemes belső tér. Van egy kis galéria, de esélytelen volt asztalt találni. A reggeli- délelőtti órákban reggeliző helyként is működik, croissant-t, gyümölcsöt és némi házi sütit láttam még késő ebédidőben is, de a fő profil a kávé.
Megosztom
Ezt is láttuk... -

Tölcsibe Budapest

2018. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. január 16.
Egy viszonylag új street food hely és új "találmány" a Wesselényi utcában. Valamelyik gasztro-oldalon olvastam már róluk, illetve láttam én is a kuponos akciót, de az előző értékelő véleményével egyetértve, a kupont én sem vettem meg, szerintem sem éri meg.
Megosztom
Bajor söntés a piacon -

Haxen Piac - Belvárosi Piac Budapest

2018. decemberben, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2019. január 15.
A régi Haxen Bajor Sörözőben és Étteremben a Király utcában jó párszor megfordultunk kollégákkal évekkel ezelőtt. Utóbb történt névváltozás és fazonigazítás is, ugyanakkor kb. 2 évvel ezelőtt a Hold utcai piac földszintjén, közvetlenül a főbejárat mellett nyitott a Haxen is egy kifőzdét, ahol a magyar és bajor "közönség-kedvenceket" lehet megkóstolni.
Megosztom
274 oldalon / 2732 találat


TérképX