2025. októberben, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2025. október 18.Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
5 év elteltével nagyjából hasonló benyomásokat szereztem a Club75 nevű vendéglátó helyen, mint az előző értékelésben DEndre. A főút mellett található viszonylag nagy alapterületű, fedett teraszos épület fő funkciója szerintem a kocsma, értem ezalatt, hogy ez reggeltől estig megy, mindig akad, aki éppen megszomjazott és beugrik egy fröccsre vagy sörre, ottjártunkkor reggel 8.30-kor már több törzsvendég is bent volt, középkorú férfiak benn, fiatalabbak a teraszon, mert ott dohányozni is lehet.
Az épület mellett parkoló, valamint egy oldalajtón "Ételbár" felirat, ahol a gyorsétteremben készételeket lehet azonnali elvitelre vagy fogyasztásra beszerezni, de a konyhának még korán van, majd 11 óra után. A mellette lévő ablakos büfé a Mizse Pipi felirat alatt elviteles street food-ot kínál. Burgerek, hotdog, burrito, tortilla, pizza, gírosz tál, frissensültek a kínálatban, gyakorlatilag szinte minden, amit egy ilyen gyorsétteremben az ember megkívánhat. Még palacsinta is van!
A pultos fiatal hölgy kedves, a törzsvendégek fájdalmasan fárasztó poénjait strapabíróan állja. Velünk barátságos, közvetlen. A beltér több helyiségből áll, a berendezés retró hangulatú, valamelyest a Vadnyugatot akarták megidézni, több-kevesebb sikerrel.
Sokféle, de jellemzően kommersz italkínálat a pultban, üveges sörök terén Gösser, Heineken, Peroni, Moretti, Soproni, Miller, Corona. Kézműves söröket nem láttam a kínálatban, talán itt igény sem mutatkozik rá. A ház borának decije 290 Ft, Balatonboglári Tramini, illetve Varga Balatoni rozé és merlot vannak ebben az árkategóriában. A pálinkák között a jól ismert Szicsek mellett számomra újdonság volt a Békési Disznótoros meggy, birs, szilva gyümölcsökből (1320 Ft/4 cl), valamint a szentesi Szeb & Co. Pálinkaház őszibarack, alma és Irsai Olivér szőlő (ugyanilyen árban). A kollégák érdeklődését a tiramisu ízű forró csoki keltette fel (690 Ft).
Középkategóriás olasz Perté kávét főznek, az eszpresszó 540 Ft, a tejszín +40 Ft, a tej +50 Ft. Nincs kötelező szervizdíj. Nálam is 3,5 pontos a hely, de felfelé kerekítek 4-re.
Ételek / Italok:![]()
Kiszolgálás:![]()
Hangulat:![]()
Ár / érték arány:![]()
Tisztaság:![]()
Club75 további értékelései
2020.09.23egyedül
![]()
A Club 75 egy nagyobb komplexum, melynek van büfé-, étterem- és kocsma-egysége egyaránt. Jómagam a kocsmában ültem le, kértem 2 deci szódát, amibe jeget is kaptam mivel igencsak meleg volt. Vettem elvitelre egy Soproni IPAt, ez 520 forint volt, egyszerű vidéki kocsmában büszke ár, de még belefér...
35.934 Ft / 2 fő / éjtől reggelivel
44.805 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval