Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Egy borzalmas nyaralás :(

Touring Hotel AgárdTouring Hotel Agárd a térképen

Szörnyű 2013. augusztusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2013. augusztus 9.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Nem szoktam véleményt írni, de sajnos ezt nem lehet szó nélkül hagyni!
15.500 Ft/nap árért (2 fő), elindultunk nyaralni a Hotel Touringba! Ismerjük jól Agárdot, sokat látjuk a szállót, teljesen fel voltunk készülve a Retro hangulatra, és azt gondoltuk, ez nem ronthatja el a nyaralásunkat.
Megérkezésünk után, az első furcsaságok a recepción értek. Elmondták, hogy a tv-n, csak az m1,m2,duna fogható, még az rtl sem. Nagyot nevettem ezen. Utána megkaptam a szoba kulcsot, és nekem kellett megkérdeznem, hogy mégis merre induljak ezzel, amire azt a választ kaptam, hogy első emelet. Szememmel megkerestem a lépcsőt, és elindultam. A szobát meglátva majdnem visszafordultam, de úgy gondoltam úgy se leszünk sokat a szobában. Közben megérkezett a férjem a 4 hónapos pici babánkkal is, aki rögtön közölte, hogy ez a furcsa édeskés szag amit érzünk, csak a wc szagának elfedésére szolgál. Ez később bizonyossá is vált.
A szoba berendezése a villanykapcsolóktól kezdve mindenen át a 60-as éveket idézi. (15.000 Ft /éj!) Az ablak nem nyitható, csak az ajtó ami egy franciaerkélyre néz. Oda két spárga kikötve testesíti meg a szárító kötelet, alatta a beton! A szoba nagyon kicsi. Két tv van benne. Igénytelenül, ahogy esik úgy puffan módon felszerelve a falra. Meglepő a lapos képernyő, majd rá kellett jönnünk, hogy a régi már nem foghatja a digitális jeleket, azért lehetnek lecserélve!
Kipakolunk. Felállítjuk a kiságyat.
Lementünk fürdeni, majd majd visszamenve a szobába rájöttünk, hogy nincs nálunk ennivaló. Lemegyek a drink bárba, ahol közlik, hogy itt ilyen nincs. Visszamegyek egy zacskó ropival és sós mogyival. Külön érdekesség, hogy a szobában 1 konnektor van. Így nem lehet egyszerre vizet forralni és tv-t nézni. (Vízforralót mi vittünk). A rossz aksis laptopunk a sarokban figyel.
Majd jött a következő meglepetés sorozat. Ha az ajtót becsukom, megsülünk. Ha kinyitom, megesznek a szúnyogok! Mivel szúnyogháló nincs. Közben hangsúlyoznom kell, hogy még mindig nem múlt el az az átütő édeskés szag a szobában, de már érezni az erős csatorna szagot. Ja, zuhanyfüggöny nincs. A fürdő úszik zuhanyzás után. Nincs ott semmi amivel feltörölhetném. A törölközők beposhadva. Az előző vendég haja a lefolyó tetején.
Majd este 10 körül rájöttünk, hogy valami elengedhetetlen otthon maradt. Férjem haza ment érte. Hajnali 2-re ért vissza. Meglepődve tapasztalta, hogy minden zárva van. Csengetett 3x, de nem jött ki senki. Velem ugyan beszélt, de én se a gyereket nem akartam magára hagyni, se pedig felébreszteni, így ő a kocsiban aludt! 6 kor tudott bejönni.
Közben elleptek minket a hangyák. Rendes kis boly-kupacok alakultak ki a szobában. A gyereken azóta is több csípés díszeleg!
Lementünk reggelizni, ami elfogadható volt, de koránt sem egy szállodához illő színvonal. Nap közben szóltunk a főnök asszonynak a problémáinkról, aki takarítást rendelt el a szobában, illetve azt mondta, hogy ilyen, hogy nem volt senki éjjel a portán, még nem fordult elő. Ide tartozik, hogy másnap reggel arról beszélgettek ketten az ablakunk alatt, hogy hajnal 1-kor le szeretett volna jönni valaki cigizni, de nem tudott kijutni az épületből, és nem is volt sehol senki. A másik ember, meg 1-re ért vissza a szállásra, és csak 3-kor engedték be!
Szóval mi lementünk a partra (ami szintén elég elhanyagolt), és néztük ahogy a takarítónő takarít. Mert amúgy gond nélkül belátni teljesen az összes szobába. Felmentem valamiért, és láttam, hogy az előző vendég haja még mindig a lefolyóban, és az éjszaka elhullott bogarak tömkelegei pedig a fürdőszoba polcon. Illetve ott marad a szobában pár igen méretes pókháló is. Új takarítás lett elrendelve, ami végre megoldotta ezeket a dolgokat, de már tényleg gusztusunk nem volt nyúlni semmihez. Közben kaptunk szúnyoghálót is. Igen ám, de dobozban. Este meg is kérdezte a Főnök asszony, hogy sikerül e felszerelnünk!!! Sajnos fűrészt nem adtak hozzá, pedig a leírás szerint az is kell, sok egyéb mellett. De nem értettem, tényleg úgy gondolja, hogy a nyaralásunk alatt nekünk kell a fejlesztéseket megcsinálni a szobán?
Kaptunk egy elektromos szúnyog irtót. Hogy mellette tudjuk tv-zni egy hosszabbító is járt mellé. Micsoda luxus! Este, amikor a lenti közös hűtőből hoztam fel a vacsoránkat, 4-5 hatalmas pók álldogált a lépcsőház falán. Azok nem 2 napja laknak ott.
Kijelentkezéskor a problémák miatt 4000 Ft kedvezményt kaptunk. Korábbi ígéretét mi szerint a bár fogyasztást (mogyi és ropi) is fizethetjük Szép kártyával, nem tartotta be!
Teljesen felháborítónak tartom, hogy ilyen helyek üzemelhetnek (mert akár külföldiek is megszállhatnak itt.)
Úgy gondolom, hogy egy alapos takarítás és némi fejlesztés (zuhanyfüggöny, szúnyogháló, hosszabbító) diákszállóként működhetne!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Gyenge
Tisztaság:Szörnyű
Ár / érték arány:Szörnyű
Kényelem:Szörnyű
Szolgáltatások:Szörnyű
Étkezés:Gyenge
Elhelyezkedés:

Touring Hotel további értékelései

2014.07.09a párjával
Kiváló
Véletlenül találtam rá az interneten, de nem bántam meg, sőt!!! Csendes, szolid hely, különösen jó a saját strand ahol zavartalan a pihenés, teljes a kikapcsolódás. A személyzet figyelmes, udvarias, az ételek finomak és mennyiségük is elegendő.A tisztaságról annyit, minden nap takarítanak. Az...
2013.07.06gyerekekkel
Kiváló
Közel van a fővároshoz. Megközelítése vonattal ugyanúgy egyszerű, mint autóval Az épület közvetlenül a part mellett van. A szobák tiszták, egyszerűek, de ez megfelel az ár-érték aránynak. A Tó a lábunk előtt kínálja magát a fürdésre, úszásra, csónakázásra, a vízminőség jó. "Mindent a vendég...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Vital Hotel Nautis Gárdony - Nyár a tavon
Nyár a tavon
07.05-08.16.
Vital Hotel Nautis Gárdony
154.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Portobello Hotel Esztergom - Wellness pihenés félpanzióval
Wellness pihenés félpanzióval
2025.01.02-ig
Portobello Hotel Esztergom
54.800 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hunguest Hotel Bál Resort Balatonalmádi - Legjobb ár félpanzióval
Legjobb ár félpanzióval
2024.12.24-ig
Hunguest Hotel Bál Resort Balatonalmádi
88.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval