Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Barlangi esküvő után

Cseppkő Hotel AggtelekCseppkő Hotel Aggtelek a térképen

2014. márciusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2014. szeptember 4.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Felejthetetlen élményként az aggteleki Baradla barlang hangversenytermében vettünk részt egy esküvőn, majd ezt követően az ebéd és a lakodalom a közeli Cseppkő Hotelben zajlott, ami csupán pár perces sétára fekszik a barlang bejáratától.
A hotel a retró kategóriába sorolható, a 70-es évek dizájnja köszön vissza, egy kicsit visszamegy az ember pár évtizedet, ha itt jár, vagy legalábbis felidézheti az ifjúsága emlékeit. Igaz ez a szobák berendezésére és a lobby, étterem kialakítására is.
Az éttermet nagyon szépen feldíszítették és az ételek is nagyon finomak voltak. Elsőre magyaros előétel, disznótoros ízelítő (hurka, kolbász, disznósajt, tros káposzta, stb.), majd húsleves csigatésztával, főételként pedig vegyestál - többféle hússal, vegyes körettel, vegyes savanyúsággal volt. Aprósütemények, pogácsa. (a tortát máshonnan hozták).
A személyzet nagyon kedves, segítőkész volt, de megjegyzem, a mi felgyorsult fővárosi életvitelünkhöz képest sokkal nyugodtabb, lassabb, ami talán nem is baj.
A szálloda előtt a parkolás ingyenes, van csocsó és biliárdasztal :-)
Csak 2 és 3 ágyas, kisebb méretű szobák vannak, nagyobb családoknak (több kis gyerekkel) nem igazán megfelelő. Parkolás a szálló előtt ingyenes.
Az árak nagyon kedvezőek, mind a szállás, mind az étkezés (italok is) vonatkozásában. Van wellness rész is, de mi nem próbáltuk.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:
Ár / érték arány:
Kényelem:Átlagos
Szolgáltatások:Átlagos
Étkezés:
Elhelyezkedés:Kiváló
Fényképek (9)
Cseppkő Hotel Aggtelek - Külső képCseppkő Hotel Aggtelek - Külső képCseppkő Hotel Aggtelek - Külső képCseppkő Hotel Aggtelek - Külső képCseppkő Hotel Aggtelek - EgyébCseppkő Hotel Aggtelek - BelsőCseppkő Hotel Aggtelek - KörnyékCseppkő Hotel Aggtelek - Külső képCseppkő Hotel Aggtelek - Külső kép

Cseppkő Hotel további értékelései

2015.08.22a párjával
A szobák tisztasága és felszereltsége jó volt, a wellness rész is nagyon tetszett, mikor későn értünk a kirándulásról vissza a nyitvatartást is rugalmasan meghosszabbították, sőt az elutazás napján is tovább vehettük igénybe a szobákat és a wellness-t is. Köszönjük a csoport nevében. Az...
2014.08.23gyerekekkel
Ajánlani Tudom. Vannak pozítív és negatív oldala is. Pozítív:Nagyon szép halyen felszik.Közel a barlanghoz.Tiszta szobák,kedves személyzet.Sok szolgáltatás volt:medence,szaunák,jakuzzi,bowling,billiárd.Nagyon jó,hogy a medencézésért nem kell külön fizetni.SZép volt a kilátás. Negatív:Nagyon...
2013.08.02családjával
Kiváló
Szép rendezett helyiségekkel rendelkező hotel. Bőséges kiszolgálást nyújt mindenből! Az élmény részes is nagyon jó volt! A pezsgőmedence rész kiváló bár a nagyobbik medence kicsit hideg volt de kilátás onnan is szép rendezett udvarra irányult. A szaunák tökéletesek voltak. Ha a személyzettől...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Kollár Vendégház Varbóc - Napi árak
Napi árak
2024.11.16-ig
Kollár Vendégház Varbóc
15.000 Ft / 2 fő / éj-től ellátás nélkül
Szent István Hotel Eger - Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
2024.06.16-ig
Szent István Hotel Eger
63.742 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Alfa Hotel Miskolctapolca - Pünkösd
Pünkösd
05.17-20.
Alfa Hotel Miskolctapolca
85.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től bőv. félpanzióval