Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Tisztán hangulat!

Éden Vendégház AggtelekÉden Vendégház Aggtelek a térképen

Kiváló 2017. szeptemberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2017. szeptember 20.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A párommal töltöttünk itt 2 éjszakát szeptember első felében, megérte! Elég sok értékelést adtam már szálláshelyekről, és van összehasonlítási alapom épp elég. Nem is véletlen, hogy felvetettem az "itt jártam" oldalára. Eddig még egy esetben sem értékeltem a pontozáskor ilyen magasra szálláshelyet. De az Éden vendégház megérdemli.
Az épület külsőleg nagyon kedves és hangulatos. A kerti részen kisebb játszótér, pingpong-asztal, tollas, bográcsozó és főként egy nagy jakuzzi és egy kisebb medence áll rendelkezésre 10:00-tól 22:00-ig. Csodás élmény volt ebben a környezetben a jó hőfokú kinti jakuzziban ejtőzni este. Csak 1 éve nyíltak meg és még tökéletesen érezhető mindenben az új hatás. Igényes a szoba, kényelmes franciaággyal, csodálatos berendezéssel, tágas zuhanykabinnal. Külön dicséretet érdemel az a kedvesség, hogy bekészítettek ásványvizet, cukorkát. A reggeli természetesen nem svédasztalos volt (kis létszám), de tökéletesen megfelelt a minőség, a választék és a mennyiség. Az elhelyezkedése az aggteleki barlang bejáratától kb. 500 m. A tisztaság és a személyzet hozzáállása példás.
Aki aggtelekre menne, vagy egyszerűen csak lazulni akar, vagy épp a párjával szeretne eltölteni kettesben pár hangulatos napot, annak csak ajánlani tudom!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Kényelem:Kiváló
Szolgáltatások:Kiváló
Étkezés:Kiváló
Elhelyezkedés:

Éden Vendégház további értékelései

2018.07.11a párjával
Kiváló
Párommal jártunk itt egy éve, a kéktúra következő etapjának esti megállójaként. A fogadtatás nagyon kedves volt, a reggeli terülj-terülj asztalkám. Fáradt tagjainkat jó volt a jakuzziban megmártóztatni. Ezt a kényeztetést másnap reggel is folytattuk a reggelink előtt. Hiába mi már hozzászoktunk a...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Kollár Vendégház Varbóc - Napi árak
Napi árak
2024.11.16-ig
Kollár Vendégház Varbóc
15.000 Ft / 2 fő / éj-től ellátás nélkül
Szent István Hotel Eger - Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
2024.06.16-ig
Szent István Hotel Eger
63.742 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Eger Park - Egri kikapcsolódás
Egri kikapcsolódás
2024.06.19-ig
Hotel Eger Park
68.796 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval