Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Hív az erdő

Park Vendéglő AjkaPark Vendéglő Ajka a térképen

2019. áprilisban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2019. május 3.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Ajka-Csingervölgy, csodálatos erdei környezet, távol a civilizációtól, a zajos forgalomtól, az egykori szénbányával - ma múzeum - szemben. Ingyenes parkolási lehetőség bőségesen rendelkezésre áll.
Sok kiránduló, kutyasétáltató, iskoláscsoportok járnak erre, így akad elegendő számú vendég is, aki az étterembe betér.
Az étterem melletti, azzal közös tulajdonban és üzemeltetésben álló Park Vendégház egyik faházában volt a szállásunk, így gyakorlatilag több napon át, több napszakban úgymond testközelünkben volt a vendéglő is. Ennek előnyeit azonban sajnos nem élvezhettük ki, mivel az étterem nyitva tartását úgy alakították ki, hogy szerda 12 órától vasárnap estig tartanak nyitva, míg a hétfő és a kedd szünnap. Így az ottlétünk első 2 napján csak kívülről nézhettük a zárt ajtókat.
Szerdán azonban sikerült bejutnunk. A tulajdonos nagyon kedves, szívélyes, szerintem ha megkérjük, még az sem kizárt, hogy kinyitottak volna hamarabb is, de mint elmondta, a zárva tartás 2 napja sem a pihenésről és lazításról szól számukra, hanem ilyenkor szerzik be az alapanyagokat és intézik a hivatalos ügyeket.
Mivel még nem volt ebédidő, jégkrémeket vásároltak a gyerekek, ahol nagy örömükre az új Kit-Kat jégkrém is volt, vaníliás és csokoládés ízben is. A vásárlás csak képletesen értendő, mivel a gyerekek ajándékba kapták a jégkrémeket.
Az étlapon főleg klasszikus, ismert fogások vannak, barátságos árfekvésben.
A benti rész, ahogy az egyik előző értékelő is említette, valóban egy kicsit sötét, egyébként 2 termük van, valamint a terasz, ami elég egyszerű, puritán, de itt a bakancsos, kutyás turistákat is szívesen fogadják.
Nagyobb csoportokat előzetes foglalással tudnak fogadni.
A tulajdonosnak van egy nagyon aranyos németjuhász kutyája, aki őrzi a portát, de egyébként nagyon játékos, szereti a gyerekeket és imád labdázni.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (8)
Park Vendéglő Ajka - Külső képPark Vendéglő Ajka - Külső képPark Vendéglő Ajka - Külső képPark Vendéglő Ajka - BelsőPark Vendéglő Ajka - BelsőPark Vendéglő Ajka - Étlap/itallapPark Vendéglő Ajka - Külső képPark Vendéglő Ajka - Külső kép

Park Vendéglő további értékelései

2017.09.10gyerekekkel
Kiváló
Végre eljutottunk a Park vendéglőbe! Többször szóba került, de eddig elmaradt, sajnos. Nagyon barátságos hely! Kicsit sötét ugyan a hely, de ez a környező erdő és gyönyörű táj miatt van így.A kiszolgálás kitűnő, az ételek változatosak,a szárnyas ételektől a sertés frissensülteken keresztül a...
2014.09.12csoporttal
Kiváló
Kitűnő kiszolgálás, remek ételek, jó hangulat, jó ár-érték arány! Mindenkinek ajánlom! Kedvesek, korrektek! Szép környezet!
Népszerű szállások a környéken
Kristály Hotel Konferencia & Wellness Ajka - Napi árak reggelis ellátással
Napi árak reggelis ellátással
2024.12.23-ig
Kristály Hotel Konferencia & Wellness Ajka
29.340 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Vulkán Wellness Hotel és Kemping Celldömölk - Kikapcsolódás nyugdíjas kedvezménnyel
Kikapcsolódás nyugdíjas kedvezménnyel
2024.06.14-ig
Vulkán Wellness Hotel és Kemping Celldömölk
60.680 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2024.06.03-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
59.823 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval