Zöld Vendéglő Akasztó

Még nincs helyezése
az 5 akasztói étterem közül
Hely jellege
vendéglő
Jártál már itt? Értékeld elsőként a helyet!3 darab első értékelés után Felfedező kitüntetéssel jutalmazunk!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Hotel Imperial Gyógyszálló Kiskőrös - Pihentető napok Kiskőrösön - korlátlan gyógyfürdőzéssel, félpanziós ellátással
Hotel Imperial Gyógyszálló Kiskőrös
Granada Hotel Kecskemét - Granada élmények
Granada Hotel Kecskemét
Erzsébet Nagy Szálloda Paks - Tavaszi wellness
Erzsébet Nagy Szálloda Paks

Zöld Vendéglő Akasztó vélemények

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 404 városban járt márFelfedező - 2928 helyen első értékelőNépszerű író - 1395 hasznos szavazat14 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 35279 feltöltött kép
2026. március 9.családjával járt itt
Családias vendéglő, a háromezer lelkes község Solt felőli bejáratánál, mely rendezvényhelyszínként is működik. A beltér tiszta, rendezett, kissé steril, jellegtelen, a dekoráció visszafogott. Megnyerő viszont, hogy az asztalon só-, bors- és chilidaráló van. Az étlapon a magyar konyha hagyományos fogásai sorjáznak, de készítenek burgert, s pizzát is sütnek.