DEndre étterem értékelései

Értékelései
17
167
1855
1062
0
7
10219

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg DEndre értékeléseit!

Olvasd el DEndre étterem értékeléseit!

DEndre értékelései

Finom pacalpörkölt -

Szoki Pizzéria Mórahalom

2017. júniusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. július 18.
Sokszor egy átlagos hely képes kifejezetten jó élményt nyújtani. A Szoki pizzéria nem egy kiemelkedő egység az étlapja és beltere alapján. Lehet, hogy ha mondjuk hamburgert rendelünk, akkor nem lenne ez a beszámoló ennyire vidám. De mi pacalpörköltet kértünk.
Megosztom
Remek kézműves bolt és kávézó -

Kedves Pöttyös Kávéház Mezőkövesd

2017. júliusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. július 15.
A Kedves pöttyös egy szeretnivaló kézműves bolt és cukrászda-reggeliző–kávézó, ahol épp gyerek-zsúr volt a galérián midőn ott jártunk. Tetszett, hogy tartanak Igazi Csíki Sört továbbá a Békésszentandrásiaktól is pár tételt, például Óaranyat, ami egy bécsi ászok típusú sör. Májpihentetés okán ezzel együtt limonádét kértünk, ami nem volt teljesen meggyőző.
Megosztom
Jó fagyizó Mezőkövesden -

Cifra Fagyizó Mezőkövesd

2017. júliusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. július 15.
A Cifra fagyizó fagylaltjai bizalom-gerjesztőek voltak, nem is volt könnyű eldöntenem, hogy mit kérjek. Egyedül maradtam, társaim jóllaktak fagylalttal a Torony nevű egységben. Csábított a málna, a mangó, az eper s végül a kajszibarack is, ami mellett döntöttem. Az volt s végső érv, hogy kajszi-fagylaltot ritkán eszik az ember.
Megosztom
Jó fagyizó Mezőkövesd szívében -

Torony Fagyizó Mezőkövesd

2017. júliusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. július 14.
A Torony fagyizó tűnik Mezőkövesd legnépszerűbb fagyizójának, legalábbis az előtte kanyargó sorból kiindulva. Három helyen fordultunk meg, nem számítva azokat, melyek már tönkrementek, ez volt talán a legjobb, bár a Cifra is meggyőzőnek tűnt. Itt az állag volt jobb, ott az íz. Kóstoltunk négyféle fagyit, 240 forintért adják a nagy gombócot, mert errefelé így dukál, van kis gombóc, ami önmagában nem is kicsi, meg nagy.
Megosztom
Jó pizza, rummentes koktél -

Pizza 6 Mezőkövesd

2017. júliusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. július 14.
A Pizza 6 lényegében egy átlagos hely Mezőkövesden, a megszokott választékkal, nem különösebben érdekes beltérrel és szerethető terasszal. Némi időbe telik, míg étlaphoz jutunk, pedig az egyébként udvarias srác időben észrevesz. Társam Mojitot kér, nem érzi benne a rumot, megkérdi, hogy nem kéne rum legyen benne? A pincér elnézést kér és hoz egy rumosat.
Megosztom
Csillagos ötös! -

Hét Kávézó Szeged

2017. májusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. július 14.
A Hét kávézó országos szinten a legjobb helyek egyike. Számon is tartják szakmai berkekben, ha jól rémlik, akkor a Gault Millau kalauz kávézó-toplistáján láttam először a nevét. Kiváló süteményeik vannak, mint megtudtuk a nagyon kedves, kommunikatív pultostól, a „Torta-művek” nevű cég szállítja nekik. Egy citromos szeletet kértem, műfajcsúcsnak bizonyult.
Megosztom
Kifejezetten jó falusi kocsma -

Szekér Söröző Tiszaörs

2017. júliusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. július 14.
A Szekér söröző egyike a legjobb falusi kocsmáknak ahol valaha jártam,. A kiszolgálás kedves, a beltér szerethető, tiszta, az árak pedig verhetetlenek. Az Igazi Csíki Sör 300 ft – többnyire még az üzletben is többe kerül, van, ahol felmegy 680-ig. Mondta is a pultos kislány, hogy az abc-ban 350, s náluk a legolcsóbb ez a terméké.
Megosztom
2017. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. július 10.
Kifejezetten kedvelem azokat a pékségeket, melyek biztosítanak leülési lehetőséget normális asztaloknál. Ezek igen jó ár érték arányú helyek általában. Itt is elég szép volt a szendvicsválaszték, jómagam egy csülköset kértem (450 ft volt) friss, ízletes továbbá egy forró csokit (180), ami hozta a megszokott formáját. Nyáron kellemes teraszt működtetnek, én inkább bent ültem le.
Megosztom
2017. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. július 10.
Mind piacnak meg kell, hogy legyen a maga sokadosztályú kocsmája. Vagy akár több is. Ezek jellemzően nem túl tiszták, a közönség nehézsúlyú alkoholistákból áll, az italok olcsóak, a pultos vagy kedélyes vagy nem. Itt egykedvű, személytelen volt a kiszolgálás. A beltér fantáziátlan, érdektelen. A választék a megszokott kommersz, az árak kedvezőek, alig magasabbak az üzletieknél.
Megosztom
2017. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. július 10.
A Silver club egy kommersz italokat elfogadható áron kínáló bár, melynek felettébb kellemes az árnyékos terasza, mely a magyar gyermekirodalom nagy klasszikusa, Móra Ferenc szobra mögött helyezkedik el. Rendeltem egy ananászos Tropicanat, mert a zéró toleranciát igencsak komolyan veszem. (240 ft volt, az árak egyébként is rendben vannak itt.
Megosztom
186 oldalon / 1855 találat


TérképX