DEndre étterem értékelései

Értékelései
17
170
1905
1184
0
7
10563

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg DEndre értékeléseit!

Olvasd el DEndre étterem értékeléseit!

DEndre értékelései

Kiemelkedő újszegedi hely -

Rio Bistro Szeged

2018. áprilisban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. április 23.
Teljesen véletlenül ültem be a Rio bisztróba, a Délvidék-Házban volt dolgom, s mielőtt hazaindultam volna, akartam valamit enni. A belvárosi híd felé vezetve lettem figyelmes erre a bizalomgerjesztő étteremre. A bejáratnál levő étlap eléggé fősodratú volt, nem sok kalandot ígért, de már a napi ajánlat igen. S ami igencsak meglepett, az a díjszabás.
Megosztom
Csillagos 5x5 -

Brumbrum Eger

2018. áprilisban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. április 18. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az érdekes nevű egri egység, mely a szakmában már nevet szerzett Macoknak a kistestvére, bár büféként határozza meg önmagát, bekerült a száz legjobb étterem közé a DiningGuide kalauzban. S méltán.
Megosztom
A déli menü párját ritkítóan színvonalas -

KNRDY - American Steakhouse & Bar Budapest

2018. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. április 13. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Kndry
A KNRDY is azon azon fine dining éttermek közé tartozik, melyek délben kitűnő ár/érték arányú ebédet kínálnak, amit bárki megengedhet magának. (Néhány további példa: Monk’s bistro, Csalogány26, Kollázs, de a sor szerencsére elég hosszú. )
A KNRDY-ban két fogás 2500 forint, három 2900, négy pedig 3800. Éltünk a lehetőséggel.
Megosztom
Remek kézműves söröző Gyöngyösön -

Kolorbár Kulturális Mulató Gyöngyös

2018. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. április 12.
Lassan minden közepes méretű, értsd 50. 000-60. 000 lakosú városban nyílik legalább egy kézműves söröző, ami felettébb örvendetes. A minap Gyöngyösön sétálva akadtam bele a Kolorbárba, amiről már kívülről is lerítt, hogy izgalmas, barátságos, otthonos a belső dizájn. Így is volt.
Megosztom
Csúcssöröző -

Beerselection Budapest

2018. februárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. április 5.
Ez a legjobb söröző ezidőtájt, ha a cél minél több minőségi sör megkóstolása jó áron. Az árak eleve kedvezőek s erre nem számolnak rá semmit, amennyiben helyben isszuk meg a sört. Nyitás óta visszajárok. A sörök kategóriánként kerülnek fel a polcra, így a hozzám hasonló IPA/APA soviniszták lekapdoshatják azokat, melyek a legutóbbi látogatás óta kerültek be a választékba.
Megosztom
Pazar hely -

Hilda Budapest

2018. márciusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. március 19. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Ez a hely szinte kifogástalan. Szinte mondom, mert a kókusz pannacottában jóval több volt zselatin az optimálisnál, de ezt leszámítva, minden katartikusnak ítéltünk. Azzal együtt, hogy mint megtudtuk, új séfjük van, egy fiatal, tehetséges szakács, Simon Gergő. A beltér barátságos, elegáns, de nem feszengős, a felszolgálás elképesztőre profi, pincérünk informált, jól kommunikál, kedves, udvarias.
Megosztom
Eredeti hely -

Urban Betyár Budapest

2018. márciusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. március 19.
A Trabantban az Urban betyár étlapját is kihozták, ettünk is róla, tatárt és karfiollevest. Finom volt mindkettő. A személyzet, ahogy néztem közös, mint ahogy a csodás múzeum is. Az árak igen magasak, de a környezet indokolttá teszi azt. Az alagsorban található múzeum egyenesen lélegzetelállító, abszolút egyedülálló a maga műfajában.
Megosztom
Kiváló burgerek, kézműves sörök -

Zing Burger Nádor utca Budapest

2018. márciusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. március 19.
A Zing burger évek óta jegyezzük, több egységét is meglátogattuk eddig. Most miután megtudtuk, hogy Takács Lajos volt a tanácsadójuk, különös kedvet kaptunk ahhoz, hogy ismét próbát tegyünk velük. Társaságunk három féle burgert rendelt, Full extrásat, chiliset és BBq-sat, remek, ropogós édes burgonyát (lám neki sikerül az, amire a Jamie képtelen. .
Megosztom
Átlag feletti kínai -

Shanghai House Budapest

2018. márciusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. március 6.
A Shanghai house egyike az üdítő, sablonmentes, az unalomig ismert lebutított kínai büfé-választékkal szakító éttermeknek. A hely nem vállal sokat, de azt teljesíti. Például a töltött táskákat maguk készítik, a tésztát helyben gyúrják, ami meg is érződik a minőségen. Ettünk egy ilyen dim sumot meg egy jó tartalmas marhahúsos levest.
Megosztom
Minőség a megszokott árszínvonal feletti áron -

Khan Food & Bar Budapest

2018. márciusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. március 6.
A Sao-ban nem sokkal nyitás után voltunk, kifejezetten tetszett. Elmondta az egyik felszolgáló, hogy egy kínai-vietnami vegyes házasság két szereplője viszi az üzletet. Időközben úgy olvastam, hogy megnyitották a XIII kerületben a Khant is. Ide elzarándokoltunk már vagy fél éve, de vasárnap zárva voltak, mi meg voltunk annyira elmések, hogy nem telefonáltunk oda.
Megosztom
191 oldalon / 1905 találat


TérképX