DEndre étterem értékelései

Értékelései
17
168
1877
1112
0
7
10389

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg DEndre értékeléseit!

Olvasd el DEndre étterem értékeléseit!

DEndre értékelései

Valódi 5x5-ös hely -

Veszely Csárda Békéscsaba

2017. novemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. november 7.
A Veszely csárdában kereken tíz éve jártunk egy kedves jóbarátommal, egy csodás egri kóstolóról hazafelé jövet, tisztes fősodratú ételeket ettünk. A hely később bezárt, évekig kihasználatlanul állt, mígnem a Kopp család neki nem fogott a felújításának. A térség legjobb erőiből válogattak, a Hargita kisvendéglőből hívták el a séfet, Metzger Lászlót, a Nádorból érkezett a séfhelyettes és a sommelier.
Megosztom
Kitűnő kézműves söröző -

FIRST Craft Beer & BBQ Budapest

2017. novemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. november 7. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Gyakran hallani, hogy nem bővül a sörpiacon a minőségi szegmens és hogy a kis főzdék jó része hosszú távon nem fog fennmaradni.
Megosztom
Korrekt eperfagyi és kávé -

Adria Cukrászda Mórahalom

2017. októberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2017. november 7.
Az Adria cukrászdában az elmúlt fél évben két ízben is megfordultam. Először csak egy gombóc fagylaltot ettem, epret, nagy adag volt, ízre, állagra nem rossz, volt benne gyümölcs is, aromát nem éreztem. Süteményeik nem megnyerőek megjelenésre, így azt másodízben sem rendeltünk. Akkor viszont ittunk kávét, ami szintén nem volt rossz.
Megosztom
Jó kis pékség, olcsó, megbízható, korrekt -

Félegyházi Pékség 29. sz. Mintabolt Mórahalom

2017. októberben, családjával járt itt
Értékelt: 2017. november 7.
A Félegyházi pékség mintaboltjai ugyanúgy különböznek egymástól berendezésben és kínálatban, mint a Lipóti pékségek. Számomra a legrelevánsabb különbség, hogy le lehet-e ülni valahol, vagy aki helyben fogyaszt valamit, az pulton teheti. Vagy ott sem. Őszintén szólva, nem tudom, hogy van-e ilyen hely a Félegyházi hálózatban, ahol még pult sincs, a Lipótiak között biztos van.
Megosztom
Remek hely - kitűnő sörök és kitűnő sajtok -

Sörsajt Gasztrokocsma Budapest

2017. októberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. november 7.
Végre elérkezett az alkalom, hogy a Sörsajtban, ahová a legutóbbi beszámolóm óta több ízben is ellátogattam ne csak sört igyak, hanem sajtot is egyek. Hála annak, hogy egy olyan jóbarátommal voltak itt (meg a nagyobbik fiammal), aki csak úgy iszik, ha ehet is mellé. Nagyon korrekt dolog, hogy polci áron meg lehet enni a sajtot helyben szépen tálalva, pirítóssal.
Megosztom
Rendkívül hangulatos hely, változó színvonalú ételekkel -

Keszegsütő Budapest

2017. októberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2017. november 7.
A Keszegsütő debreceni egysége kifejezetten tetszett, leginkább az alapkoncepció: hagyományosan elkészített, zömmel bő olajban sütött édesvízi halak, magyar ételek, magyaros környezetben. A beltér itt is csodás, a kiszolgálással sincs baj, az ételek lehetnének jobbak, a haltepertő nem volt kellőképpen friss, nem volt ropogós, inkább fád, érdektelen, csalódást keltő.
Megosztom
Remek, hangulatos vegán hely -

Slow Foodiez Budapest

2017. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. november 6.
A minap fedeztük fel a Nagykörúttól egy percnyi járásra működő, de azon kívül eső Slow Foodiez nevű vegán helyet, amiről csupa jót mondhatunk. A kiszolgálás kedves, bár a tegezés egy ötven körül járó pár esetében kockázatos, mi nem vettünk rossz néven, akkor sem, ha egy sokkal fiatalabb hölgytől jött. A beltér otthonos, meghitt, szeretnivaló, vendégmarasztaló.
Megosztom
Pazar dizájn, jó kiszolgálás, remek konyha -

Krak'n Town Budapest

2017. októberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. november 2.
A Krak n Townnak a megnyitóján sikerült részt vennem, de sajnos el kellett távoznom az eseményről mielőtt bármit kóstoltunk volna. Utána voltam még egyszer inni, majd most végre kipróbáltuk a konyhát is. Ettünk gyömbéres kolbászt zöldborsópörével, rosé kacsát és velős csontot, továbbá egy csokivulkánt. Megállapítottuk, hogy a komoly árak tisztes minőséget takarnak.
Megosztom
2017. novemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2017. november 2.
A Jaromir 68 nevű söröző-triót nagyon kedvelem. Kiváló cseh söröket kínálnak elérhető áron, hozzá korrekt sörkorcsolyát. Az Ajtósi Dürer sori egység a nemrégiben átköltözött egy kisebb épületbe, a főbejárat kapujához. A minap megfordultunk itt. Tíz előtt érkeztünk, így inkább még vártunk, míg kinyit a kocsma, tettünk még egy kört a környéken.
Megosztom
Hiper-katarzis -

Chouchou Budapest

2017. októberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2017. október 30. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Chouchou
A Chouchou megnyitása óta listámon van, most végre sikerült eljutni ide is a nagyobbik fiammal. Ez a hely maga a tökély, ha lenne hat pont, annyit adnék. Csupa bűbáj tulaj, aki egyben üzletvezető, kreatív és executive séf, csodás dizájn, fantasztikus sütik, ízre, állagra megjelenésre egyaránt.
Megosztom
188 oldalon / 1877 találat


TérképX