DEndre étterem értékelései

Értékelései
19
191
2094
1270
0
8
11607

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg DEndre értékeléseit!

Olvasd el DEndre étterem értékeléseit!

DEndre értékelései

Csillagos ötös továbbra is -

Kisvendéglő a Hargitához Békéscsaba

2018. októberben, családjával járt itt
Értékelt: 2018. október 18.
A minap ismét sikerült eljutni a Hargitához címzett aminai Kisvendéglőbe, ezúttal aránylag népes, öt fős társasággal közeli és távoli rokonokkal. Rendeltünk velős kacsamájat, csülköt pékné módra, répakrémlevest, fogas-carpacciot, birkapörköltet (ezt én ettem, fél adagot kértem csak, ha valaki kevesellné a fotón az adagot), herány tokányt burgonyafánkkal, harcsát roston cukkinivel és mángoldos derelyével, túrógombócot és áfonyás lapotyát.
Megosztom
2017. novemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. október 14.
A Bamba Marha első egységének sikerén felbuzdulva a Burger Pápa megnyitotta a továbbiakat. Az Október 6 utcai egységbe tavaly november elején jutottam el egy igen közeli jóbarátommal, akivel meg tudtuk engedni magunknak, hogy ketten együnk egy burgert. Nem pénzspórlás, hanem kapacitásspórlás miatt, hogy másutt is tudjunk még enni.
Megosztom
Kifejezetten jó kézműves söröző -

KUZIN Bar Budapest

2017. novemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. október 14.
A Kuzin bárba tavaly november elején jutottunk el egy kocsmaturné keretében. A Neked csak Dezső működött itt korábban, nem emlékszem hogy akkor lett volna konyhájuk, bár ki tudja. Itt minden esetre van. Kézműves söröket adnak továbbra is, mi Monyó Dead Rabbitet ittunk (2 dl 600 ft), továbbá Brew Your Mind Waltermelon DIPA-t (2 dl 600 ft) s végül Horizont New England APA-t (2 dl 500 ft).
Megosztom
Jó hely -

Roots Budapest

2017. októberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. október 14.
A Roots egy jó kis kocsma a Király utcában nem messze a Hunyadi tértől. A galérián ültünk le, Soproni Ipa-t valamint Punk IPA-t ittunk, egy élvezhető, de nem kiemelkedő quessadillaval együtt fizettünk 2750 ftt, ami abszolút korrekt díjszabás volt. A beltér is tetszett, Jimi Hendrix emléke előtti tisztelgés különösen. Szívesen betérnék még ide máskor is.
Megosztom
2017. októberben, családjával járt itt
Értékelt: 2018. október 14.
Elképesztő családi vállalkozás. Többszáz hektáron gyümölcsös valamint szőlők, ebből készül kitűnő gyümölcsbor, gyümölcsmust (értsd kajszi-must, meggymust stb), pálinka és persze bor. Van hoteljük is, továbbá rendezvénytermük. Lehet helyben kóstolni és vásárolni beeső vendégeknek is. A kiszolgálás lehengerlően kedves. Csak megerősíteni tudom az előttem járót, ez csillagos ötös.
Megosztom
Kifogástalan, katartikus, csúcsszuper -

Larus Étterem Budapest

2017. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. október 13.
Egy színvonalas hegyvidéki rendezvényközpont ínyenc étterme. Az egyik oldalon faltól falig ablak, mely szép kilátást biztosít Gesztenyés-kertre. A beltér egyébként bár elegáns, de személytelen, jellegtelen. Nyáron igényes, hangulatos, kellemes terasz. Igényes, kreatív nemzetközi konyhát visznek, kiváló alapanyagokkal dolgoznak, megnyerő ízharmóniákat tesznek a tányérra, szépen tálalnak.
Megosztom
A humor, a stílus mindent visz -

Rabbit Hole Bar & Café Budapest

2017. novemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2018. október 13.
Humorral le lehet venni minket a lábunkról. A Rabbit Holeba azért mentünk be, mert volt kint egy tábla a következő felirattal. „Soup of the day: coffee or whiskey or rum or vodka or gin” „ „Yeah, we’re funny”. Bent egy még a pálya elején levő kávézó-bár fogadott ahol némi sört ittunk.
Megosztom
2017. novemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2018. október 13.
A Didzsla gyros a legrosszabb élményeink egyike volt. A kiszolgáló leplezetlen ellenszenvvel válaszolt nemlegesen arra a kérdésemre, hogy van e sörük, mintha legalábbis az 5%os alkoholos ital a sátán terméke lenne, és Budapesten éjféltájt valami abszurd kérdés lenne az, hogy van-e sör a pizza mellé. A pizza (250) vacak volt, a baklava (300) sem adott jó élményt.
Megosztom
Emlékezetes este csúcssörökkel -

Hopaholic Pub Budapest

2017. novemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. október 13.
A Hopaholicba évente többször is elmegyünk, most a tavaly novemberi látogatásunkat hadd elevenítsük fel. Hárman ültünk be, egy jóbarátommal és a párjával két kört ittunk de az a két kör pazar volt. Mindenki kóstolt mindenkitől így aztán megízlelhettünk hatféle sört.
Megosztom
Elmegy, épp hogy belefér a "jó" kategóriába -

Mezcal Mexikói Étterem Budapest

2017. novemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. október 13.
A Mezcal nevű éttermet már néztük egy ideje, míg végül tavaly novemberben sikerült egy jóbarátommal ide is beülni. Némi hezitálás után egy két személyes Mezcal tálat kértünk (7200 ft), volt rajta sajtos quesadilla, csirkés burrito, tikal sertés, vaslapon sült csirkecomb file, részeges bab és mexikói vegyes köret, avokádókrém, tejföl, jalapeño paprika, csípős chipotle szósz és friss kockázott paradicsom – az étlap szerint.
Megosztom
210 oldalon / 2094 találat


TérképX