DEndre étterem értékelései

Értékelései
17
171
1944
1212
0
8
10793

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg DEndre értékeléseit!

Olvasd el DEndre étterem értékeléseit!

DEndre értékelései

2018. júniusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. június 19. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Gerbeaud márkanév a minőség garanciája. E nevet viselő kft üzemeltetésében működik a legendás cukrászda mellett Magyarország első számú gasztronómiai büszkesége, az immár két michelin csillagos Onyx, a High Note Skybar valamint a budai Émile, mely kávézó, cukrászda és étterem egyszerre. A nemrégiben ide is sikerült eljutni egy délutáni teázásra-sütizésre.
Megosztom
Korrekt fősodratú hely -

Varga Csárda Mórahalom

2017. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. június 13.
Jómagam mindig is kedvelni fogom a csárdákat s és bármennyire el vagyok ájulva a modern gasztronómiai irányzatoktól és hihetetlen élvezettel tudom olvasni például Heston Blumenthal vacsoráiról szóló filmeket, de ugyanakkor nagy örömöt tud okozni egy korrekt halászlé, babgulyás vagy pacalpörkölt is.
Megosztom
Gyenge kocsma -

Borharapó Mórahalom

2017. júniusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. június 13.
A Mórhalmi Borharapó egy romantika-mentes lepukkant kocsma, érdektelen, kommersz, nagyipari italokkal, ronda sárga falakkal, mérsékelt tisztasággal és kissé unott kiszolgálással. De hát ugye van egy elvünk, hogy minden kocsmát ki kell egyszer próbálni, nos, ez is meg volt, kétszer, először és utoljára. Egy üveg Kőbányait vettem, társam egy fröccsöt és egy kis-Unicumot ivott.
Megosztom
2017. júniusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. június 13.
Épp a minap olvastam egy blogbejegyzést az albán fagyikról, melyek éppoly gyengécske minőséget képviselnek, mint az albán pékségek. Pontosabban élvezhető minőséget adnak nagyon olcsón, ezerféle adalékanyaggal. Nem is lehet egy nagy gombóc fagylaltot 150 forintért kihozni. A Ciao Ciao ideáltipikus példája az ilyen fagylaltoknak, népszerű is kellőképpen, hiszen ennyiért hol kap az ember fagylaltot?
Megosztom
Korrekt pékség, jó élmény -

Varga Pékség Mórahalom

2017. júniusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. június 13.
Az átlagos, nem kiugró minőségű pékségek műfajának határozott előnye a kedvező ár és az élvezhető minőség. Mórahalmon a Varga Pékségben vettem két pogácsát, melyek élvezhetőek voltak, továbbá egy „rusztikus kenyeret”, amit otthon Aradon élvezettel fogyasztottak a kölkök az általam kiengedett libazsírral és őstermelői lilahagymával.
Megosztom
Csillagos ötös, a kiszolgálás különösen -

Csillaghegyi Megálló Budapest

2018. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. június 13. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Csillaghegyi megálló régóta listán van, a minap végre sikerült meglátogatni. A beltér barátságos, korszerű, de otthonos, vendégmarasztaló, lezser. A kiszolgálás kifogástalan, az üzletvezető s alighanem tulajdonos mesterfokon űzi a vendéglátást. Minden kencét megkóstolhattunk választás előtt, végül padlizsánosat, aszaltparadicsomos fetásat és kolbászosat kértünk.
Megosztom
Kitűnő cigánypecsenye -

Republik Bistro & Garden Budapest

2018. májusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. június 13. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Republik bisztró az Ötker nevű szórakozóhellyel működik szimbiózisban. Remek cigánypecsenyét kóstoltam itt, a műfaj tulajdonképpeni csúcsát, a pirítás előtt vagy vákuum alatt hőkezelték a húst vagy konfitálták. Tartanak jó borokat és kitűnő söröket a kraft szövetségtől illetve független sörfőzdéktől, melyek a kraftosokhoz mérik magukat – joggal.
Megosztom
2018. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. június 10.
A Segafredo saját kávézóira Aradon és Temesváron figyeltem fel, mindkét városban működik legalább egy. A fehérváriba azért mentem be, mert sürgősen töltenem kellett a telefonom és
ez itt lehetségesnek mutatkozott. Néztem a sütiket, elég ismerősök voltak, tisztáztuk a pultos kislánnyal, hogy ezek ugyanazok, mint amiket a Frei kávézóban is lehet látni.
Megosztom
2018. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. június 10.
A Marxim a kedvenc helyeim egyike volt a kilencvenes években, az alapító tulajdonost, a délvidéki származású Zvitkó Zoltán is ismertem. Az ő nevéről mára már nem hallottak a fehérvári egységben, de ez nem szegte kedvemet. A Marximot anno a kommunizmusból való gúnyűzés hívta életre a kilencvenes évek elején, 1994 után kapott a hely egy masszív kormányellenes élt is, akkor alakult meg ugye az MSZP-SZDSZ koalíció.
Megosztom
2018. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. június 10.
A Vörösmarty cukrászda tipikus négy pontos hely, egyértelműen átlag feletti és egyértelműen nem csúcs. Jómagam a nyári melegben egy gombóc fagylalt kedvéért néztem be ide, némi dilemmázás után a sárgabarackra esett a választásom. Alapesetben epret vagy málnát szoktam kérni, ezek jó teszt-fagyik, gondoltam, hogy a sárgabarack ritkább, hadd egyet most azt.
Megosztom
195 oldalon / 1944 találat


TérképX