DEndre étterem értékelései

Értékelései
17
169
1883
1142
0
7
10429

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg DEndre értékeléseit!

Olvasd el DEndre étterem értékeléseit!

DEndre értékelései

2018. januárban, családjával járt itt
Értékelt: 2018. január 15. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az igazság az, hogy nálam az átmenőjegynek számító 3 pont a legtöbb hely esetében megvan. A Gastlandnak viszont egyszerűen nem tudok ennyit adni, akkor sem, ha akad néhány ehető ételük. A pincér állítólag nem tudja, hogy mibe kerül az üdítő, elmegy megkérdezni, majd visszajön, mondja, hogy 490 a két deci. Ergo közel 2500 forint a liter, ez aztán haszonkulcs!
Megosztom
2017. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. december 26. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Börzébe úgy jutottam el, hogy egy közös barátunk hívta fel a figyelmem, hogy Forster Zoltán főz itt, akinek konyháján ettem már a Jankovich kúriában. Nagyon jó élmény volt. Ezúttal sem csalódtam. Ettem egy vargányakrémlevest és somlóit, katartikusan finom volt mindkettő. Az árak nem alacsonyak de a földön járnak. Tetszett a beltér is, a kiszolgálással is meg voltam elégedve.
Megosztom
Pazar hely, visszavágyunk -

Stand25 Bisztró Budapest

2017. novemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. december 26. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Stand 25 a főváros pezsgő kulináris központjában, a Hold utcai vásárcsarnokban nyitotta meg kapuit 2017 februárjában. Kezdetben több napos előfoglalás nélkül nem sok esélye volt a vendégnek asztalt kapni, most is dübörög a hely, de a három óra után érkezők már le tudnak ülni asztalfoglalás nélkül is.
Megosztom
Szép tiszta hotelétterem és bár kiváló kiszolgálással -

Elixír Hotel Restaurant Café & Bar Mórahalom

2017. novemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. november 27.
Az Elixír hotel egy meglehetősen elegáns úri hely, nagyon kedves kiszolgálással. Szinte rosszul éreztük magunkat, hogy csak egy fél literes vizet (290) és 1 dl chardonnay-t kértünk (400 ft). Jól voltunk lakva, így a fősodratú ételekkel megrakott büféasztalt legfeljebb legközelebb próbáljuk ki. Az árakat a hely színvonalához képest barátságosnak ítéltük.
Megosztom
hangulatos kis kocsma-étterem -

Károly Kert Vigadó & Pizzéria Mórahalom

2017. novemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. november 27.
A Károlykert vigadó egy olyan étterem, melyben vendégei inkább kocsmát látnak. Ottjártunk idején legalábbis senki előtt nem láttunk ételt, fröccsös meg sörös poharat annál inkább. Van pacal és rengeteg olcsó kaja, gyorstál, csevap, krémfagyi, palacsinta. Mi, akárcsak a közönség nagy része a barátságos, kellemes teraszon ültünk le s akárcsak ők, fröccsöt ittunk.
Megosztom
Jó kis street food hely -

Pizza Monster Streetfood & Grill Szeged

2017. novemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. november 23. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Monster szegedi viszonylatban a street food műfajban az élvonalba tartozik. Országos vagy nemzetközi összehasonlításban tisztes négy pont. Adnak pizzát, mexikói ételeket, hamburgereket, pulled porkot, mindezt szépen tálalva, nagy adagban, megfizethető árakon. Mi rendeltünk hosszan sült tépett marhát (pulled beef), pulled porkot és quesadilla-t vagy valami hasonlót.
Megosztom
Valódi 5x5-ös hely -

Veszely Csárda Békéscsaba

2017. novemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. november 7.
A Veszely csárdában kereken tíz éve jártunk egy kedves jóbarátommal, egy csodás egri kóstolóról hazafelé jövet, tisztes fősodratú ételeket ettünk. A hely később bezárt, évekig kihasználatlanul állt, mígnem a Kopp család neki nem fogott a felújításának. A térség legjobb erőiből válogattak, a Hargita kisvendéglőből hívták el a séfet, Metzger Lászlót, a Nádorból érkezett a séfhelyettes és a sommelier.
Megosztom
Kitűnő kézműves söröző -

FIRST Craft Beer & BBQ Budapest

2017. novemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. november 7. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Gyakran hallani, hogy nem bővül a sörpiacon a minőségi szegmens és hogy a kis főzdék jó része hosszú távon nem fog fennmaradni.
Megosztom
Korrekt eperfagyi és kávé -

Adria Cukrászda Mórahalom

2017. októberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2017. november 7.
Az Adria cukrászdában az elmúlt fél évben két ízben is megfordultam. Először csak egy gombóc fagylaltot ettem, epret, nagy adag volt, ízre, állagra nem rossz, volt benne gyümölcs is, aromát nem éreztem. Süteményeik nem megnyerőek megjelenésre, így azt másodízben sem rendeltünk. Akkor viszont ittunk kávét, ami szintén nem volt rossz.
Megosztom
Jó kis pékség, olcsó, megbízható, korrekt -

Félegyházi Pékség 29. sz. Mintabolt Mórahalom

2017. októberben, családjával járt itt
Értékelt: 2017. november 7.
A Félegyházi pékség mintaboltjai ugyanúgy különböznek egymástól berendezésben és kínálatban, mint a Lipóti pékségek. Számomra a legrelevánsabb különbség, hogy le lehet-e ülni valahol, vagy aki helyben fogyaszt valamit, az pulton teheti. Vagy ott sem. Őszintén szólva, nem tudom, hogy van-e ilyen hely a Félegyházi hálózatban, ahol még pult sincs, a Lipótiak között biztos van.
Megosztom
189 oldalon / 1883 találat


TérképX