Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Nyugati kényelem

Kolping Holiday Resort AlsópáhokKolping Holiday Resort Alsópáhok a térképen

Kiváló 2022. áprilisban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2022. április 26.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Budapesttől 200 km-re egy igazán nyugati színvonalú, a német-osztrák precizitást, igényességet, természet és ember összhangját képviselő szállást alakítottak ki. A falu központjában, a Szent Kereszt felmagasztalása katolikus templom mellett alakították ki a hatalmas területen elhelyezkedő Kolping komplexumot. A számos családi és páros szoba a folyosókkal összekötött apartmanházakban található, míg a Holiday Resort önálló házak a bejárattól távolabb, a domboldalon, a Bobo Fun Park közelében kerültek kialakításra. A szép zöld környezetben lévő házikók amolyan üdülőházak. Tiszta, friss, fiatalosan és praktikusan berendezett, kívül-belül igényes. Mintha egy jóféle nyaralóban vagy üdülőházban lennénk, de a félpanziós ellátásnak és a napközbeni étkezési lehetőségeknek köszönhetően mégsem önellátó módon kell megoldani a család étkeztetését. Tehát a pihenés itt a család minden tagjának biztosított. De aki szeretne, lehet a házban főzni is, nemcsak mikró van.
Bár a házban van légkondi is, de áprilisban még ennek bekapcsolására nem volt szükség.
A tetőteres és teraszos házban összesen 8 fő fér el, így a gyerekes családok hozhatják magukkal a nagyszülőket, vagy baráti társaságok is ki tudják venni, bár itt a Kolpingban azért döntő többségben gyerekesek vannak. A szépen berendezett, jól felszerelt konyha mellett 2 fürdőszoba és 3 hálószoba van a 2 szinten. A gyerekszoba itt is vidám mintákkal és formákkal, a gyerekek számára tetszetősen lett kialakítva, csakúgy mint a hotelszobákban.
Az apartmanházban 40ezer Ft kauciót kell fizetni, ha minden rendben van, akkor ezt távozáskor visszaadják, pontosabban beleszámítják a szállásdíjba. Negatívum, hogy a házakat csak du. 4-től lehet elfoglalni, ami elég késői.
Bármilyen kérdés, kérés, probléma felmerül, mindig lehet számítani a személyzetre. Étkezés a Hotel éttermében történik. Parkolás a házak fölött kialakított parkolóban, egy része fedett tetejű. Kevés a parkolóhely.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:
Kényelem:
Szolgáltatások:Kiváló
Étkezés:Kiváló
Elhelyezkedés:
Fényképek (20)
Kolping Holiday Resort Alsópáhok - EgyébKolping Holiday Resort Alsópáhok - EgyébKolping Holiday Resort Alsópáhok - EgyébKolping Holiday Resort Alsópáhok - EgyébKolping Holiday Resort Alsópáhok - EgyébKolping Holiday Resort Alsópáhok - EgyébKolping Holiday Resort Alsópáhok - EgyébKolping Holiday Resort Alsópáhok - EgyébKolping Holiday Resort Alsópáhok - EgyébKolping Holiday Resort Alsópáhok - EgyébKolping Holiday Resort Alsópáhok - EgyébKolping Holiday Resort Alsópáhok - EgyébKolping Holiday Resort Alsópáhok - EgyébKolping Holiday Resort Alsópáhok - EgyébKolping Holiday Resort Alsópáhok - EgyébKolping Holiday Resort Alsópáhok - EgyébKolping Holiday Resort Alsópáhok - EgyébKolping Holiday Resort Alsópáhok - EgyébKolping Holiday Resort Alsópáhok - EgyébKolping Holiday Resort Alsópáhok - Egyéb

A Kolping Holiday Resort legnépszerűbb csomagjai

Kolping Holiday Resort Alsópáhok - Napi ár félpanzióval (min. 2 éj)
Napi ár félpanzióval
334.200 Ft / 4 fő / 2 éj-től félpanzióval
2024.12.22-ig
Kolping Holiday Resort Alsópáhok - Pünkösd (min. 3 éj)
Pünkösd
547.800 Ft / 4 fő / 3 éj-től félpanzióval
05.16-20.
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
59.823 Ft / 2 fő / 2 éj-től kiváló félpanzióval
Alsóhegyi Apartmanok Zalakaros - Legjobb ár
Legjobb ár
2025.11.03-ig
Alsóhegyi Apartmanok Zalakaros
90.000 Ft / 2 fő / 5 éj-től ellátás nélkül
Orwa Vendégház Zalakaros - November 1.
November 1.
10.31-11.03.
Orwa Vendégház Zalakaros
173.000 Ft / 8 fő / 3 éj-től ellátás nélkül