Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

építő jellegű kritika, egy egyébként jó lenne szálláshelynek

Kolping Hotel Spa & Family Resort AlsópáhokKolping Hotel Spa & Family Resort Alsópáhok a térképen

Átlagos 2017. áprilisban, családjával járt ittÉrtékelt: 2017. május 5.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
az, hogy egy wellness szálló a pénzünkért megfelelő kiszolgálást ad az szerintem a természetes kategória, inkább a hibákat nézzük s reménykedem, hogy ha hangot adunk nekik akkor a dolgok változhatnak, gyerekbarátoknál egy kicsit szigorúbban értékelve, sok összehasonlítási alappal:
1. a kaja jó lenne, ha – svédasztal lényege utolsó percben érkező is teljes kiszolgálást kap – ha a zárás előtt több mint egy órával a reggelizőpultról eltűnnek a sonkakészítmények. annyira, hogy az edényeket is begyűjtik. Későn kelsz, nem kapsz! Igen ám de ez egy gyerekbarát szálloda, próbálj egy babával korán lemenni!
2. látom, hogy külön fakkokba rakja a pincér az elvett szobakártyákat (eddig egyetlen szállóban se tették, elhitték a szobaszámot) ennek ellenére sikerült elcserélni s ez igen kellemetlen volt amikor este megérkeztünk s nem tudtunk bemenni a szobába.
3. az Erzsébet ház s még egy jó pár épület a vendégekkel és gyerekkocsikkal az étterem zárása esetén a gyerekjátszókat, étterem előtt fel a másodikra, étterem után le az elsőre liftezés után éri el. Aki ezt kitalálta!!! Az étteremi átjárás megtiltása, helyszínt látva érthetetlen!
4. aki kitalálta a 10 órás távozást babával (reggeli 10.30 -ig) az is megérdemelne egy medáliát, mert lehetetlen. Tovább foglalás meg délig (két óra!!!!) tizenkétezer forint, ami amellett, hogy pofátlan, takarítás szempontjából érthetetlen. A recepción megegyeztünk egy 11 órás távozásban, csak ezt a takarítókkal elfelejtették közölni, akik míg reggeliztünk, fél óra alatt (!!!!!) ki is takarítottak. A kettőkor érkezőnek!! S a babával (karon ülő) érkező feleségemet (fél 11 kor)utasították kedvesen, rakja már ki a cuccokat, addigra a barátaink szobáját, ők kicuccoltak a kocsiba, már ki is takarították.
5. a medencéknél az gyerekkocsiban alvó babával egyikünknek kint kellett maradni vele, mert az egyébként majdnem üres medencetérbe nem engedték be a kocsit. Nos ez egy gyerekbarát szállodánál több mint baki. A gyerek feneke alatt megindul a kocsi s alszik, hát igen ez szerintük lehetetlen, ilyen nem létezhet. Közlöm, létezik!
6. egy gyerekkocsis szállodánál az egy lift helyszínenként roppant kevés, fő szezonban nem gondolnék bele mennyit kell időnként várakozni. (két gyerekkocsi szűken, de befér)
7. azt már több helyen fórumoztam, magyar vagyok s a gyerekem is magyar, de ezt a tv csatornaválasztéknál mostohán kezelik. Nekem eurósport csak németül, snooker világbajnokság, hát nem az igazi, de ami még fontosabb gyerekek inkább csak németül, működő adókkal, hát tanuljanak a frányák. Igaz nehéz nekik megmagyarázni, de ez van!
8. még egy apróságnak tűnő dolog, úgy emlékszem mindenhol egy vagy három év alatt a gyermek ingyenes, nos itt hat hónaposan sem az!
Nos ilyenek miatt – ha így marad - azt hiszem többet – van választék – sose jövünk ide újra s nem is ajánlanám másnak se, talán érthető miért.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:
Tisztaság:
Ár / érték arány:
Kényelem:
Szolgáltatások:
Étkezés:Átlagos
Elhelyezkedés:

Kolping Hotel Spa & Family Resort további értékelései

2023.08.22gyerekekkel
Az idén, több év kihagyás után újra (hatodszorra) visszatértünk a Kolpingba! Csodás élményekkel távoztunk! Minden nagyon szuper: a napi programok, a gyönyörű kert, a sokszínű lehetőségek, a finom ételek, a személyzet (több éve külön kedvencünk az éttermet vezető Imre nevű Úriember, kedvessége és...
2023.07.24gyerekekkel
Kiváló
Egyedülálló szülőként utaztam 5 éves kisfiammal. Mindketten nagyon jól éreztük magunkat, csupán két apró negatív tényt tapasztaltunk. A Gizella ház 202-es szobájában voltunk, ami egybenyitható egy másikkal. Ottlétünkkor a tolóajtó zárva volt, mert a szomszédos szobában is laktak. A szomszédok a...
2022.06.01gyerekekkel
Kiváló
6 éve minden évben jövünk, a gyerekek imádják! Ha kérdezzük őket hova menjünk, a válasz Bobóországba! Amíg a gyerekek játszanak az oviban a szülők is feltudnak töltődni a wellness részleggen.

A Kolping Hotel Spa & Family Resort legnépszerűbb csomagjai

Kolping Hotel Spa & Family Resort Alsópáhok - Napi ár félpanzióval (1 éjtől)
Napi ár félpanzióval (1 éjtől)
75.400 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
2024.12.26-ig
Kolping Hotel Spa & Family Resort Alsópáhok - Előfoglalási kedvezmény (min. 2 éj)
Előfoglalási kedvezmény
135.720 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
2024.12.22-ig
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2024.06.03-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
59.823 Ft / 2 fő / 2 éj-től kiváló félpanzióval
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - 2 éjszakás ajánlat félpanzióval
2 éjszakás ajánlat félpanzióval
2025.01.06-ig
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
82.460 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval
Hotel Piroska Bük, Bükfürdő - Két éjszakás ajánlat
Két éjszakás ajánlat
2026.03.01-ig
Hotel Piroska Bük, Bükfürdő
70.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től kiváló félpanzióval