Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Átlagos, közepesre osztályozható, fatányéros jellegre hangolt) falusi étterem

Hármaskönyv Fogadó étterme AlsópetényHármaskönyv Fogadó étterme Alsópetény a térképen

Átlagos 2017. márciusban, családjával járt ittÉrtékelt: 2018. január 5.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Ismerős ajánlatára kerestük fel a családdal 2017. március 15-én. Meglehetősen egyoldalú (fatányéros!) ételválasztékkal, és igen szerény, de drágán kínált borokkal szembesültünk. Egy könnyű, és friss ÚJBORT, a Varga Pincészet Csabagyöngyét választottuk. Kaptunk KINYITVA (igen, a felszolgáló kidugózva hozta a bort az asztalhoz!) egy címkéje szerint 2014-es évjáratú, feltűnően barna törést szenvedett bort. Megkóstoltuk, vacak volt, de úgy döntöttünk, hogy nem panaszkodunk. Az ételek kivitelezése átlagos, szokványos. Fizetés után a "vezető" felszolgálónak megemlítettem, hogy kinyitva, és "döglött", vagyis NEM ÚJBORT kaptunk. Erre a felszolgáló közölte, hogy nem érti a problémámat, szerinte nem volt gond, és vitába szállt velem arról is, hogy 2017-ben újbor-e a 2014-es évjáratú.
Olvastam az interneten, hogy ez az alsópetényi étterem a legjobb 20 magyar vidéki étterem között "van".(???!!!) Sok hülyeséget olvastam már az interneten, de ez a FÉLREMINŐSÍTÉS az egyik legnagyobb volt az általam olvasottak között. Mert ez közepes falusi étterem nagy köret adagokkal, és ostoba "vezető" felszolgálóval. Sajnos a környéken kevés az étterem.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Gyenge
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Gyenge
Tisztaság:Gyenge

Hármaskönyv Fogadó étterme további értékelései

2023.10.09
Szörnyű
életem legrosszabb vadragu levese, enyhén zöld (!) színű lével, fehér (gondolom valamikor tejföl lehetett) pöttyökkel, összesen 3 db húskockával a sok beforralástól már enyhén sósan. életem legrosszabb brassói aprópecsenyéje, szinte láthatatlan, miniatűr (és meglehetősen kevés) húsdarabbal,...
2022.07.15családjával
Kiváló
Csodás ételek,hatalmas adagok ! A legjobb !Többször voltunk már, sokszor megyünk még ! Foglaljatok előre különben nem tudtok bejutni ! Nem véletlen.
2020.08.01családjával
Kiváló
Családi ebédet szerveztünk az étterembe, előre asztalt foglalva, különben esélytelen lenne szabad helyet találni. Az ételek finomak és bőségesek voltak, a kiszolgálás picit lassú, de ezt betudtuk a nagy forgalomnak. Mi jól éreztük magunkat, szívesen mennénk vissza, a falu is kedves, a Prónay...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Visegrád - Wellness kikapcsolódás
Wellness kikapcsolódás
2024.12.22-ig
Hotel Visegrád
99.360 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Bellevue Esztergom - Tavaszi előfoglalási akció
Tavaszi előfoglalási akció
2024.06.16-ig
Hotel Bellevue Esztergom
70.467 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Szépia Hotel Zsámbék - Kedvezményes kikapcsolódás Zsámbékon
Kedvezményes kikapcsolódás Zsámbékon
2024.12.20-ig
Szépia Hotel Zsámbék
72.765 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval