Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Szép kilátás és semmi más

Kisfaludy-ház BadacsonyKisfaludy-ház Badacsony a térképen

Átlagos 2015. májusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2015. május 3.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Badacsonyban töltöttük el egy hétvégét és mivel nagyon sok jót olvastunk a helyről, úgy döntöttük, mi is kipróbáljuk. Leginkább a káprázatos kilátás vonzott. Sajnos egy iszonyatosan szeles és hideg napot fogtunk ki. Nagyon sokan ültek a nyitott teraszon, de mivel majd' elvitte őket a szél, a pintértől kértük, had üljünk le benn. Közölte, hogy leülhetünk, de ott nincs kiszolgálás (?). Majd amikor elmondtuk, hogy nemcsak inni, hanem enni is szeretnénk, végül helyet foglalhattunk a zárt részen (ha sokat költünk akkor már van kiszolgálás?)
Ott bár voltak asztalok, semmilyen teríték, előkészítés nem várt minket, így rájöttünk, hogy az étterem valószínűleg csak a teraszát használja. Jelzem, az sem volt túl bizalomgerjesztő a műanyag székeivel. Egy ilyen minőségű étteremnek nem csak az ételeire, hanem a külcsínra is figyelnie kellene.
A pincér nagyon segítőkész volt, kedvesen kiszolgált minket. "Falusi pecsenyét tócsniban" kértünk. Maga az étel nagyon jó volt, még sehol nem ettünk ilyen finomat. A hús omlós, a tócsni puha és ízletes volt.
Nagyon illúzióromboló volt még a sok részeg fiatal, akik egyfolytában a mosdóba szaladgáltak és körbevették az étteremet mindenfelől. Erről a vendéglő nem feltétlenül tehet, hiszen nem válogathatja meg a vendégeit.
Az ételen és a kilátáson kívül azonban semmi más nem fogott meg az étteremben. Inkább tűnt egy borozónak mint étteremnek, és az a "szerencséje", hogy a településen viszonylag kevés étterem van a nyaralók mennyiségéhez képest. A kilátás miatt sokan felmennek, de ez nem ellensúlyozhatja a többi hiányosságot.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Gyenge

Kisfaludy-ház további értékelései

2023.05.16egyedül
Kisfaludy-ház a Badacsony egyik legmagasabb pontján helyezkedik el, teraszáról fenséges panoráma tárul a vendég szeme elé. Az asztalon élő virág, só-, bors és chilidaráló, a teraszt fűszernövények szegélyezik. A beltér csárda-jellegű, némi dekorációt még elviselne. Miként a honlapon is szerepel,...
2022.08.17gyerekekkel
Szörnyű
Az első benyomásom kb. 8 éve az volt, hogy ide nyaranta egy alkalommal e kell jutni. Akkor is lenyűgöző volt a panoráma úgy mint most, a kiszolgálás a rugalmasság és a hangulat ( köszönhetően az élő zenének amit a prímások biztosítottak) profi és minőségi volt.... ellenben a ma tapasztaltokkal....
2022.06.09barátokkal
Szörnyű
Pünkösd-kor jártunk az étteremben baráti társasággal szerettünk volna egy kellemes ebédet elkölteni. Nem sikerült. Az ételek minősége kritikán aluli volt, egy gyengébb menzai ételnek felelt meg rendkívül kicsi adagok brutális áron. A levest vissza is kellett küldenünk, mert ehetetlen volt. Az...
Népszerű szállások a környéken
Neptun Badacsony - Napi ár reggelivel
Napi ár reggelivel
2024.12.22-ig
Neptun Badacsony
24.375 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Vulkán Wellness Hotel és Kemping Celldömölk - Kikapcsolódás nyugdíjas kedvezménnyel
Kikapcsolódás nyugdíjas kedvezménnyel
2024.06.14-ig
Vulkán Wellness Hotel és Kemping Celldömölk
60.680 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2024.06.03-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
59.823 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval