verebtunde: Szép kilátás és semmi más - Kisfaludy-ház Badacsony

Hová utazol mostanában? Válassz az Ittjártam.hu segítségével!    Nyaralás >>  |  Balaton >>  |  Családi csomagok >>

Kisfaludy-ház Badacsony értékelése
3. helyezett a 8 badacsonyi étterem közül

Értékelést írta:
2 szállásértékelés 9 városban járt
11 étteremértékelés 21 hasznos szavazat

Ajánlom a helyet másoknak is!

Szép kilátás és semmi más

2015. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. május 3. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Badacsonyban töltöttük el egy hétvégét és mivel nagyon sok jót olvastunk a helyről, úgy döntöttük, mi is kipróbáljuk. Leginkább a káprázatos kilátás vonzott. Sajnos egy iszonyatosan szeles és hideg napot fogtunk ki. Nagyon sokan ültek a nyitott teraszon, de mivel majd' elvitte őket a szél, a pintértől kértük, had üljünk le benn. Közölte, hogy leülhetünk, de ott nincs kiszolgálás (?). Majd amikor elmondtuk, hogy nemcsak inni, hanem enni is szeretnénk, végül helyet foglalhattunk a zárt részen (ha sokat költünk akkor már van kiszolgálás?)
Ott bár voltak asztalok, semmilyen teríték, előkészítés nem várt minket, így rájöttünk, hogy az étterem valószínűleg csak a teraszát használja. Jelzem, az sem volt túl bizalomgerjesztő a műanyag székeivel. Egy ilyen minőségű étteremnek nem csak az ételeire, hanem a külcsínra is figyelnie kellene.
A pincér nagyon segítőkész volt, kedvesen kiszolgált minket. "Falusi pecsenyét tócsniban" kértünk. Maga az étel nagyon jó volt, még sehol nem ettünk ilyen finomat. A hús omlós, a tócsni puha és ízletes volt.
Nagyon illúzióromboló volt még a sok részeg fiatal, akik egyfolytában a mosdóba szaladgáltak és körbevették az étteremet mindenfelől. Erről a vendéglő nem feltétlenül tehet, hiszen nem válogathatja meg a vendégeit.
Az ételen és a kilátáson kívül azonban semmi más nem fogott meg az étteremben. Inkább tűnt egy borozónak mint étteremnek, és az a "szerencséje", hogy a településen viszonylag kevés étterem van a nyaralók mennyiségéhez képest. A kilátás miatt sokan felmennek, de ez nem ellensúlyozhatja a többi hiányosságot.

Ennyire tetszett: Átlagos
Ételek / Italok: Kiváló
Kiszolgálás:
Hangulat: Átlagos
Ár / érték arány: Átlagos
Tisztaság: Gyenge

Az értékelést az Ittjártam.hu egy regisztrált felhasználója írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.

Hasznos volt ez az értékelés?    Igen Nem

Szeretnéd követni verebtunde felhasználót?    Igen

Kisfaludy-ház Badacsony
Cím
8261 Badacsony
Kisfaludy u. 28.

Az étterem legutóbbi értékelései

2019. augusztus 13.
Hát mire fölértünk a lábam leszakadt, de megérte! At étterem tiszta, rendezett, a kiszolgállás nagyon jó! Gyorsak, és udvariasak a felszolgálók! Az ételek jó minőségűek, finomak! Az adagok pont akkorák, amekkorának lenniük kell! Nekem, és a családnak is nagyon bejött a hely! És akkor a...

2019. augusztus 3.
A Balatonfelvidéken nyaraltunk, s egy nap felmentünk Badacsonyban a Kisfaludi- Házba. Sok pénzt fizettünk lenn a parkolásért. Fárasztó volt felgyalogolni, de a látvány - gyönyörű. A teraszon ültünk le a párommal. Halászlevet kértünk. Nagyon hamar kihozta a pincér, ízléses tálalásban. Mást...

2019. február 14.
Nagyon tetszik az étterem elhelyezkedése! Rögtön a kellemes hangulat, a virágos, színes külső tere fogott meg! Élőzene szól, csodás a panoráma! A felszolgálók kedvesek, segítőkészek. Az ételallergiám miatt az utóbbit tesztelhettem is, le a kalappal! Minden étel, amit ettem nagyon finom volt, a...