Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Őszutó felfedezés

Nefelejcs Vendéglő BadacsonytördemicNefelejcs Vendéglő Badacsonytördemic a térképen

Átlagos 2018. októberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2018. október 19.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Már nem is tudom, honnan jöttem... talán Káptalantóti felől, Badacsonytomajt érintve, csak úgy keresgéltem délidőben, hiszen szép a táj, és előbb vagy utóbb mindig akad valami. Elmentem ez előtt a hely előtt, aztán rémlett, hogy láttam valamit és visszafordultam. A szűk úton nincs hol parkolni, de be lehet menni egy keskeny átjárón a ház mögé... ott aztán annyi hely van a gazos zugban, amennyit csak akarsz! Bent, olyan helyi kocsma, étterem, vagy ki is tudja, mi ez... senki nem eszik, néha átmegy valaki a bolton, talán dolga van itt, de van egy lány, ő nagyon kedves, és rá is áll, hogy megcsinálják nekem, amit szeretnék. Nem is volt rossz. Nem is volt drága. Bent egy kicsit jobban néz ki a hely, mint amilyennek kívülről látszik.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (14)
Nefelejcs Vendéglő Badacsonytördemic - Külső képNefelejcs Vendéglő Badacsonytördemic - Külső képNefelejcs Vendéglő Badacsonytördemic - Külső képNefelejcs Vendéglő Badacsonytördemic - Étlap/itallapNefelejcs Vendéglő Badacsonytördemic - Étlap/itallapNefelejcs Vendéglő Badacsonytördemic - Étel/italNefelejcs Vendéglő Badacsonytördemic - BelsőNefelejcs Vendéglő Badacsonytördemic - BelsőNefelejcs Vendéglő Badacsonytördemic - BelsőNefelejcs Vendéglő Badacsonytördemic - BelsőNefelejcs Vendéglő Badacsonytördemic - BelsőNefelejcs Vendéglő Badacsonytördemic - BelsőNefelejcs Vendéglő Badacsonytördemic - BelsőNefelejcs Vendéglő Badacsonytördemic - Belső

Nefelejcs Vendéglő további értékelései

2019.11.24barátokkal
Átlagos
Hétvégi túrázás tettünk a környéken,és egy Ismerős ajánlására megnéztük a Nefelejcs Vendéglőt.Egyszerű "retros" a hely. Egyszerű a berendezés a helyiségben.Viszont,udvarias,gyors kiszolgálást kaptunk.Kézműves hamburgert rendeltünk ,ami nagyon guszta és finom volt.Az ár is barátságos.
Népszerű szállások a környéken
Kardamom Apartman Szigliget - November 1.
November 1.
10.31-11.03.
Kardamom Apartman Szigliget
75.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től ellátás nélkül
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
59.823 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Holiday Hotel Csopak - Előrefizetési kedvezmény
Előrefizetési kedvezmény
05.31-09.08.
Holiday Hotel Csopak
27.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval