Ugor étterem értékelései

Értékelései
5
54
179
66
25
1
1907

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Ugor értékeléseit!

Olvasd el Ugor étterem értékeléseit!

Ugor értékelései

Fejest a felejthető retróba -

Agárden Büfésor Agárd

2018. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 8.
Hazafelé jöttünk Balatonról Budapestre és eszembe jutott, hogy jéé, se egy lángost, se egy sült halat nem ettünk sehol. Na, nem baj, legalább egy ok rá, hogy letérjünk a Velencei-tó felé, nem szoktunk arra járni, ha, akkor majd talán ott valahol. . . sivár keresgélés után kiszálltunk egy parkolóban és valahogy a part felé nyomultunk.
Megosztom
Kellemes bemenekülő -

Angelato Fagyizó és Kávézó Vác

2018. augusztusban, csoporttal járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 8.
Az év legmelegebb napja van. Hová menekülj, ha nem a stranddal szembe, ebbe a vonzó kis kávézóba? Vác hangulatos egyházi negyedét járva, itt az idő egy kis felfrissülésre. Paleo-fagylalt is van, kicsit drágább, de korrekt ár. Én különlegesen finomakat, narancsos, kókuszos, csokis, sárgadinnyés fantáziákat kértem, nagyon jól is esett.
Megosztom
2018. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 5. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Főidény idegenforgalmi szempontból, főidény kora délután ebéd szempontjából, beléptünk és senki nem volt itt. Se vendég, se személyzet. Egy darabig szerencsétlenkedtünk, a konyhaajtó nyitva, néha ki-ki néznek onnan, de nem szól senki, csak bent serénykedik valamit. Öt perc múlva valaki köszönt is. . . mi is.
Megosztom
Öröm idejönni -

Guruló Mokka Ábrahámhegy

2018. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 3.
Néhány éve nem jártam erre. . . de emlékeztem a helyre, és kíváncsivá tett, milyen lehet most. Hát. . . tüneményes! Séta a parttal párhuzamosan a strandtól vagy az állomástól az alsó úton, és egyszer csak ott van. Ahol már nem is várnád, a község széle felé. Persze, nem egy rossz hely ám ez itt, a tavat kerülő bicikliút nyomvonala is egyben.
Megosztom
2018. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 2.
Nem először volt szerencsém a helyhez, csak még - úgy látszik - nem írtam róla. Nem volt igazam. Ez egy egészen remek hely, megérdemli, hogy meg is dicsérjem. Millió és egy igénytelen büfé, bódé lepi körbe a Balatont, a kulturált jelző viszont alig-alig illene a legtöbbre. Erre a teázóra viszont az első lenne, ami eszembe jutna.
Megosztom
Hol máshol, ha erre jársz? -

Vén Platán Söröző Monostorapáti

2018. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 2.
Monostorapátiban volt egy másik étterem is, amiről nem is őrzök rossz emlékeket. Veszprém felől Tapolcára menet az út szélén áll, és sok-sok éve ki van rá írva hogy eladó. Így, azt hiszem, a Vén Platán konkurencia nélkül maradt. Ezt csak olyan út menti - félig-meddig kocsma - típusnak ismertem. Valaha régen be is mentem, de nem hagyott maradandó nyomot.
Megosztom
2018. júliusban, családjával járt itt
Értékelt: 2018. július 25.
Jó véleményeket olvastam erről a helyről itt, hát a valóság sokszor azért árnyaltabb ennél. Nem egy szédítő hangulatú hely, olyan kis út mentén megbúvó, ha nem keresem kifejezetten, nem is találom meg. De sebaj, megfordultunk ezért. Árnyék nincs, hát valahová álljunk a napra, csak átforrósodik a kocsi, mire végzünk. Délután 13 óra, alig van vendég.
Megosztom
2018. júliusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. július 24.
Már megint nem oda mentem, de kikötöttem valahol… talán az Élesztőbe igyekeztem inkább. Azután megfogott itt ez. Menükínálat. Ugyan már elmúlt a foci VB, meg déli ebédidő is, de azért van, megkérdeztem. Lássuk! Bent érdekesen vegyes. Némi ízléssel és mással. Egy lány és egy fiú volt ott a személyzet, rajtunk kívül senki.
Megosztom
2018. júliusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. július 24.
Este torpantunk meg hárman a Móricz Zsigmond körtér sarkán, azzal a küldetéstudattal, hogy megyünk az Ekerbe, valami gyroszért, amit az Aurórában elfogyasztott több sör után már nagyon megkívántunk. Fordítva kellett volna, előbb enni, azután inni. . . De már a Bartók Béla úton gyalogoltunk, amikor megláttuk a túloldalon a City Gyrost. Menjünk inkább oda?
Megosztom
Civil fellegvár -

Auróra Budapest

2018. júliusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. július 24.
A legenda! Nem lehet behatárolni a tevékenységet, a legjobb megközelítés „közösségi tér”. De igazat mondunk akkor is, ha vendéglátóipari létesítménynek – is – nevezzük. Most éppen egy kicsit felkavarodott körülötte az élet, a civil szervezetekre vonatkozó szigorítások miatt bezárással fenyegetik, de állja a sarat!
Megosztom
18 oldalon / 179 találat


TérképX