Ugor étterem értékelései

Értékelései
7
147
510
322
69
1
4876

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Ugor értékeléseit!

Olvasd el Ugor étterem értékeléseit!

Nincs vita -

Laurel Budapest

2020. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2021. január 1. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Eléggé nehezített pályán mozog mostanában az étteremértékelő, csak áttételesen vannak élményeink. De azért vannak. Mint például most is, a Laurel szilveszteri menüjével. Időben megrendelve, házhozszállítással, a futár időben értesített, érkezett, egy elragadóan szimpatikus srác volt, hozta a dobozt, benne a megrendelt ételek frissen, szépen csomagolva, szuper vacsorát ígérve.
Megosztom
2020. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. november 20.
A Pilisből jöttünk hazafelé egy kis kerülővel, este volt már és azt gondoltam, hogy ideje kávézni valahol. Ha az ember keres, akkor nem talál- Falvak múltak el kávé nélkül. Ez a cukrászda felirat az út túloldalán virult, meg is fordultam érte a 10-es úton, aztán az előtte lévő parkolóban megálltunk. Bent páran ültek, ez egy-két hete volt, akkor még nem volt tilos.
Megosztom
Drive üzemben -

Burger King Tatabánya

2020. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. november 14. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Miután bezártak az éttermek, a gyorsétkezdék, különösen azok, ahol autós vásárlás is lehetséges, aránytalanul jobban pörögnek az eddigieknél. De ennek ára is van, én még soha nem álltam autóval ilyen hosszú sorban, mint ennél a Burger Kingnél ma. Hogy ez Tatabányán van, vagy Vértesszőlőn, az kérdés, a hely kétségtelenül Vértesszőlős.
Megosztom
2020. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. november 8. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Valahogy úgy történt, hogy a pilismaróti erdőből kifelé száguldva éppen éhesek lettünk délután. Na, akkor mi legyen? Erre van Dobogókő! Kanyar! Majd ott eszünk! És ez jött először elénk Dobogókőn. Nem biztos, hogy meg kellett volna állni. De megálltunk. Sok turista jön-megy, ténfereg, látszólag tele a terasz, de az út mellett hívogató bográcsok vannak, még hívogatóbb feliratokkal!
Megosztom
Még egy Ázsia -

Ju Xian Restaurant Budapest

2020. októberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. november 7.
Kissé szemerkélő esőben, de teljesen normális, átlagos őszben sétáltam hazafelé egy hete a Városligeti fasortól, nem volt késő, de talán egy evésre alkalmas valahol a táj. Damjanich utca, semmi. . . Rottenbiller utca, végig üres, sötét, sehol semmi. . . végül a Baross térnél megy ám egy fényújság a túloldalon, hogy ott valami evőhely van! Nosza!
Megosztom
2020. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. november 2.
Ez ma egy jobb kör volt, mint amire emlékszem. Nejemmel betértünk egy kis thaira, a thai úr éppen kifelé igyekezett cigarettázni, de így visszafordult, és kiszolgált minket. Most sem tud itt senki jobban magyarul mint egykor, de azért elboldogultunk és nem is választottunk rosszul, mindketten meg voltunk elégedve a kapott étellel.
Megosztom
2020. októberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2020. október 27.
Nógrádban járva gondoltuk egyet és elugrottunk Bánkra is. Egy őszi séta a tónál. Teljesen váratlanul, meglepetésszerűen ismerősök jöttek szembe a parton, akikkel örültünk egymásnak, sétáltunk, megkerültük a tavat és, hogy beüljünk valahová egyet inni, beszélgetni, ez a hely adódott. Itt kiírva aztán minden van: Tavi fészek, Fogadó, Harcsa kocsma, ACB, Falatozó, szóval, mindegy is, bementünk.
Megosztom
Ahol vendégúrrá tesznek -

Hotel Kastély Szirák étterme Szirák

2020. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. október 26. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Fogalmam sincs, hogyan értékelhetném másra, mint ötösre. Annyira megrázó és taszító élmény volt a turai kastély aznap, amit szerettünk volna fizetés ellenében meglátogatni, és annyira ég és föld különbség, hogy eljöttünk a sziráki Teleki-Degenfeld kastélyba, ahol rendkívül kedvesen fogadott mindenki, csak a legjobbakat mondhatnám az összes alkalmazottról, akivel találkoztam, örömmel láttak minket, mint igazi vendéglátók, pedig nem ígértünk semmit, nem voltunk senkinek a barátja, ismerőse.
Megosztom
2020. októberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. október 25.
Zuglóban mentem az Örs vezér tere felé, és megpillantottam ezt a helyet. Éppen ehetnék-idő volt. Valami lakótelepi üzletsor egyik vége lehet. Én csak annyit láttam, hogy Önkiszolgáló étterem. Ok, jó lesz. Valami elhanyagolt, rendezetlen terület van előtte, mindenki ott parkol, ahol éppen tud. Kissé sáros, kikopott fű is van.
Megosztom
2020. októberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. október 25.
Betévedtem ide. Senki sem volt rajtam kívül vendég, kértem valami csípős falatkákat, sültkrumplit, meg káposztasalátát, narancslével. Nem volt drága és elég gyorsan meg is kaptam. Villát kértem hozzá, azt is kaptam. Szalvéta volt a pulton, elvehető. Kézfertőtlenítő is van egy állványon.
Megosztom
51 oldalon / 510 találat


TérképX