Ugor étterem értékelései

Értékelései
7
115
448
274
51
1
4061

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Ugor értékeléseit!

Olvasd el Ugor étterem értékeléseit!

Most jutott eszembe -

Illés Pince Erdőbénye

2020. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. augusztus 2.
Nem is értem, többször jártam már itt, képet is raktam fel évekkel ezelőtt, de még nem értékeltem? Nahát. . . szóval, utoljára egy hete lehettem itt, nem véletlenül járok ide, először volt csak véletlen, de az évekkel ezelőtt volt már. Ráakadni a nagy útelágazásnál nem nehéz. Kívülről nem látszik, hogy mit is rejt a föld mélye.
Megosztom
2020. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. augusztus 1.
Úgy alakult, hogy a hutákat jártuk éppen, Óhuta, Újhuta, Háromhuta. . . és felmerült persze, hogy hol is lehet itt kávét inni? Hát itt, Háromhután! Egy kis többcélú bolt, a fele mindenféle egyebet árul, a fele meg valamiféle vendéglátóhely. Egy hölgy sürög mindkettőben, és van valami mozgásérzékelő, ami jelez neki, ha valahol valaki van, azt hiszem.
Megosztom
2020. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. augusztus 1.
A tarcali Jézus-szobor ott magasodik a város felett kánikulában is, szóval, az istenek ajándéka, ha a hozzá felvezető úton vagy a lejövetel után találsz egy ilyen üdítő pihenőhelyet. Pont útba esik és pont a legjobbkor. Nagyon jó ízléssel megalkotott hely, egy borászathoz tartozik, abból nőtt ki, a francia borászlány, akinek az egészet köszönhetjük, bájosan használja a nyelvünket.
Megosztom
2020. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. augusztus 1. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Valamikor egy nagyon kellemes internetes csoporttalálkozót tartottuk itt, valami nagy hekk-evés volt, valaki nagyon dicsérte, ezért idejöttünk. Régen volt. Ma megéheztünk, hát kerestünk valami helyet a Rómain és közben eszembe jutott ez, amikor megláttam. Fura. . . fogalmam sincs, mi volt ebben a jó? Talán a társaság akkor, a beszélgetés.
Megosztom
2020. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. július 31.
Nevezzük inkább visszafogott élménynek. Éhesek voltunk, erre jártunk, ezt találtuk. Már Putnok óta tekergettem a nyakam, hogy hol egy étterem. Végül ezt dobta a gép. Udvaron lehet parkolni, bent egy szál vendég sem volt, csak mi, inkább a hűvösebbnek tűnő belső teret választottuk. Feleségem kért egy szénsavmentes ásványvizet, Csak nagyüveg van és az is langyos.
Megosztom
2020. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. július 30.
Tulajdonképpen házigazdánk ajánlotta. Mi meg miért is ne hittünk volna neki? Ok, egy ebédre ez a hely is remek lesz. De nem annyira. . . elég nyomott hangulatú kis udvar, bár az épület maga szép, gondozott a kert is, csak hát nem sült ki ebből semmi vonzó.
Megosztom
2020. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. július 30.
A környéken jártunk és ismerősünk ajánlotta az interneten. Éppen nem volt nyitva az oroszlános étterem Tállyán, hát több se kellett, indultuk ide! Jó időben, jókor, jó helyen. . . szóval, nagyon sikeres találkozás volt, az étterem, meg mi! Kellemes környezet, valami zöldsáv határol is az országúttól, kényelmes, hangulatos terasz, bent kellemesnek mondható belső tér, némi klasszikus építészeti örökséggel.
Megosztom
2020. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. július 30. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Még tartoztunk magunknak ezzel a látogatással. Itt volt az ideje. Ahogy kell, e-mailben időben helyet foglaltam, kb. időben meg is érkeztünk, és megállapítottuk, hogy nem adják ingyen a hírnevet nyilván, de itt őrzik is, amennyire lehet. Tiszta, szép asztal várt, nem valami fényes helyen, de éppen megfelelt. A kiszolgálásra semmi panasz nem lehet.
Megosztom
Nagyon kellemes felfedezés -

Pizzéria Söröző Sellye

2020. júliusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2020. július 24.
Gilvánfára igyekeztünk volna Cserdi felől ma, de egy durva baleset miatt lezárták az utat teljes szélességben. Mit tegyünk, kicsit visszamentünk és elfordultunk Sellye felé, aztán közben még az ebéd is nagyon aktuálissá vált. És Sellye központjában találtuk ezt a helyet. Benéztem óvatosan, aztán behívtam a többieket is, semmi vész, tűrhető a hely ránézésre, a kínálat is elég széles, nem csak pizza.
Megosztom
2020. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. július 13.
Tulajdonképpen közel volt a legjobb értékhez, de majdnem. Az Esterházy-kastélyban ajánlották, hogy oda menjünk ebédelni. Nem bántuk meg. Alig volt vendég, de azért azt nem állítanám, hogy elkapkodták az asztalunk felkeresését. nem volt ez felháborítóan sok idő, de nem is volt egy olyan gyors és kedves vendégfogadás.
Megosztom
45 oldalon / 448 találat


TérképX