Ugor étterem értékelései

Értékelései
4
43
109
46
16
1
782

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Ugor értékeléseit!

Olvasd el Ugor étterem értékeléseit!

Ugor értékelései

2018. áprilisban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. április 23.
Az előrehozott kánikulában ide vezetett a sors. Érdekes, hogy nem emlékszem a helyre, pedig húsz évvel ezelőtt 100 méterre laktam innen. Erdős Lacit, meg a fiát véletlenül ismerem, egészen más okból Biatorbágyról. Lássuk hát és ne legyünk elfogultak! Fagylaltszondázásra alkalmas az idő. Meg is történt, finom, kemény szeder, és a névadó "Erdős" fagylalt került terítékre, nem is bántam meg.
Megosztom
2018. áprilisban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. április 21.
Nos, nem szívesen mondanék ellent az előttem író, sokat látott és evett kollégának, de nekem nem volt ez ma ilyen negatív élmény. Éppen itt kopogtatott belül az éhség, végig a rakparton teleültek mindent a turisták, és itt láttam egy szabad piaci rést, ahová benyomulhattam. A hölgy a pultnál nem beszél annyira magyarul, én meg még nem váltottam angolra, elment hát, és kiküldte a férjét, aki hungárabb, mint ő.
Megosztom
Amúgy mi mondható? -

Burger King - Allee Budapest

2018. áprilisban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. április 13.
Szóval, mit is mondhatnánk egy helyről, ahol általában a kínálat mindig ugyanaz, mint száz másik hasonló helyen? Hogy ez itt, éppen ma milyen. . . mint a gyorsétterem. Nem túl finom, nem túl olcsó, és hát egy életforma. Van benne valami, amiért időnként visszatér ide a gyámoltalan éhes.
Megosztom
2018. áprilisban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. április 12.
Kicsit nehéz étteremként értékelni a helyet, mert alapvetően nem eszegetni meg iszogatni járok ide, így nem azonosak az elvárásaim és tapasztalataim pl. egy cukrászdába betérő ínyenccel, nem is tudnám ugyanúgy az ételek és italok minőségét taglalni, vagy a személyzet viselkedését összehasonlítani nehezebb egy étkezőben történő rendeléssel vagy tálalással.
Megosztom
2018. áprilisban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. április 6.
Már régen is voltam kellemetlen tapasztalataim a hellyel. Többször tettem kísérletet, miután elég közel lakom, de elképesztő kalandok voltak. Amióta ez stílus és tulajdonosgárda, talán háromszor-négyszer megfordultam itt, és többször megfogadtam, hogy ide aztán többé soha.
Megosztom
2018. áprilisban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2018. április 4.
Nincs mit variálnom a korábbi véleményeken, nyolc különböző ember nem tévedhet akkorát, ez kétséget kizáróan ötös. Az elhelyezkedése, a belső kialakítása, a nem túl tolakodó, ízléses környezet, a kiszolgálás kifogástalansága, az ételek minősége, mind megérdemli, hogy szépen szóljunk róla. A választék nem túl nagy, de épen megfelelő.
Megosztom
Valamihez kapcsolódóan -

Burger King - Etele út Budapest

2018. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. március 26.
Már nem lakom errefelé (valamikor régen laktam), szóval, most nem gyakran taposom a környéket. Ha néha dolgom van a háziorvosi rendelőben, akkor erre jövök hazafelé a buszig, aztán van valami belső hívás, hogy nézzek be ide, ebbe a Burger Kingbe. Ez a legtöbbször délután van, néha 1-2 óra rendelőben való várakozás után, tehát akár meg is vacsorázhatok, amiért egyébként nem jönnék el ide egyébként.
Megosztom
És ezt miért nem? -

IKEA Budaörs Étterem Budaörs

2017. decemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2018. március 26.
Érdekes, hogy amíg a zuglói IKEA-ban sokan megfordultak és értékelték is, ezt az éttermet meg mindenki kihagyta idáig ezen az oldalon. Én szeretek idejárni. Néha-néha "ráéhezek" ama bizonyos húsgombócokra és egy-két havonta el is látogatok ide, egyedül, vagy valakivel.
Megosztom
A legjószívűbb ötös -

Gólya Presszó Budapest

2018. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. március 26. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Mit mást lehetne még erről írni, mint azt, hogy még ilyent, százat, ezret! Nem azért, mert nem igazán presszó, hanem inkább romkocsma, meg nem azért, mert azonnal megfog és nem ereszt, hanem inkább azért, mert olyan dolog összpontosul itt, amitől kiemelkedik száz puccos hely közül is! Itt fészkel a "Heti betevő" mozgalom a gólyákon kívül és amit csinálnak, az előtt földig le a kalappal!
Megosztom
2017. decemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. március 23.
Valaha ez volt az elsőszámú hely, ahová betértem az Auchan félkörben álló étkezőhelyei között. Mert nagyon szerettem a csípős csirkefalatokat. Azután beáldozott engem a cég, országosan megszüntette ezt a kiszerelést, maradt a sokkal unalmasabb, nem csípős többi. . azóta sokkal ritkábban térek be ide.
Megosztom
11 oldalon / 109 találat


TérképX