Ugor étterem értékelései

Értékelései
6
91
367
228
40
1
3406

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Ugor értékeléseit!

Olvasd el Ugor étterem értékeléseit!

Ugor értékelései

2019. októberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. október 22.
Nagyon aranyos kis hely! Csak bementem, mert útközben azért megfárad az ember néha, nem is tudom, milyen céllal, éppen az út mellett volt és éppen meg is lehetett állni. Akár evés is kerekedhet itt, gondoltam. . . de egy mosdó is nagyon rám fért már. Szóval betértem a sötét estében, és nagyon kedves hölgy fogadott!
Megosztom
Zánkán megéhezni -

Neked Főztem Zánka

2019. októberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. október 22.
Először próbálkoztam a parton. Nagy étterem, ülnek is a teraszon. De talán a tulajék, mert zárva. Lementem a strandra, valami büfé nyitva is volt, rögtön az első, egy darabig hallgattam is a zenét a verőfényben, de aztán nem tetszett mégsem annyira. Visszasétáltam a másik étteremhez, ahol kaptam ezt a tippet, menjek át az úton, végig, aztán balra és már csak egy-két száz méter.
Megosztom
Egy kanyart is megért -

Fenyves Vendéglő Pilis

2019. októberben, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2019. október 18.
Ma ezért visszafordultam egy elágazásnál, már jócskán letértünk a 4-esről, de mégis visszamentünk hárman, hogy ezt a helyet megtaláljuk. Az igazság az, hogy a kolléganőm hámozta ki a mobiljából, hogy menjünk ide. Délután, az ebédidőnek már vége, senki nem volt a helyen rajtunk kívül. Szelíd ősz van, a teraszon is lehet még ülni.
Megosztom
Egyszerű eszegető -

Nonno George Budapest

2019. októberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. október 18.
Az egyik étkezdében lekéstem az ebédidőt a Fehérvári úton, továbbsétálva akadtam erre a helyre. Nem tűnik fel, csak ha már előtte sétálsz. A sarkon van egy kis kínai, oda mentem volna, ez pedig pont előtte volt. Itt is megcsappant már a kínálat, hiszen délután volt, nem is rónám fel nekik. Különösebben nem örült nekem senki, de inkább enni jöttem.
Megosztom
Itt szorulni fogok -

Le Poulet Budapest

2019. októberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. október 15. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Bajban leszek, hogy tudnék két ilyen ásznak ellentmondani, alulértékelni, akiknek a nyomdokán jártam itt? Bejártam vagy másfél háztömböt és kerestem a napi szimatomnak megfelelő helyet. És erre akadtam. Grillcsirke van, hát legyen ma ez. Persze, amúgy többet ígért egy sima grillcsirkénél, de lássunk neki. Az étteremben senki, azaz rajtam kívül egy legény a kaja romjaival bíbelődött éppen.
Megosztom
Mibe kötnék bele? -

Punto Gelato Budapest

2019. októberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. október 9. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Semmibe. A Flogában ebédeltem azután átsétáltam a Puntoba, csak pár méter, a desszertért. Meglepően, a kissé pukkant környékhez képest meglepően kulturált hely, két bűbájos lány fogadott, tényleg nagyon kedvesek voltak, sütemény képzeltem meg egy kávét talán, kis türelmet is kértem, mert a választék kissé meghökkentett.
Megosztom
Ma ide görögültem -

Floga Grill Budapest

2019. októberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. október 9.
Voltam már itt, aztán csak néztem, hogy nem is értékeltem ezt a helyet. Hát akkor majd ma. Olyan sokfélét nem lehet enni, de ami adja magát, hát egy gyros tál mindennel. Igaz, hogy sok dolgot nem lehet választani, nincs ilyen, hogy ezt kérsz vagy azt kérsz, a kaja így komplett, ahogy adják és kész.
Megosztom
2019. októberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. október 8.
Az elfogultságom annak szól, hogy nehéz nem figyelembe venni a Jupiter Food célját, mint nemes ügy támogatóját. Fogyatékkal élők munkáját kiemelten támogatni ritka cselekedet. és mivel megkóstoltam és tényleg finom s volt, nem is érzem magam rosszul, ha ezt a helyet felértékelem. Az Allee mögött áll, a Váli utca felé, és még sokáig ott fog állni.
Megosztom
2019. októberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. október 7.
Hazafelé jöttem ebéd után és éppen azon törtem a fejem, hogy majd otthon iszom valamit, amikor jött ez. Pontosabban én jöttem a Móricz Zsigmond körtéren, ez meg itt állt. Sok cég volt már ebben a házban, hátha ez sikeres lesz. Teát árulnak, de elég érdekeset. Már több helyen van lerakatuk, itt most rábíztam a lányra, hogy mit ajánl, mit ad nekem, hát kitaláltuk a fekete áfonyásat.
Megosztom
Még a jobbik -

Madárfészek Budapest

2019. októberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. október 7.
Gondolkodtam. Most akkor mit minősítsünk fel, meg le. Jó helyen van, jobb, mint a legtöbb kínai büfé, amit ettem finom volt, ajándékba adtak egy levest, a kiszolgálás rendkívül enervált, a beltér viszonylag tágas, de nem túl kényelmes, tiszta és világos, nincs a nyomasztó kínai konyhaszag, olcsó az ebéd. Ma fafülgombát ettem pirított tésztával, ajándék csípős levessel és csípős káposztával.
Megosztom
37 oldalon / 367 találat


TérképX