Ugor étterem értékelései

Értékelései
7
151
524
336
70
1
4937

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Ugor értékeléseit!

Olvasd el Ugor étterem értékeléseit!

2021. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2021. június 15.
Szomjas voltam, meleg nap volt, le az útról, lássuk Bicskét, csak akad egy cukrászda. Egy bezárt cukrászdát találtam némi bolyongás után, meg valami pizzériákat, abból kettőt is, így aztán maradt ez a Sós perec pékség szemben egy Sparral, ahol viszont legalább parkoló volt.
Megosztom
Északnyugat -

Anker Étterem Gönyű

2021. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2021. június 15.
Nem akartam ott ebédelni, ahol a múlt héten, gondoltam, kimegyek Komáromból nyugat felé, ott van valami erdei csárda. Volt is, persze, de közben megvették koreaiak, és még nincs kész az átalakítás, még nem fogadnak. Egy koreai erdei csárda. . . Így aztán továbbhajtottam és így jutottam Gönyűre, ahol némi keresgélés után kikötöttem az Ankerben.
Megosztom
Megerősítés -

Leonidas Gyros Budapest

2021. júniusban, családjával járt itt
Értékelt: 2021. június 12.
Az első látogatás óta már negyedszer mentem ki ezért Kispestre, és azért ez már jelent valamit, azt hiszem. Érdemes eljönni ide akárhonnan. Száz gyroszos tapasztalat után már csak meg tudom ítélni, hogy hol jó ez és hol nem. A Leonidas még mindig tartja a csúcsot, ellentétben a hely megjelenésével, adottságaival a lakótelepszéli kis bódéval, ritka gasztronómiai kincs az itt tálalt étel!
Megosztom
Mai távolkelet -

Pho 'n Go Budapest

2021. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2021. június 11.
Ma úgy alakult, hogy innen hoztam haza ebédet. Tulajdonképpen nem ez volt a terv, de a környéken egy csomó étterem bezárt, többek között a Pasta Dost is, ahová készültem, de jobb híján most akkor ez akadt be. Kétféle levest és kétféle másodikat kértem (a nevüket nem jegyeztem meg, csak képről választottam, mint a siketnémák), szóval marhahúsos levesek voltak (nem Pho!
Megosztom
Ilyen is, meg olyan is -

Vámház Fogadó étterme Komárom

2021. júniusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2021. június 8.
Mondjuk, így összhatásában vegyes a benyomás. A monostori erődből kijövet feltűnt ez a létesítmény az út túloldalán. Valami vendéglátósnak látszott messziről. Közelítve még mindig kételkedtem, mert csak két nagy fagyis zászló volt kint, lehet, hogy csak egy cukrászda vagy büfé. . . egészen közelről már étteremnek tűnt, ki is van írva, egy próbát megér.
Megosztom
2021. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2021. június 7.
Néhány hónapja is, akkor kényszerből, most meg tudatosan indultam ebbe a húsboltba. Ebédet keresek, hazavinném. Sötét volt, talán áramszünet, ki is volt írva, hogy nem működik a terminál, hát, ez a kiindulási alap. Meglehetősen rosszkedvű hölgy bevállalta, hogy kiszolgál, morcosan vette tudomásul, hogy a megszokottnál szűkösebb kínálatból egy adag lencsefőzeléket, két csirkecombfilét, egy csirkemellet, és hagymás burgonyasalátát kértem.
Megosztom
2021. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2021. június 5.
Lássuk hát Bátonyterenyét! - kiáltottam az országúton, és azt hiszem, sohasem voltam még itt ezelőtt. Nos, olyan sokat nem vesztettem. De ez az étterem jó. A kiválótól ugyan elmarad, de nyugodt szívvel ajánlhatom bárkinek. Meleg nap van, a külső teraszt választottam.
Megosztom
2021. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2021. május 16. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Ahogy olvasom, évek óta jó ez sokaknak, hát, akkor nekem is jó. Sőt! Kezdünk újra étterembe járni, ezt csak úgy kiböktük magunknak autóból hazafelé jövet, elég bonyolult módon vissza is fordultam, hogy hátha végre egy jó vietnami! És az, bizony! A neve már nagyon régen nem Vietnami Speciális Melegkonyha, hanem "Hoan Nam- Viet Nam".
Megosztom
Néha a dolgok inkább romlanak -

Syriana 1 Gyros - Bocskai út Budapest

2021. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2021. május 13. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Azt nem tudom, hogy ez most azonos-e az ezen a helyen eddig lévő Syriana 1 Gyros-szal, de szerintem nem, a Google szerint Gyros Pizza Büfé, és én is egy kicsit másnak találtam a helyet, jobb emlékeim voltak róla. Szerintem egy éve nem ültem be sehová enni. . . most, két oltás, meg az un. nyitás után egy kicsit bátrabb vagyok, és végre itt egy jó gyrosos, ráéheztem, hajrá, próbáljuk meg!
Megosztom
2021. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2021. május 7. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Még mindig a kiszállítás. . . most akkor thai ebédet vadásztunk és Sawasdee lett a nyerő. Jó emlék, hajdani thai tanáromtól tanultam vagy 30 éve ezt a köszönést, szóval ez még hozzá is tett. A thai ételeket meg mindig egy kicsit jobban kedveltem, mint a kínait. A neten való bejelentkezés részben profi, részben kicsit macerás, azt az opciót nem találtam, hogy másnapra időre rendelni, így aztán maradt a mai rendelés, kb.
Megosztom
53 oldalon / 524 találat


TérképX