Ugor étterem értékelései

Értékelései
4
45
148
58
17
1
1309

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Ugor értékeléseit!

Olvasd el Ugor étterem értékeléseit!

Ugor értékelései

2018. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. június 15.
Voltam már itt, de valahogy elmaradt az értékelés, vagy mi. Hát ma is meglátogattam. Nem jársz sokkal jobban vagy rosszabbul itt sem, mint hasonló kínai gyorsbüfében. A kiszolgálás kedves, az egyik hölgy jobban ért magyarul, mint a másik, de kiegészítik egymást, a környék lakossága meg simán az élete részévé tette a hajdani könyvesbolt helyén működő kis kínai éttermet.
Megosztom
Kánikulában minden oázis -

Leonardo Fagyizó Budaörs

2018. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. június 14.
Ez a fagyizó egy országos főút mentén, egy körforgalom partján van. Csak ide, csak azért, hogy itt egyek fagyit, nem jöttem volna el, de így, hogy arra sétáltam, hát persze, mint szomjazó teve, azonnal. A város központjában van, a Templom tértől nem messze. Nagy adagot adnak, és a lány, aki kiszolgál, kedves volt.
Megosztom
Amúgy tényleg nagyon jó -

Raffaello Pizzéria & Étterem Budapest

2018. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. június 14.
Az időpont nem volt a legszerencsésebb, amikor betoppantam. Borús, esős, szürke idő, ráadásul feldúlt terasz, a légkondicionálót meg éppen szerelik szorgalmas mesterek. Létra, szerszámok. . . igényes kínálat, kopott hangulat. A kiszolgálás egyébként kifogástalan. Abszolút kommunikatív, kedves emberek, a vendégért vannak, nyilvánvaló.
Megosztom
2018. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. június 13.
Régen is voltunk itt, családdal, nem is egy rossz emlék. Ma csak úgy egyedül sétáltam erre, hát, ki nem hagytam volna. Mondjuk, nem frontálisan mentem be, hanem a hátsó ajtón. Így romantikusabb, a lépcsőkön, teraszokon át, de másrészt, mintha egy lakótelepi ház belső udvara lenne. . . a belső tér viszont elég kellemes.
Megosztom
Hát ez egy ilyen -

Örsi Bisztró Budaörs

2018. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. június 13.
Nem tudom, hogyan csinálják. Az összes üzlethez nőtt büfék, éttermecskék ugyanazt a dögunalmas kínálatot nyújtják, akármilyen nevű és akármilyen tulajdonosú üzletláncba mész be. Az ízetlen, sótlan rántott valamik, meg az ízetlen, sótlan kis köretke. . . na, itt még kiegészült viszonylag jó savanyúságokkal, ami azért pozitívum.
Megosztom
2018. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. június 11.
100 méterrel egy McDonald's után, 500 méterrel egy másik KFC előtt, hát csak a célforgalom. . . igaz, itt van KFC-Drive, szóval, autóból is lehet. De annyira azért nem jó, ha csak más ötleted nincs. A hangulatot egyébként csak fokozta vagy nem fokozta, hogy fogyasztás alatt a benti dolgozók spontán kórust alakítottak és valami ismert lakodalmas rockot nyomtak, elég hangosan és elég sokáig.
Megosztom
Vegán az árnyékban -

Deli's Vegán Bisztró Budapest

2018. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. június 8. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Kánikulai koradélután, árnyas mellékutca, üde felfedezés… Vegán bisztró, nem túl gyakori dolog, de azért valamilyen mértékben mégis egyre nagyobb tere van a kultusznak. Egy nem túl nehéz étel a melegben pont ideális. Általában koradélután járok mindenhová, nem éppen ebédidőben, így sokszor a napi kínálat vége marad nekem.
Megosztom
Észak és Dél -

Budai Parkszínpad Budapest

2018. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. június 6.
Mármint, hogy délszláv kajához északszláv sört inni magyar kánikulában, igazán stílusérzékre vall! És ezt éppen én találtam ki most… Szóval, van a Budai Parkszínpad. A régiek még emlékeznek a nyári előadásokra, amiket itt néztünk meg, bevallom nekem főként a tahiti táncos lányok ragadták meg a legjobban a fantáziámat, akiket többször is megcsodálhattunk itt.
Megosztom
Nahát, hogy ezt még nem -

Gondola Cukrászda Budapest

2018. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. június 5. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Ma is ott ettem egy fagyaltot út közben, azután eszembe jutott, hogy hányszor betértem már ide, értékeltem már ezt a helyet? Még fényképeim is voltak róla. . . és lám, még nem. Pedig azért pár szóra érdemes. Egy forgalmas tér sarkán van, megállókhoz közel, régi betérős, de külön azért, hogy valamit egyek vagy igyak, célzottan nem jönnék el ide.
Megosztom
Messze a jobbak közül való -

Planet Sushi - Allee Budapest

2018. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. június 4.
Mai eszegetésünk tárgya a legtávolabb-kelet, azaz most éppen Japán. Egyszerre mindenhol nem lehet enni, csak szépen, sorjában. . . A Planet Sushi elég feltűnő helyen van, az Allee oldalában. Csak szándékosan lehetne örökké elkerülni. Tulajdonképpen eléggé jó benyomást kelt.
Megosztom
15 oldalon / 148 találat


TérképX