Ugor étterem értékelései

Értékelései
4
37
88
39
10
1
499

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Ugor értékeléseit!

Olvasd el Ugor étterem értékeléseit!

Ugor értékelései

Jön, éhes, arra jár, eszik -

Viet Cuisine Budapest

2018. februárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. február 16.
Tegnap csak úgy éppen megéhezőben a Toldi mozi előtt továbbsétáltam pár métert és ezt találtam. Hopp, egy újabb vietnami büfé! De lehet, hogy csak ritkán járok errefelé. Akkor együnk itt. Pici, célnak éppen megfelelő, nagyobb tömeget ellátni nem tudó hely, de kedves, praktikus és gyors. Pénzt vigyél, kártyázni itt sem lehet.
Megosztom
2018. februárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. február 15.
Van, ami állandó, meg van, ami változik. Például ez a sarok is ilyen, az Újbuda Vásárcsarnok (vagy piac) hátsó sarka. Pár éve ki-be jár itt ilyen tulaj, olyan tulaj, szerencsét próbálni. Most is új volt ez nekem, kiderült, hogy pár hete nyitottak, bementem némi tapasztalatért és kajáért. Nem bántam meg!
Megosztom
Távoli kaják közel -

Indiai Curry Corner Budapest

2018. februárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. február 12.
Régebben már jártam itt párszor, de annyira nem voltam elragadtatva, hogy sűrűbben jöjjek. Nem is rossz, meg nem is annyira jó hely. Néha muszáj megkóstolni valami egzotikusat is, az ember egy kíváncsi állat. És végül is, nem egy rossz választás ez sem. Az idők folyamán nem változott lényegesen a kínálat, ugyanaz a pult, hát akkor valami currys vagy kesudiós valamivel valamit.
Megosztom
Először és utoljára -

Adam Gyros - Fehérvári út Budapest

2018. februárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. február 9.
Elmentem már párszor mellette, néha be is néztem volna, de éppen akkor sokan voltak. Gondoltam, nem véletlenül. . . nagy mecsettel van szemben, hát nyilván "szakértők" járnak ide, akik ismerik a módját. Most szinte senki nem volt, egy arab sráccal beszélgetett a tulaj arabul, és szemmel láthatóan élénk is volt, de amikor én jöttem sorra, leeresztett és nem érdekeltem igazán.
Megosztom
Attól függ, miért jössz -

Retró Faló Kifőzde Budapest

2018. februárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. február 1.
Persze, ha úgy jössz be, hogy hááá, étterem, hozom a nagy igényt a hónom alatt, akkor nem. De ha úgy, ami ki is van írva, hogy ez egy retro kifőzés, akkor teljesen korrekt. Nem túl vidám belépni ide, van valami árny, a retrón túl, de aztán megbékélsz vele. A választék nem túl széles, de nem baj. Ami van, az ehető és elfogadható áron kínálják.
Megosztom
2018. januárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. január 11.
Az utóbbi időben 1-2 hetente biztos ettem valahol egy Pho-t, talán jobban esik így a hűvösebb napokon. A Villányi útra még nem jutottam el, de tegnap este egy társaságban ajánlották, gondoltam, na, menjünk, phoba szerencse! Hát. . . nem annyira. Mondjuk, éppen a határán billeg annak, hogy ajánljam vagy sem ezt a helyet másoknak. . .
Megosztom
A másik ugyanott -

Hai Nam Pho Bistro Budapest

2017. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. november 16.
Van ez a két étterem, ugyanazon a címen. Mindkettő vietnami és semmi közük egymáshoz. Állítólag. Az egyik – ez – általában tele van mindig, azért a másikba szoktam bemenni. De ma teszteltem ezt is. Nem főidőben, hely, mint a tenger. Kb. a két terem 80%-a üres volt. Itt nem köszöntem hangosan, mint a másikban. Nem baj, ettől még jó lehet.
Megosztom
2017. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. október 21.
Azon dolgoztam ma, hogy valahová odaérjünk, ahol ma pho-t eszem, és lőn. Az Október huszonharmadika utca 27. szám alatt két vietnami étterem is van, úgy tűnik, egyik a másiktól független, picikét eltérő kínálattal. Mi a híd felőlibe ültünk be, itt voltak kevesebben. A pho jó volt, kiegészítő ízek is jártak hozzá, a rizses rákkal is meg voltam elégedve, kis szójával leöntve még jobbra sikeredett.
Megosztom
2017. októberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2017. október 19.
Nem a fagyizó nosztalgia, csak a város meg az utca. Meg a helyzet. Apa megy vasárnap a napsütésben sétálni két fiával és gondol egyet, és vesz egy fagyit a gyerekeknek. Csak az a más, hogy az apa (én) 65 éves, a nagyobb gyerek meg 40, a kisebbik is közelebb a 30-hoz. . . de a fagyi az stimmel. Olasz fagyizó, törtmagyarul beszélő fagylaltossal, korrekt fagylalttal.
Megosztom
Szinte kötelező megállnom itt -

20 Cafe Falatozó Nagyvázsony

2017. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. október 19.
Ahányszor csak erre vezet a sors, itt mindig megállok. Több oka is van ennek. Budapesttől a Balaton felé már eltelt annyi idő, hogy jó lenne találni egy mellékhelyiséget, és ha ebédelni még/már nem is, vacsorázni még nem is, szóval bekapni egy falatot, inni egy üdítőt, kávét, ideális hely. . .
Megosztom
9 oldalon / 88 találat


TérképX