Tájház Bakonyjákó

Kihagyható
Időpazarlás
Érdekes

1 vélemény
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Kristály Hotel Konferencia & Wellness Ajka - Nyugdíjas pihenés
Kristály Hotel Konferencia & Wellness Ajka
59.900 Ft / 2 fő / 2 éjtől reggelivel
Hunguest Hotel Helios Hévíz - Legjobb ár all inclusive ellátással a hévízi Hunguest Heliosban
Hunguest Hotel Helios Hévíz
96.960 Ft / 2 fő / 2 éjtől all inclusive ellátással
Villa Plattensee Vonyarcvashegy - Legjobb ár
Villa Plattensee Vonyarcvashegy
27.500 Ft / 2 fő / éjtől büféreggelivel

Tájház Bakonyjákó vélemények

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 933 városban járt márFelfedező - 2935 helyen első értékelőNépszerű író - 317 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 59153 feltöltött kép
Érdekes 2025. június 5.egyedül járt itt
Tájházba járni jó, én meg, különösen akkor, ha ilyen igazi sváb tájházakról van szó, hát vevő vagyok erre. Na jó, de a tájház általában zárva van, nem ül ott a kapuban senki, mi legyen? Van néhány telefonszám az ablakban. Nosza! Kedves hölgy felveszi, jaj, sajnálja, most nem ér rá, hát fontos dolga van, el kell neki menni.
Tájház Bakonyjákó - EgyébTájház Bakonyjákó - EgyébTájház Bakonyjákó - BelsőTájház Bakonyjákó - EgyébTájház Bakonyjákó - BelsőTájház Bakonyjákó - EgyébTájház Bakonyjákó - EgyébTájház Bakonyjákó - EgyébTájház Bakonyjákó - EgyébTájház Bakonyjákó - EgyébTájház Bakonyjákó - EgyébTájház Bakonyjákó - BelsőTájház Bakonyjákó - EgyébTájház Bakonyjákó - EgyébTájház Bakonyjákó - EgyébTájház Bakonyjákó - Külső képTájház Bakonyjákó - Külső képTájház Bakonyjákó - Külső képTájház Bakonyjákó - EgyébTájház Bakonyjákó - BelsőTájház Bakonyjákó - BelsőTájház Bakonyjákó - EgyébTájház Bakonyjákó - EgyébTájház Bakonyjákó - EgyébTájház Bakonyjákó - EgyébTájház Bakonyjákó - EgyébTájház Bakonyjákó - EgyébTájház Bakonyjákó - Egyéb
Még több kép (25 db) >>