DEndre: Nem rossz hely, de nem is kiemelkedő - Fenyves Szálloda & Konferencia Központ étterme Baktalórántháza

Hová utazol mostanában? Válassz az Ittjártam.hu segítségével!    Nyaralás >>  |  Wellness >>
Értékelést írta:
29 szállásértékelés 284 városban járt
2598 étteremértékelés 1497 hasznos szavazat

Ajánlom a helyet másoknak is!

Nem rossz hely, de nem is kiemelkedő

2013. áprilisban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2014. április 18. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Ki hogy van vele, mi megijedünk inkább, amikor azt látjuk, hogy egy étlapon minden ételt megszámoznak és meg sem állnak kétszázig. Ellentétben sok ínyenccel, szeretem, ha van választék egy helyen és kifejezetten idegesít, ha 2-3-4-5 fogásból kell választanom. (Vannak persze kivételek, az Olimpiába bármikor visszamennék szívesen kiválasztani 6 fogásból hármat.) De amikor annyi alapanyagból kínálnak töméntelen fogást, hogy azt lehetetlen megoldani fagyasztó nélkül, akkor az inkább taszít, mint vonz.
A Fenyő hotelben ilyen gigantikus étlappal dolgoznak, de becsületökre legyen szólva, állott ízű étellel nem találkoztunk. Időben megkaptuk az egyes fogásokat, a kiszolgálás nemcsak gyors volt, de kedves is. Elfogadható a borválaszték, bár elég kevés bort tartanak kimérve. A konyha megszokott, sablonos, a desszertfront a palacsinta-somlói-gesztenyepüré hármas paradigmáján belül marad.
Az árak meglepően kedvezőek, tavaly tavasszal voltak főételek (!) 1000 forint alatt. (Gondolom sokat nem emelkedtek azóta az árak. Persze tésztaételekről van szó, sztrapacska, derelye, spagetti, de akkor is, egy négy csillagos hotelben ez mindenképpen kedvező ár.)
Az ízek és az alapanyagok rendben voltak, aki nem vár kulináris csodát, még kellemesen is meglepődhet. Értékeltük, hogy a rántott hagymakarikát nem mirelitáruból készítették s a hal sem volt pangasius, mint oly sok helyen. Összességében szerettünk itt lenni, de ha még arrafelé vetődünk, inkább megnézünk valami más helyet. Bár az is lehet, hogy visszamegyünk és eszünk pár fogást, amit nem próbáltunk ki, például szarvaspörköltet vagy vaddisznósültet. De a cipóban sült csülök sem szól rosszul.

Ennyire tetszett: Átlagos
Ételek / Italok: Átlagos
Kiszolgálás:
Hangulat: Átlagos
Ár / érték arány:
Tisztaság:

Fényképek:
Nem rossz hely, de nem is kiemelkedő - Fenyves Szálloda & Konferencia Központ étterme Baktalórántháza

Az értékelést az Ittjártam.hu egy regisztrált felhasználója írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.

Hasznos volt ez az értékelés?    Igen Nem

Szeretnéd követni DEndre felhasználót?    Igen

Cím
4561 Baktalórántháza
41. sz. főút, 27-es kilométerkő

Vélemények DEndre felhasználótól

2020. május 21.
Idén februárban két közeli jóbarátommal ismét beültünk a Neked csak 8 nevű egységbe. Valójában nem az én ötletem volt, én inkább engedtem a baráti unszolásnak, minden esetre jó ötletnek tűnt itt kivárni a délutáni szünet végét és a helytől nem messze működő Kicsi Japán esti nyitását. Dead...

2020. május 21.
Vidám fiúk A Vidám fiúk egy rendkívül hangulatos „fával bélelt” kocsma Debrecen külvárosában. A kiszolgálás is kedves. Az italválaszték sok meglepetést nem tartogat, sörtémában a nagyiparinál is nagyiparibb Heineken vonalat nyomják, abból viszont tartják a jobbacskákat, melyek...

2020. május 21.
Ibrány több mint 6000 fős Árpádkori település, amiről bevallom, nem hallottam, amíg nem utaztam át rajta. Megálltam egy útmenti sörözőben egy almafröccsre. Ez volt a Tavasz nevű egység. S ha már ittam almafröccsöt, 150 forint volt vettem elvitelre egy üveg Drehert is, erre 300-at fizettem. Mintha...