Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Nem rossz hely, de nem is kiemelkedő

Fenyves Szálloda & Konferencia Központ étterme BaktalórántházaFenyves Szálloda & Konferencia Központ étterme Baktalórántháza a térképen

Átlagos 2013. áprilisban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2014. április 18.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Ki hogy van vele, mi megijedünk inkább, amikor azt látjuk, hogy egy étlapon minden ételt megszámoznak és meg sem állnak kétszázig. Ellentétben sok ínyenccel, szeretem, ha van választék egy helyen és kifejezetten idegesít, ha 2-3-4-5 fogásból kell választanom. (Vannak persze kivételek, az Olimpiába bármikor visszamennék szívesen kiválasztani 6 fogásból hármat.) De amikor annyi alapanyagból kínálnak töméntelen fogást, hogy azt lehetetlen megoldani fagyasztó nélkül, akkor az inkább taszít, mint vonz.
A Fenyő hotelben ilyen gigantikus étlappal dolgoznak, de becsületökre legyen szólva, állott ízű étellel nem találkoztunk. Időben megkaptuk az egyes fogásokat, a kiszolgálás nemcsak gyors volt, de kedves is. Elfogadható a borválaszték, bár elég kevés bort tartanak kimérve. A konyha megszokott, sablonos, a desszertfront a palacsinta-somlói-gesztenyepüré hármas paradigmáján belül marad.
Az árak meglepően kedvezőek, tavaly tavasszal voltak főételek (!) 1000 forint alatt. (Gondolom sokat nem emelkedtek azóta az árak. Persze tésztaételekről van szó, sztrapacska, derelye, spagetti, de akkor is, egy négy csillagos hotelben ez mindenképpen kedvező ár.)
Az ízek és az alapanyagok rendben voltak, aki nem vár kulináris csodát, még kellemesen is meglepődhet. Értékeltük, hogy a rántott hagymakarikát nem mirelitáruból készítették s a hal sem volt pangasius, mint oly sok helyen. Összességében szerettünk itt lenni, de ha még arrafelé vetődünk, inkább megnézünk valami más helyet. Bár az is lehet, hogy visszamegyünk és eszünk pár fogást, amit nem próbáltunk ki, például szarvaspörköltet vagy vaddisznósültet. De a cipóban sült csülök sem szól rosszul.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:
Tisztaság:
Fényképek (1)
Fenyves Szálloda & Konferencia Központ étterme Baktalórántháza - Külső kép
Népszerű szállások a környéken
Termál Apartman Panzió Nyírbátor - Augusztus 20.
Augusztus 20.
08.15-20.
Termál Apartman Panzió Nyírbátor
22.500 Ft / 2 fő / éj-től ellátás nélkül
Hunguest Hotel Sóstó Nyíregyháza - Sóstó - Legjobb ár fürdőbelépővel
Legjobb ár fürdőbelépővel
2024.12.20-ig
Hunguest Hotel Sóstó Nyíregyháza - Sóstó
110.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Szabolcs Vezér Panzió Szabolcs - Napi árak reggelivel
Napi árak reggelivel
2024.09.09-ig
Szabolcs Vezér Panzió Szabolcs
27.000 Ft / 2 fő / éj-től büféreggelivel