Összességében jó élmény

Kerekes Pince BalatonalmádiKerekes Pince Balatonalmádi a térképen

2025. júliusban, családjával járt ittÉrtékelt: 2025. július 12.
Ízletes, házias tyúkleves, korrekt, jóízű velő a gyenge minőségű kenyéren, az aszalt paradicsomkrém jó, a hummusz és a tonhalkrém gyengécske, a rukkola fonnyadozófélben, a mellé adott pirítós egyszerű minőségű kenyérből készült.
A császárhús bőre nem ropog, de ez a fogás jól kitalált és ízletes. A somlói lehetne szaftosabb, a sárga krém több, de így is átlag feletti.
A saját pince borai egész jók. Néhány Balaton környéki kézműves sör elférne a választékban.
A kiszolgálás formálisan udvarias, de mosolyt nem láttunk, míg ott voltunk. A 12 százalékos szervizdíjat nem tartottuk indokoltnak.
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:

Kerekes Pince további értékelései

2023.08.26a párjával
Egy meleg nap végén tértünk be az étterembe. Nagyon jó helyen van. Árnyas, természetközeli hely. Nagyon kedves személyzet. Nem túl nagy, de anmnál finomabb választék. Külön napi ajánlattal. Abból választottunk. Meg voltunk elégedve a mennyiséggel és az ízzel is. Ajánlom mindenkinek. A szöllő...
Hunguest Hotel Bál Resort Balatonalmádi - Legjobb ár félpanzióval
Hunguest Hotel Bál Resort Balatonalmádi
48.000 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval
Danubius Hotel Annabella Balatonfüred - Félpénzes ajánlat hajókázással a Balatonon
Danubius Hotel Annabella Balatonfüred
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - Kedvezményes ajánlat teljes előrefizetéssel