Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Svédasztal ez nekik?

Hotel Monopoly BalatonalmádiHotel Monopoly Balatonalmádi a térképen

Gyenge 2014. júniusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2014. augusztus 19.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Becsapva érzem magam
Idén nyáron egy fontos évfordulót szerettünk volna megünnepelni és ezt a szállodát választottuk.A csomagban svédasztalos étkezést ígértek ünnepi reggelivel. Minden étkezésnél úgy felhúztam magam, hogy beárnyékolta az egész ünneplést.
Reggelinél hamar elfogyott az a pár választék (tojásrántotta, virsli, margarin, sajt, és a leggyengébb sonka, szalámi, müzli).
Mindent kérni kellett és némi várakozás után legtöbbször "sajnáljuk elfogyott" választ kaptuk.De elfogyott a majonéz, a tej, a paradicsom, a kifli, a kalács és az utolsók már csak lekváros kenyeret kaptak.Borzalmas kávé,nincs választék üdítőből és teából sem. Mindez már reggel 9-kor. És ha később megyek reggelizni?
A svédasztalos vacsora: 2-2 féle leves és második. A desszertet kérni kellett mert csak 1 adag járt személyenként.
Első este kukoricamálé ami nagyon rossz volt, második este gombóc, harmadik este palacsinta. Üdítő, víz semmi (ha fizetsz jó drágán), gyümölcs, kenyér semmi.
Utolsó este "kimaradt a svédasztal" mondván 10 fő alatt nincs svédasztal, amiről elfelejtettek tájékoztatni. Borsóleves, kakukkfüves csirkemell. A dühtől amit akkor éreztem az étvágyam is elment. Ez Svédasztal?
Másik negatívum, hogy a szálloda előtt zakatol el a vonat és ez főleg reggel zavart. A zuhanyzón nincs ajtó és tocsog az egész fürdőszoba.
A wellness jó, a kert szép de mindezt beárnyékolta a kaja.
Sajnálom, hogy őket választottam, én nem ajánlom senkinek!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Átlagos
Tisztaság:
Ár / érték arány:Átlagos
Kényelem:Átlagos
Szolgáltatások:
Étkezés:Szörnyű
Elhelyezkedés:Átlagos

Hotel Monopoly további értékelései

2023.08.06a párjával
Átlagos
Jó: a szoba tágas, kényelmes, tiszta, működik a légkondi. nem jó: nem lehetett TV-t nézni a szobában az 5 nap alatt, amíg ott voltunk. A beltéri medence vize hideg, nem fürdésre való. A péntek és szombat este nem svédasztal volt, hanem rendelésen alapuló vacsora. Pénteken 30 percet vártunk egy...
2014.06.24barátokkal
Tavaly nyáron jártam náluk, nem nagy szálloda de a parton van ,ez jó. Nyugis , család barát, nem zajos(bár telt ház volt az autókból ítélve). A napozó rész/part gondozott,szép ápolt kert(nekem fontos),van hely ,nem kell nyomorogni egymás hegyén hátán,kényelmes napozóágyak vannak.Fürödni nem...
2014.06.11a párjával
Kiváló
Ket alkalommal toltottunk kellemes nyari napokat ebben a szalloban.Nagyon megtetszett hogy kis csaladias es sajat partja van nem kell a tomegben strandolni. Nagyon kedves a szemelyzet, gyors a kiszolgalas. Nagyon szep a park,gondozott a fu es nagyon tetszett hogy nyugagyakon lehetett napozni....
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Bál Resort Balatonalmádi - Legjobb ár félpanzióval
Legjobb ár félpanzióval
2024.12.24-ig
Hunguest Hotel Bál Resort Balatonalmádi
88.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Holiday Hotel Csopak - Előrefizetési kedvezmény
Előrefizetési kedvezmény
05.31-09.08.
Holiday Hotel Csopak
27.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Danubius Hotel Annabella Balatonfüred - Hajókázás a Balatonon
Hajókázás a Balatonon
04.22-10.11.
Danubius Hotel Annabella Balatonfüred
57.750 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval