Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

ebédeltem volna....(ami logikus elvárásnak tűnik egy étteremben)

Paletta Bistrobar & Vinoteca BalatonboglárPaletta Bistrobar & Vinoteca Balatonboglár a térképen

Szörnyű 2018. júniusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2018. június 28.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Az ételről sajnos nyilatkozni nem tudok......odáig nem jutottunk. Az egységbe belépve illemtudóan, hangosan köszöntem, ahogy azt gyermekkoromban tanították .....úgy látszik csak nekem, mert senki sem viszonozta (pedig a pultnál vígan társalgott az egyenpólós népes társaság ). A második asztalnál, jól látható helyen telepedtem le, miután kiszolgáltam saját magam egy étlappal. Ezután következett a több mint fél órás (türelmes vagyok) várakozás, hogy az előbb említett vígan viháncoló népes társaság közül hátha megkérdezi valaki, hogy csak ücsörögni jöttem be, vagy puszta véletlenségből fogyasztani is szeretnék valamit.
Sajnos ez nem történt meg......., annak ellenére, hogy rajtam kívül csupán egyetlen asztalnál ült két ember (tehát nem szakadtak bele a nagy munkába).
Végül csalódottan vettem tudomásul, hogy ez nem az a hely ahol azt szeretnék, hogy itt hagyjam a pénzem......... ezért hát távoztam (köszönni kifelé is csak én tudtam).
Így hát ajánlom a helyet mindenkinek aki szeretné pihentetni kicsit megfáradt végtagjait és nem akarja, hogy közben ostoba kérdésekkel zaklassák (.....mondjuk, hogy kér-e valamit?).
....ez legalább ingyen volt.....
Milyennek találod ezt az értékelést?
Kiszolgálás:Szörnyű
Hangulat:Kiváló

Paletta Bistrobar & Vinoteca további értékelései

2017.08.23a párjával
Gyenge
Tavaly voltunk itt először. Nagyon sokat vártunk az ételre . 3 asztaltársaság is távozott ezalatt a kb. 1 óra alatt, mert nem volt türelmük/idejük kivárni amíg kiszolgálják őket. Mi kitartóak voltunk. A padok kényelmetlenek, a személyzet fásult, és cseppet sem kedves. Az étel átlagos. (A...
2016.07.26családjával
Gyenge
Családdal eldöntöttük, hogy elnézünk Balatonra egy gasztronómiai túrára. A déli partra mentünk, megnéztük az interneten, hogy mely helyeket ajánlják. Délen sokkal kevesebb a különleges étterem/bisztró mint Északon, de egyet azért találtunk, a Palettát. Izgatottan vártam milyen lehet a bazalt...
Népszerű szállások a környéken
Boróka Vendégház Balatonlelle - Legjobb ár
Legjobb ár
06.01-09.01.
Boróka Vendégház Balatonlelle
199.500 Ft / 8 fő / 3 éj-től ellátás nélkül
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
59.823 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Holiday Hotel Csopak - Előrefizetési kedvezmény
Előrefizetési kedvezmény
05.31-09.08.
Holiday Hotel Csopak
27.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval