Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Szuper családi nyaralás

Valéria Apartmanok BalatonboglárValéria Apartmanok Balatonboglár a térképen

Kiváló 2014. júliusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2014. augusztus 11.
Ajánlom a helyet másoknak is!
3 kicsi gyerekkel felszerelt család vagyunk, a Valéria Apartman felső apartmanját foglaltuk el egy hétig, miközben barátaink (2 kicsi gyerekkel) voltak a földszintiben. A ház Balatonboglár egy csendes utcájában helyezkedik el, a kilátódomb mögött. Forgalom szinte semmi nincs, viszont a strandra (a kicsi gyerekek miatt) mindig autóval mentünk - de így sem több 5 percnél eljutni a Platán strandra (a lellei Napfény strand 10 perc). Lellei Aldi 5 perc, boglári dm 8 perc, boglári TESCO 10 perc. Gyógyszertár 2 perc, orvosi rendelő 2 perc (egyik sem kellett, szerencsére). Boglári bobpálya és kalandpark 2 perc.

A földszinti apartman két hálószobás (de külön nappali nincs), mindkettőben franciaágy, a hálószobák, a konyha és a fürdőszoba nagyon szép, utóbbiban sarokkád és zuhanykabin is van. Az étkező bútorai régebbi stílusúak, de összességében nagyon klassz apartman. Az emeleti apartman két hálószobával és egy nappalival bír, előbbiekben franciaágy, utóbbiban kihúzható kanapé. A fürdőszobában kád van. A nappaliból egy jókora erkélyre juthatunk, az ajtó fölé kitekerhető napernyőt szereltek. A bútorok itt kicsit régebbiek, mint a földszinten, de ez az apartman is nagyon kényelmes. Valamennyi hálószobaablakon van redőny, és a legtöbb ablakon szúnyogháló is (kivétel az erkélyajtó és a fürdőszobában két ablak). Az emeleti konyha/étkező ablakain sötétítőfüggöny van. Az emeletről egyedül a klíma hiányzik, de ennek a beszerelése is tervbe van véve. Van helyette egy mennyezeti ventilátor az étkezőasztal felett, illetve egy kis szobai ventilátort is kaptunk. Sok tároló-, rakodóhely van, kényelmesen el lehet férni mindkét lakrészben.
A kert szép, gondozott, de nem hatalmas. Jut benne hely egy hintaágynak és egy kerti grillnek is. A kert közepén hatalmas meggyfa áll, rajta kötéllétra és gyűrű a gyerekek nagy örömére.
A háziak nagyon kedvesek, segítőkészek és korrektek. Grillezésünkhöz adtak kölcsön grillbegyújtó folyadékot (egy liter feleslegesen sok egy grillezéshez), számlát pedig kérés nélkül adtak. A garázsból kialakított külön lakrészben laktak ott-tartózkodásunk alatt és még a gyerekek esetenkénti tombolását sem bánták.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Kényelem:
Szolgáltatások:
Elhelyezkedés:
Fényképek (5)
Valéria Apartmanok Balatonboglár - Külső képValéria Apartmanok Balatonboglár - Medence/kertValéria Apartmanok Balatonboglár - SzobákValéria Apartmanok Balatonboglár - SzobákValéria Apartmanok Balatonboglár - Külső kép
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Boróka Vendégház Balatonlelle - Legjobb ár
Legjobb ár
06.01-09.01.
Boróka Vendégház Balatonlelle
199.500 Ft / 8 fő / 3 éj-től ellátás nélkül
Holiday Hotel Csopak - Előrefizetési kedvezmény
Előrefizetési kedvezmény
05.31-09.08.
Holiday Hotel Csopak
27.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Villa Plattensee Vonyarcvashegy - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.09.29-ig
Villa Plattensee Vonyarcvashegy
25.080 Ft / 2 fő / éj-től büféreggelivel