Érdekes
2025. májusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2025. május 5.Ajánlom a helyet másoknak is!
Hát ez aztán tényleg egy nagy kacattár! De igazán szórakoztató! Amúgy egyre több helyen vannak az országban ilyen-olyan retromúzeumok, a legtöbb helyen ezt a sok helyet foglaló, használhatatlan vacakot kivágják a lakásból lomtalanításkor, és egyszerűen gond az eltávolítása, máshol meg összegyűjtik, kiállítják... azután az van, hogy a tájházban a mai felnőttek se nagyon tudják már, hogy mi az a tiloló, rokka vagy szövőszék, a retromúzeumokban meg a mai gyerekek, fiatalok csodálkozhatnak el, hogy mi a kányát csináltak az öregek egykor ezekkel az izékkel. Én élvezem az ilyeneket, jó kis móka. Retro múzeumban retro hölgy fogadott, nem nagyon tud visszaadni nagyobb címletű papírpénzből, kártyás fizetés meg nincs, szóval így kezdődik. Aztán retro urak is vannak benne elvétve, valamit szerelnek, gitároznak, de jó a hangulat, tulajdonképpen egy nagy mosoly/nevetés az egész. Rákosi meg Lenin is kacat lett, reméljük, előbb vagy utóbb az összes szentek, királyok, grófok is azok lesznek. A benti minden kacat után az udvaron autók, szintén retrokacat, szinlén idéz valamit. Aztán csak rajtad múlik, hogy mennyi időt akarsz itt eltölteni.
Fényképek (55)
Még több kép (45 db)