Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Retro nyaralás bája és veszélyei

Hotel Kiss Family BalatonföldvárHotel Kiss Family Balatonföldvár a térképen

Átlagos 2019. júniusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2019. július 27.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
A Hotel Kiss Family egy retro szálláshely, ez már a képekből is kiderül. Ennek van bájos oldala is, de számos zavaró dolgot is tapasztaltunk ottlétünk során, amik miatt összességében nem éreztük jól magunkat.
Becsekkoláskor előre ki kell fizetni a szállás díját, ami meglehetősen szokatlan, az IFÁ-t csak készpénzben fogadják el. Számlát nem kaptunk.
A szobánk koszos volt, az ágynak kissé áporodott, büdös szaga volt, a zuhanyzó az a típus, amibe papucs nélkül nem áll be az ember. A WC kifolyó pár nap után szivárogni kezdett, ekkor vettük észre, hogy már eleve szigszallaggal van körbetekerve. Mikor szóltunk, újabb szigszallaggal látták el és törülközőt tettek alá, hogy megállítsák a szivárgást. A szobában nem volt légkondi - ezt előre tudtuk -, de azért egy ventillátort betehetnének a nyári szezonra. A melegen az se segített, hogy téli ágynemű volt bekészítve. Szúnyogháló nincs, ez abból is látszik, hogy a falat és a plafont lecsapott szúnyogtetemek tarkítják. Hűtő nincs, két nagy közös hűtő van kitéve a folyosóra, a szobákban a házirend szerint tilos étkezni. A szobában található házirend egyébként csupa olyan szolgáltatást sorol fel, amik a valóságban nem léteznek, pl. lehet kérni ébresztést, de közben nincs telefon a szobában. A szobához nincs pótkulcs, így ha nem adjuk le a nap folyamán, biztos, hogy se takarítás, se törülköző csere nincs - mint ahogy nem is volt az ott töltött idő alatt.
Pozitívum a szobával kapcsolatban, hogy tágas, viszonylag tiszta erkély tartozik hozzá, a nyílászárók újak és jól szigetelnek - erre szükség is van, hiszen nagyon közel vannak a vonatsínek. A szoba falai is meglepően jól szigetelnek, nem tapasztaltunk áthallást, pedig ez drágább hoteleknél is probléma szokott lenni.
A reggelivel sem volt különösebb problémánk, viszonylag bő választék (rántotta, bundás kenyér, virsli, tejbegríz, dinnye stb.), finom ételek, a reggeliztető személyzet udvarias és készséges. A kávégép kezdetben ihatatlan, keserű löttyöt készített, de pár nap múlva szerelésen eshetett át, mert utána már abszolút iható volt a kávé.
A személyzet viselkedésével, hozzáállásával voltak problémáink. A takarítók hangosan anyáztak a szomszédban, hogy milyen kosz van. Kicsekkolás előtt 10 perccel bekopogtak, és mikor ajtót nyitottunk, őszinte csalódással vették tudomásul, hogy mi még ott vagyunk. Ha végeznek egy szobával, két emelettel feljebbről leüvöltenek, hogy "kész van." A recepciós hangosan oktatja ki a váltást arról, hogy ameddig a vendég nem tejel, nincs kulcs. Arról, hogy jól éreztük-e magunkat, se közben, se távozáskor nem érdeklődtek.
Összességében, ha csak aludni jár oda az ember, de a napját máshol tölti, akkor elmegy, más esetben viszont sajnos nem ajánljuk.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Átlagos
Tisztaság:Szörnyű
Ár / érték arány:Átlagos
Kényelem:Gyenge
Szolgáltatások:Gyenge
Étkezés:
Elhelyezkedés:

Hotel Kiss Family további értékelései

2015.03.23családjával
Átlagos
Nemrégiben töltöttünk el egy hetet ebben a szállodában. Inkább munkásüdülőnek mondanám. Kis, családias, a személyzet egy személyben minden, takarító, recepciós, felszolgáló. Igazi szociszállóra emlékeztet berendezésben, üzemeltetésben, kajaválasztékban. Jó helyen van, a tótól csak egy vasútvonal...
2014.08.13gyerekekkel
Szörnyű
Tényleg jó helyen van, de körülbelül ennyiben ki is merül a pozitívum. Bár azt írják, hogy minden szoba erkélyes, ez nem igaz. A szobák koszosak, a babaágy émelyítően pisiszagú, a törölközők dohosak és büdösek, a reggeli nagyrészt undorító volt. Alig vártuk, hogy eljöhessünk végre. Pedig nagyon...
2013.08.06gyerekekkel
A rendezett, bekerített, karbantartott szabad strand tényleg közel van, egy vasúti töltést meg kell mászni útközben. A szálloda rendezett, bár ottjártunkkor a takarítók nem remekeltek, többször kellett kérnünk, hogy az erkélyt is legyenek szívesek takarítani. Az extra kéréseinket igyekeztek...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hotel Anna Villa Balatonföldvár - Kedvező ajánlat
Kedvező ajánlat
2024.12.21-ig
Hotel Anna Villa Balatonföldvár
32.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Holiday Hotel Csopak - Előrefizetési kedvezmény
Előrefizetési kedvezmény
05.31-09.08.
Holiday Hotel Csopak
27.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Villa Plattensee Vonyarcvashegy - Legjobb ár
Legjobb ár
04.26-09.29.
Villa Plattensee Vonyarcvashegy
25.080 Ft / 2 fő / éj-től büféreggelivel