Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Páratlan sütemények tárháza

Bergmann Cukrászda BalatonfüredBergmann Cukrászda Balatonfüred a térképen

Kiváló 2016. januárban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2016. január 27.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Évek óta visszatérő, elégedett vendégeknek számítunk egész évben. A Petőfi utcán található cukrászdába térünk be mindig ha süteményt kívánunk meg illetve innen rendeljük a család tagjainak születésnapi tortáit minden évben. Abszolút elégedettek vagyunk, rossz szájízzel még nem távoztunk innen, ami a cukrászati termékeket illeti.
A kiszolgálás lehetne kedvesebb és közvetlenebb, mert sajnos inkább fegyelmezett és gépies a jellemző. A felszolgálás az, ami nyáron hagy kivetnivalót. Undok, lekezelő, flegma (ez a jelző kimondottan egy férfi felszolgálóra igaz). Nyáron szinte minden héten betérünk, úgyhogy elég sűrűn volt alkalom, hogy ő szolgált fel és soha egy alkalommal sem volt mondható az, hogy kedves lett volna. Köszönés nehezen jött ki a száján, azon kívül viszont tényleg semmit nem mond. A fizetéskor is csak leteszi a blokkot és nekünk kellett kihámozni mennyit is fizetünk. Az ilyen alkalmazott ne is várja, hogy jattot fog kapni!
Természetesen minket nem tántorít el a viselkedése, hisz nem miatta megyünk, így maradunk továbbra is hű vendégek.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Gyenge
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (1)
Bergmann Cukrászda Balatonfüred - Étel/ital

Bergmann Cukrászda további értékelései

2019.08.04gyerekekkel
Kiváló
Az idén is teszteltük a Bergmannt. Most már kissé tapasztaltabbak lettünk, hiszen nem tartunk már a parkolóhely hiányától. Ugyanis a nem messze lévő szupermarket mögött jó sok hely van. A cukrászdában nagyon kedves a kiszolgálás. A páratlanul finom süteményeknek és kávénak nagyon nehezen tudunk...
2018.09.07a párjával
Ha Balatonfüreden járunk, mindig felkeressük a Bergmann cukrászdát. A minőség változatlanul jó, a franciakrémes most is finom volt. A kiszolgálás kicsit szétszórt volt. Szerintem drágák. 2 krémes, egy presszókávé, egy ásványvíz 2240 Ft, egy jó indulattl 4 dekás kis fagyigombóc 300.
2017.01.11a párjával
Kiváló
Habár most zárva van a Bergmann füredi egységeinek mindegyike - mégis ide kívánkozik a nyári élmény. Állandó parkolóhely gondokkal küzd a cukrászda. Mindig ismerősként üdvözöljük a házi- és vaddisznókat, mikor kiszállunk a kocsiból. Azt hiszem süteményválasztékban ennél nagyobb repertoárt nem...
Népszerű szállások a környéken
Füred Centrum Panzió Balatonfüred - Napi árak
Napi árak
2025.01.03-ig
Füred Centrum Panzió Balatonfüred
25.680 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Holiday Hotel Csopak - Előrefizetési kedvezmény
Előrefizetési kedvezmény
05.31-09.08.
Holiday Hotel Csopak
27.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Danubius Hotel Annabella Balatonfüred - Hajókázás a Balatonon
Hajókázás a Balatonon
04.22-10.11.
Danubius Hotel Annabella Balatonfüred
57.750 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval