Tegnap Valentin nap alkalmából ezen a helyen jártunk barátainkkal. Ízlesesen feldiszített, meleg hangulatot árasztó helyen nagyon kedves kiszolgáló személyzet fogadott minket. Választott étkeink között volt pizzacsiga, szív alakú pizza, gyros stb. , minden nagyon finom volt és bőséges.
A DJ szuper volt, kért számokat is szívesen játszott, úgyhogy táncra is perdültünk. A jó hangulathoz az igényesen kidolgozott kvízjátekok és az azon nyert ajándék koktélok is hozzájárultak. Köszönet ezért az igazán szép estéért!
Nem vidám dolog egy hosszabb autóút előtt egy borházban kávézni, miközben egy sor kiváló helyinek mondható balatoni (nyilván nemcsak balatonfüred-csopaki) bor kapható a Figula, Szabó, Söptei, Káli kövek, Bála és Bandi pincéktől. De tartanak más borvidékekről is jó pár minőségi tételt, így a tokaji Oremustól és a délbalatoni Ikontól.
A pálinkák is korrektek, a Szicsek és a Panyolai cégtől valók. A Heineken termékek mellett van egy Beertailor sörük is. A kiszolgálás nem volt kedves, jóindulattal adok erre a szempontra 3 pontot. A kávé élvezhető volt, enni nem ettem semmit, már jóllaktam a szomszédban. Tartanak pizzákat és burgereket. Tisztes 4 pont