2025. augusztusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2025. augusztus 30.Ajánlom a helyet másoknak is!
Ebben nem értünk teljesen egyet itthon, de hát ez az én véleményem mégis. Balatonfüreden legurultunk a 71-esről a hajóállomás felé, tudatosan, hogy egy netről kiválasztott jó fagyizóban együnk fagylaltot. Ember tervez, a körülmények meg végeznek Szóval, Füreden parkolóhelyet kell találni, ez majdnem a szívkórháznál sikerült csak, a fenébe is, akkor most még fizetek itt egy kalap pénzt, aztán még gyalogolok is vissza a dögmelegben a világvégére Közben megbeszéltünk, hogy nem vagyunk mi nagyon hülyék, hát legalább 5 fagylaltozó mellett fogunk elmenni, mire odaérnénk, most mi van, asztal körül kergettek gyerekkorodban, ha nem éppen az XY fagylatozóban eszed a fagylaltot? Így aztán helyes kompromisszum, hogy csak idáig megyünk, az Őrházig, pont szemben a régi Gombával meg a hajóállomással, széles fagyiválaszték, különlegesek is akadnak, srác kedves fiú, aki kiszolgált, kértünk pohárba 3-3 gombóc fagyit, nejem inkább csokis-kávés típusúakat, én meg inkább gyümölcsöket, pl. mangót, maracujás lassit, nekem nagyon jó volt, nejemnek egy kicsit túlfagyasztott, túl hideg, én meg erre, de hát nagyon nyár van, hát persze, hogy jobban fagyasztják szóval, szerintem nagyon jó volt ez így. Amúgy a számla így szól, hogy 3648 a fagylalt (??) és 547 a szervízdíj, pedig hát magukat szolgáltuk ki a pultról mi vettük el a kelyheket, mi vittük sk. valahová egy asztalhoz de hát nyár van és Balatonfüred.
Ételek / Italok:![]()
Kiszolgálás:![]()
Hangulat:![]()
Ár / érték arány:![]()
Tisztaság:![]()
Őrház Fagyizó és Bisztró Balatonfüred további értékelései
2025.07.08barátokkal
![]()
Finom, minőségi és különleges ízű fagyikat kóstoltunk. Hangulatos fagyizó, kedves kiszolgálással! Visszatérő vendégek leszünk!
2025.05.19gyerekekkel
![]()
A füredi mólóval szemben nagyon hangulatos a hely és a fagyik isteniek. Egy óriás ősfás park sarkán áll a fagyizó, le lehet ülni, finom a kávé is. Van laktóz és cukormentes fagyi is, innen se hiányozhat a dubai csokis. A gyerekek persze az unikornist kérték:))A nyertes mangó és pisztácia tényleg...
Füred Centrum Panzió Balatonfüred
79.180 Ft / 2 fő / 2 éjtől reggelivel