Kiváló 2016. júliusban járt ittÉrtékelt: 2017. január 2.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Barátokkal tértünk be a nyáron ebbe a nádfedeles, falócás, kicsit talán skanzen-szerűen stilizált belsejű étterembe. A falra rögzített kitömött állatok nem váltak személyes kedvenceimmé, de a halász-vadász, vidéki élet tematikába beillett. A kiszolgálás hozzáértő, udvarias, mégis közvetlen, szívélyes volt. Az étlapról egy jó kis orja leves után halételt választottunk. Nekem a fogasfilé volt a kedvencem. Minden étel nagy adag volt, jó ízűen volt elkészítve, és bár hagyományosabb vonalat visz az étterem, nem ragadtak le az egyszerű "rántsd ki vagy süsd meg" gondolkodásmódnál, az ételek párosításában van fantázia, megjelenik a modern megközelítsémód. De a magyaros ételeket keresők is jól fogják itt érezni magukat.
Előre foglaltunk asztalt, tehát volt helyünk az amúgy nem kis forgalmú helyen. A felszolgálók tényleg "pincér" öltözékűek voltak, ez pozitív. Jó kedéllyel szóltak minden vendéghez, kicsit még beszélgettek is az emberrel, de nem tolakodóan, csak amit kell ilyen helyzetekben, hogy jó legyen a...
Nagyon hangulatos tanyacsárda jellegű étterem. A felszolgálók hozzáállása a vendégekhez barátságos, kedves humorral fűszerezve de nem tolakodó. Maga a felszolgálás profi és gyors. A konyha szintén. Az ételek ízvilága nagyon jó, érti a dolgát a szakács. Ár érték arány szerintem abszolút...
Foglaltam telefonon helyet mert ajánlották az étteremben hogy foglaljak. Megérkezéskor a fizető pincér meg akart győzni arról, hogy nem foglaltam náluk vagy biztos máshol mert a Balaton környékén van vagy 40 ilyen nevű étterem (az arrogancia mesterfokát képviselte). Ezen túllendültem! Kiszolgálni...