Totti111: Telekomosnak lenni jó ! - Telekom Hotel Balatonkenese Balatonkenese

Hová utazol mostanában? Válassz az Ittjártam.hu segítségével!    Őszi akciók >>  |  Karácsony >>  |  Szilveszter >>
Értékelést írta:
1 szállásértékelés 1 városban járt
0 étteremértékelés 0 hasznos szavazat

Ajánlom a helyet másoknak is!

Telekomosnak lenni jó !

2016. májusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. május 30.
Ha rövid és tömör szeretnék lenni, egy fenomenális hely volt. Kezdjük először is Magyar ember számára a legfontosabbal, a hasával vagyis a konyhával. Az ételek finomak voltak, bőséges választék, mind a levesek, sütemények terén, különlegességek is előfordultak, de a sima rántott szelet is megtalálható volt. A pincérek kedvesek voltak. A szobák tiszták, rendezettek, és modernek. Az ágy megoldása külön tetszett, kereke volt az ágynak, hogy akár pikk - pakk francia ágyat lehessen belőle varázsolni. A wellness részleg is hibátlan, a rengeteg szauna, és mindegyikhez leírás a kezdőknek, hogy hogyan használják. A tiszta medencék, és a tetőtéren lévő külső jacquzzi amiben elkényelmesedve ülve még a gyönyörű tájat a Balatont is csodálhatjuk.
A sok jó mellett, egy két elviselhető problémába is ütköztem azért. A wellness részlegen 1 jacquzzi működött épp, a másik karbantartás alatt volt, ami így picit vesztett az élményből, hiszen a kültéri így mindig fullosan tele volt. Áprilisi hónapban voltunk, nem volt még szezon, vonattal utaztunk és szerettünk volna egy taxi-t kérni, hogy vigyen ki minket a csomagokkal az állomásra. A recepciós hölgy közölte, hogy sajnos nincs taxi a városban. Viszont roppant kedvesen, próbálta felajánlani, hogy az egyik kocsijuk szívesen kivinne minket, de sajnos, pont az sincs bent. Így nem maradt más választás, mint wellness után, kipihenve a nagy bőröndökkel még egy jó félórás sétát tegyünk az állomásig.
Mind ezek ellenére, kipihenten és élményekkel tértünk haza az a helyről.

Ennyire tetszett: Kiváló
Személyzet: Kiváló
Tisztaság: Kiváló
Ár / érték arány: Átlagos
Kényelem (szoba):
Szolgáltatások:
Étkezés: Kiváló
Elhelyezkedés:

Az értékelést az Ittjártam.hu egy regisztrált felhasználója írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.

Hasznos volt ez az értékelés?    Igen Nem

Szeretnéd követni Totti111 felhasználót?    Igen

Cím
8174 Balatonkenese
Parti sétány 51.

A szálláshely legutóbbi értékelései

2019. április 21.
A szoba rendben volt. A hotel szépen kialakított, rendezett. El lehet kellemesen tölteni az időt, mi tavasszal voltunk nyáron szuper lehet. Mikor ott jártunk nem működött a beltéri jakuzzi, de ez sehol nem volt jelezve. Az ételek számunkra íztelenek voltak, ezt csak tetézte, hogy a pincér az...