Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Kellemes hely kisebb-nagyobb hibákkal

Zsanett Hotel BalatonkeresztúrZsanett Hotel Balatonkeresztúr a térképen

Átlagos 2016. májusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2016. június 2.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Kettesben két éjszakát töltöttünk el itt 2016 pünkösdjén. A szobába érkezvén eléggé lehangolódtunk. Koszosnak tűnő szőnyeg, pecsétes függöny fogadott. Az ágyat nem húzták át. Ki volt simogatva, ami azt mutatja, hogy a tévedés kizárt. Kérésre azonnal megtették, bár nem voltunk ott, így szinte biztos, hogy a paplanhuzat így sem került cserére.

Az ágy jó volt, nem volt kifeküdve. A fürdőszoba állapota és tisztaságára nem lehetett kifogás. A szoba mérete szűkös, felszereltsége szegényes. Sem vízforraló, sem hajszárító nem áll rendelkezésre, a televízió kicsi és régi képcsöves fajta. A falak vékonyak olyannyira, hogy a portáról a beszélgetés is simán behallatszik(porta melletti szobában voltunk). A takarítónő kopogás nélkül saját kulcsával bejött a szobába, miközben ott voltunk, ami elképesztő, miközben nincs "ne zavarjanak" tábla, amit ki lehetne tenni. A zárszerkezet olyan, hogy belülről nem is lehet bennehagyni a kulcsot, így ezt az élményt kizárni csak egy saját készítésű táblával lehet talán elkerülni. Pozitívum viszont, hogy volt a szobába hűtő és működött is.

Az étel kiváló és bőséges volt. Reggeli és vacsora svédasztalos, tehát annyit és azt fogyaszt az ember, amit és amennyit akar. Minden étel finom volt, egyedül a reggelihez kapható feketekávé volt gyenge.

A komplexum területén egyedüli elfoglaltság a szanuna volt, ezzel viszont az volt a probléma, hogy az udvaron egy különálló kis faházban található, amit az udvaron, mindenki szeme láttára lehet megközelíteni. Zuhany nincs a szaunában, a mellette található medence pedig nem állt rendelkezésre, ráadásul fürdőköpenyt sem kaptunk, kérni sem lehet. Ez így nagyon gáz. Kiizzadt testtel, törölközőben az udvaron a szobába kellett menni zuhanyozni. A konditerem technikai okokból végig zárva tartott, ami számomra elfogadhatatlan egy ilyen intézménynél.

A parkosított telek kellemes, nagy fákkal, szép virágokkal, bokrokkal. A komplexum elhelyezkedése nagyon jó, közel a Balatonhoz, egy nem túl forgalmas út mellett. Parkolás az udvarban megoldott, az viszont nem túl elegáns, hogy ezért napi díjat számítanak fel, miközben kikötik, hogy az autó nincs őrizve - nincs pl. kamerarendszer. Széf a portán rendelkezésre áll, de ezért napi 1000 vagy 1500 ft-ot kell fizetni. A földszinti közös terasz elég lepusztult, kopott felfagyott kövezettel.

Ezzel együtt is ajánlom a helyet, mert ár/érték arányban nem volt rossz, de ha én újra mennék, részletesen érdeklődnék arról, ami nekem fontos, így például tudnám, hogy vigyek fürdőköpenyt, ne vigyek viszont értékeket. Előre kikötném azt is, hogy makulátlan tisztaságot és nyugalmas szobát szeretnék.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:
Tisztaság:Átlagos
Ár / érték arány:
Kényelem:Gyenge
Szolgáltatások:Átlagos
Étkezés:Kiváló
Elhelyezkedés:
Fényképek (1)
Zsanett Hotel Balatonkeresztúr - Medence/kert

Zsanett Hotel további értékelései

2019.09.03a párjával
Kiváló
Bár az étkezést nem vettem igénybe, egész kellemes benyomást tett a hely. Kulturált, szép udvar, szauna (a kedvencem), tiszta szoba, segítőkész személyzet... Egyetlen apróságot hiányoltam: kicsit kevés tévé csatorna. Tény, hogy nem tévézni jön ide az emberfia, de azért mégiscsak... A XXI....
2019.07.14a párjával
Kiváló
Mindennel elégedett vagyok. A szállás alapvetően légkondival ellátott volt, csak pont a miénkben és még pár másikban hiányzott még. De ez nem okozott nagy gondot.
2018.08.09a párjával
Átlagos
A szállás foglalása megtévesztő lehet, erkélyes szoba foglalása nem vonja magával a klímás szobát is erre figyeljen aki oda megy!!! Nem csak az én figyelmemet kerülte el. A szabad strand? hagy némi kívánni valót maga után....Horgászati lehetőség partról csak Márián ill Fenyvesen a mólón...

A Zsanett Hotel legnépszerűbb csomagjai

Zsanett Hotel Balatonkeresztúr - Pünkösd (min. 1 éj)
Pünkösd
38.990 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
05.17-20.
Zsanett Hotel Balatonkeresztúr - Augusztus 20. (min. 1 éj)
Augusztus 20.
47.990 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
08.15-20.
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - Pelion tavaszi hétköznapi akció
Pelion tavaszi hétköznapi akció
2024.06.13-ig
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
77.197 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval
Palace Hotel Hévíz - Pezsgő tavasz Hévízen
Pezsgő tavasz Hévízen
2024.06.30-ig
Palace Hotel Hévíz
77.189 Ft / 2 fő / 2 éj-től kiváló félpanzióval
Kastélyhotel Sasvár Parádsasvár - Tavaszi Pihenés előfoglalási kedvezménnyel
Tavaszi Pihenés előfoglalási kedvezménnyel
2024.06.20-ig
Kastélyhotel Sasvár Parádsasvár
88.339 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval