Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

A pincér mindenkit útál!

Csehó Pub Étterem BalatonlelleCsehó Pub Étterem Balatonlelle a térképen

Szörnyű 2016. augusztusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2016. augusztus 23.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Az érkezésünk után 15 perccel bementem étlapért. A pincér odavetette, hogy, majd ő hozza. Már itt rosszat sejtettem. Végül a menü maradt, hogy haladjunk .... Asszony, gyerek: húsleves, rántott szelet rizzsel. (A pincér megígérte, hogy a gyereknek kihozza rizs helyett sült burgonyával.) Én a napi 5-öst választottam. Cordon bleu szerűség sült burgonyával, meg vmi. mentás gyümölcs leves. (Gondoltam a gyereknek jó lesz.) Érkezik a leves!! Hmmm. Két ételízesítő langyos vízben. (Húsleves) Én pedíg GOMBALEVEST kaptam! A mennyiség miatt segítségül hívlák a sót. A leves fogyasztása közben a személyzet majdnem minden tagja a közelgő eső miatt, elkezdett bepakolni. ( Mi kint kezdtünk el enni.) A pincér szó szerint a fejünkre csukta az ernyőt a "leves" fogyasztása közben! Mérgünkben ott hagytuk a sós vizet és bementünk a belső térbe. Ott megnyugodva észleltem, hogy a pincérnek nem velünk van baja. (Szerintem mindenkivel.) A második félét természetesen sikerült a gyereknek kihoznia rizzsel, burgonya helyett. Ezt a jelzésemre korrigálta. A tányéromon SERTÉSPÖRKÖLT GALUSKÁVAL!!! Amikor ezt firtattam, elkezte bizonygatni, hogy az 5-ös menüt kértem. Mondtam, hogy a napi 5-öst, hiszen pont Ő mondta így, hogy "napi ötös" Tányérral elrobog, majd 10! másodperc múlva hozza az enyémet! HONNAN?? Természetesen sajt, hús, burgonya jéghideg. Szerencsére kicsi az adag. Ezzel a pincérrel nem is volt több barátkozási kísérletünk. Helyette jött egy fiatalabb kollégája és látva, hogy a gyerek már nem eszik, elkezte lepakolni a terítéket. A pofátlanság netovábbja! Belemászik az intim szféránkba. Szerencse, hogy csak egy sört ittam... Természetesen ezek után a bankkártyás fizetést választottam... Remélem, hogy csak rossz napot fogtak ki, mert ami itt volt az kritikán aluli.
Ui.: Talán németül, vagy angolul kellett volna kommunikálni.......
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Szörnyű
Kiszolgálás:Szörnyű
Hangulat:Szörnyű
Ár / érték arány:Gyenge
Tisztaság:Átlagos

Csehó Pub Étterem további értékelései

2023.10.05a párjával
Kiváló
Kedves, udvarias kiszolgálás, finom ételek jellemzik a helyet. Többféle menüből lehet(ett) választani különböző árfekvésekben. A limonádé és a választott étel is nagyon ízletes volt.
2023.08.06a párjával
Kiváló
Az ételek minősége és a kiszolgálás is nagyszerű volt. Laci pincér a legjobb és a kedves vendéglátás nyomán vissza fogok még térni. Egy fickó Pápáról aki Pécsi
2023.08.06barátokkal
Kiváló
Nagyon hangulatos, kiváló kiszolgálás, udvariasság. Annak ellenére, hogy sokan vannak az ételelek gyorsan és még MELEGEN ér ki az asztalhoz.
Népszerű szállások a környéken
Sirály Hotel Balatonlelle - Napi árak reggelivel
Napi árak reggelivel
2024.09.01-ig
Sirály Hotel Balatonlelle
27.000 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Holiday Hotel Csopak - Kedvezményes ajánlat
Kedvezményes ajánlat
05.31-09.08.
Holiday Hotel Csopak
85.500 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Hunguest Hotel Helios Hévíz - Legjobb ár
Legjobb ár
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Helios Hévíz
43.700 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval